reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam i ja :-):-)
dzis mlody poszedl grzecznie do przedz bez jazd haha dostalam swoje sandwiche wiec zadowolony byl :-D
u nas dzis deszczowo choc narazie przestalo padac
i mamy dzis strajk nie jezdza ani tramwaje ani autobusy w calym landzie naszym hmm..wiec korki beda pewnie wielkie..
wspolczuje wam tego sniegu brr...
ja z moim tez nigdzie nie chodze,on to takie jest ze zamiast isc nawet do pubu na piwko czy cos to woli sobie w domu przed tv wypic browarka wrr a ja bym wyszla...
no ale trudno...nie bylismy nigdzie chyba odkad sie hania urodzila :tak:

dziekuje wszystkim za zyczonka i wam tez sle wszystkiego najlepszego w tym naszym dniu :-):-)

moj luby narazie zapomnial jak widze ze dzis dzien kobitek ale moze sie ocknie jeszcze a jak nie to mu wieczorkiem przypomne haha :-D

megi zdrowka dla was kurujcie sie :-) jak malowanko skonczone??..

Milego dzionka :-):-)

reklama
owca nie mój jeszcze się grzebie z tym. Wiesz jak wróci z pracy ok 16 to zaczyna malowanie i tak siedzi jak np wczoraj do 20, dziś skończy Zuzi pokoik, potem paski wykończeniowe ponakleja no i zostanie przedpokój ale to nie wiem jaką farbę użyć tzn jaki kolor zastanawiamy się....Dzięki za życzenia zdrówka, taka pogoda zmienna to i się choróbska ludzi czepiają niestety:(
Mój do wczoraj jeszcze pamiętał że dziś dzień kobiet zobaczymy czy po pracy będzie jeszcze tego świadom:)
Idę jakieś śniadanko zmajstrować i chyba rutinoscorbin wezmę bo nie wyrabiam, czuję jak siły mi opadają:-(

megi ja do korytarza wybralam stonowany kolor odcien szarosci:tak:wczesniej mialam zielony jak trawa i teraz widze ze ten jest lepszy..a u zuzi jaki kolorek?

zdrowka dla was....
owca a masz plany gdzies wyskoczyc?
skoro strajk to moze nie ruszac sie z domu na zakupki:-Djak tam mama po szpitalu?

megi no tak jak chodzi do pracy to wiadomo ze mniej czasu na malowanie ale zrobi sie pomalu :tak::tak:my mamy korytarz na taka zielen jasniutka fajnie wyglada,teraz przed komunia bedziemy tez malowac ale ten kolor zostawiam bo mi sie podoba tylko odmalujemy zeby czysto bylo..pokaze zaraz fote...

hejka

marzenka- ja też miałam pobudkę wcześnie, ale Olcie czyści po antybiotykach, i musiałam ją ciągle wysadzać. No ale jeszcze poleżałam w wyrze z nimi do 7 jakoś ze mną siedziały. A poszły spać wczoraj o 20, więc nie ma reguły u nas i tak wcześnie wstają.
madziarena- ja też lubię skakankę, a nie masz pod spodem sąsiadów, ja mam ale skaczę jak ich nie ma w domu, jak są w pracy. W sumie jak skoczę 500 razy to chwilka mija, ja mam licznik na skakance, chociaż mi się popsuł ostatnio i nie wiem czy to baterie czy taka skakanka do niczego. No i masz zaparcie, bo mi się nie chce codziennie, ale zrobiłaś mi gula, że skaczesz i też dzisiaj chyba wezmę się za skakanie.
Megi- zdrówka dla was. Też mam dosyć tej pogody, za oknem śnieg, a ja myślałam, że ciepło u nas już będzie.

Owca- długi korytarz, biegać można, a kolor masz fajny, modny tej wiosny.

Dziewczynki wszystkiego najlepszego,
mojego nie ma ale za to pewnie jak wróci to sobie odbijemy, u mnie był teściu i już dostałam czekoladę.

kroma aja sie nie przejmuje sasiadami zreszta cwicze na dywanie i na boso to nic prawie nie slychac:tak:
no maly czy mi zasnie o 20 czy o 18 to i tak wstanie o 6 nie ma reguly u nas:tak:

Hej dziewczynki. Wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet!!! Smutno mi, że mojego nie ma, ale cóż już chyba przywykłam odrobinę :-( Młody dziś zjadł po północy, obudził się o 5:40, ale dałam mu smoczka i pospał jeszcze do 7.. zjadł i jeszcze do 9 także miałam dziś prezencik o :))

larvunia powodzenia w "interesach" :)) trzymam mocno kciuki:tak: Jak skończysz organizer to pochwal się, bo jestem mega ciekawa. A co do próbek to jakiś czas temu się w to bawiłam i nawet przyszło co nieco :)
marzenka podziwiam zapał do skakanki.. ja też miałam kiedyś ambitne plany co do niej ale jak to zwykle bywa skończyło się na tym, że poległa gdzieś w szafie..
future w poprzedniej ciąży nie przytyłaś to teraz musisz nadrobić ;-)Nie żałuj sobie Kochana

madziarena podziwiam Cię masz powera
megi zdrówka, ja też kicham :baffled:
Owca super kolorek ścian. Mam podobny u siebie w pokoju :tak:
Dziękuję za życzenia :) szkoda, że lepszej pogody nikt nie zamówił na ten dzień :(
Mycha lekarz mi nic nie mówił o jakich jądrach kostnienia hmm.. tylko że Kubuś ma zbyt miękkie kości ze względu na niedobór witaminy D. Nie zalecił nic poza wychodzeniem na słońce i podawaniem D3 2 razy dziennie, żadnego pieluszkowania.. Mam nadzieję, że to nie przeoczenie z jego strony:dry:

Ja być może wybędę dziś z domu do babci także będę dopiero wieczorem.. choć taka pogoda, że nie chcę się wyłazić.. no zobaczymy.
Buziaki!!
images.jpg

reklama
marzenko u Zuzi będzie róż:)

Dzisiaj Dzień Kobiet więc cycki w górę,
odsuńcie z twarzy gradową chmurę.
Niech żyje cellulit i kurze łapki
bo i tak jesteśmy fajowe babki
:-);-)

Do góry