reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho wzajemnie kochana;-)
moj mowi ze dzien kobiet jest codziennie:-D:-D
aj ciacho no srodek nocy ale co zrobic:-Djak sie juz wyspal:-Dprzynajmniej dzis wieczor z tata spedzi:tak:
ej no lepiej niech nie pada bo jutro chcemy isc biegac a w sobote mamy wychodne..i pogoda nam pokrzyzuje troche plany:-(

reklama
Hej kobietki :) Ale wczoraj miałam dzień hehe :) Ćwiczenia i ćwiczenia :p zrobiłam sobie 50 brzuszków i 50 ćwiczeń na dupkę, potem poskakałam 100 razy na skakance w domu ale jakoś mi nie szło bo musiałam na dywanie zeby panele sie nie poscierały, więc ubrałam dzidziola i poszłam na dwór - ona przeganiała koty a ja skakałam i tak 500 razy :) Potem przyszedł do Amini kuzyn poszaleć a ja sprzątałam domek, później goście - miałam poćwiczyć, zaczęłam ćwiczenia na tyłek i nogi robić ale zrezygnowałam bo dzś aerobik i bym nie dała rady :) Kooocham tak się zmęczyć ...
Larvunia czekamy na fotkę organizera :)
furture ja też tak jadłam w ciąży buuu a teraz sobie mówię że w drugiej już tak nie będzie i co ? pewnie słowa na wiatr :/
Marzenkoooo - jak Ty tak możesz ? ja o tej godz. to na drugi bok sie przekrecam i mowię : jeszcze tyylleee czasu :)) może kładź małego ok. 20 spać ? Może pośpi chociaż do tej 7:00 - u mnie tak spał :))
Ciacho - co zaa pogodaaa O JAAA ... po co pytam się ?? A miała już być wiosna !! A SIOOO Śnieg !!!! Okropnie na dworze ;(((
Wszystkim kobietkom małym i dużym 1000 latek na dzień kobiet ;)) Wszystkiego Najlepszego - spełnienia marzeń !!!
U nas dziś wypłata, widzę, że faceci już coś kombinują :) heh tradycyjnie beda kwiatki i ciasto w biurze ;)

moje tez wczesniej chodzily spac rano 6 wstawaly wiec mi tez tak pasowalo, wieczory byly wolne
oo to widze ze weekend bedzie zaplanowany
madziarena to niezle dalas czadu z cwiczeniami, ja wczoraj nic przez ten zab i dalej mnie staw boli:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj kochana mlodzi jestesmy teraz jest dobry czas na zabawe:tak:czas nadrobic stracony czas:tak:maly pojdzie do babci spac:-D
madziarena dalas czadu:-Dczyzbym cie zmotywowala ta skakanka:-D
ciacho wspolczuje bolu;-)

u nas bedzie jeszcze wiecej:dry: ale moze jak juz cieplej sie zrobi to gdzies pojdziemy:tak: mojego nieraz wyciagnac to graniczy z cudem

reklama
Witam z kapiącym nosem wrrr:baffled: dzieciaki zakatarzone więc i mnie dopadło, nie nadążam wydmuchiwać nosa. Zuzia bierze flavamed bo pokasłuje a małemu tylko na katarek nasivin. Oby na tym tylko się skończyło i szybko nam minie. Niech ta pogoda się ustatkuje a nie!!

Do góry