reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja musiałam zajrzeć na kompa, bo koleżanka zamiast mi SMS-a wysłać czy mam do niej wpaść jutro to mi na fb napisała jakbym ja ciągle siedziała na kompie, rzadko włączam, ale się domyślałam, że ta mi odpowie na kompie, zawsze tak robi i tym sposobem jestem jak nigdy na necie.

Spadam się wyspać :-)

reklama
dzien dobry
oczy same mi sie zamykaja
maly przyszedl dzis do nas o 4-20 i wsumie od tej godz juz nie spimy..bo nie zasnal a o 5 moj wstawal do pracy to on tez...:szok::szok::szok:taki steskniony jest za tata ze az zal patrzec:-(3 dni taty nie widzial:-:)-(polozylismy sie jeszcze do lozka ja podrzemalam ale on juz nie..na bank pojdzie mi spac w dzien no i dobrze:tak:
ja dobrze ze wczoraj nie pocwiczylam wiecej bo dzis mam lekki zakwas na lydkach to juz bym calkiem przesadzila:tak:
kurde ladny mamy prezent na dzien kobiet co nie?:szok::-Dpo cholere ten snieg!!!!

nooooooooooo u nas tez cos pruszy! ja tez chce wiosne! masakra nozwu beda katary :dry:
Dzis chyba będe w dzien spac... co za pogoda masakra..

Moj dzis na caly dzien do pracy idzie, to mu psa wcisne niech da tesciowej na dzis... nie bede musiala dzis nigdzie wychodzic ;-)
Dziewczyny ktoras chce moze wkladki laktacyjne?? Mam na zbyciu....
z tad jakby ktoras chciala... Home - Royal Philips

a tu odkurzacz mozecie testowac za free, jesli do 14 dni wyslecie recenzje z testow to odkurzacz jest wasz ;)
http://apps.pride.gl/philips/wkladki/ ja dwa razy o to pisalam ;) probujcie!

Ostatnia edycja:
o czesc larvunia;-)
jak tam organizer?
wiesz ze przyszedl mi email ze sie nie zalapalam na te probki znivea:-(ty to masz szczescie kobito:-D

Przetestuj nowy podkład bourjois! - testy kosmetyków - iBeauty.pl tu macie podklad jakis....

marzenko a Ty nie rozkladaj rece tylko dzialaj... ja zawsze na to ze 3 konta mam na takie akcje, na mnie na mamme i tesciowa pisze... moze dlatego mam szczescie ;-)

edit:
w poprzednim poscie na odkurzacz dalam linki jeszcze
a organizer jest robiony... a jak ;) ale to potrwa bo to duzo tego a recznie robie bez maszyny...

witam
marzenka to dla niektorych srodek nocy :-D
larvunia pewie jeszcze z 2-3 dni i konczysz organizer
a ja dzisiaj pojade po ten opis zdjecie rtg, powiedzieli ze moge w tym samym dniu co do poradni ale wole juz miec z glowy
a snieg totalna porazka:baffled: ale jutro juz ma padac deszcz- jeszcze lepiej:dry::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wszystkiego naj dla Was dziewczyny w dniu kobiet:-)

kwiaty-na-dzien-kobiet.jpg

ojej ciacho wzajemnie :-D
chociaz od was zyczenia sa he he he ;-) moj pewnie oleje swieto jak zawsze ;)
tez Wam zycze wszystkiego dobrego w dniu kobiet :-D

reklama
Do góry