reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia no oby sie udalo:tak:
moj juz spi :-)ja pocwiczylam jeszcze na skakanke chce ale niewiem czy nie za duzo jak na dzis.
eee piekne czego wy mi zazdroscicie :-Dja tam wole zeby szedl tak wczesnie spac bo i tak pewnie o 6 oczy jak 5 zl bedzie mial...a i pewnie zaraz sie skonczy te szybkie pojscie spac bo dzien sie robi dluzszy i pewnie wiecej poza domem bedziemy :-D

reklama
Owca, Ciasteczko i wszystkie napięte i podminowane laski - to chyba taki dzień jakiś pełnia idzie, a wszystkie piorunami walą na forum, mnie też moje dzisiaj doprowadziły do furii, że aż poszły spać po mojej długiej przemowie w postaci krzyku. No teraz Arek dopadł moją mikrofalówkę, przysuwa sobie krzesło wszędzie i wszystko dopadnie :wściekła/y:.

Lavrunia- nie zapeszam, żeby się udało.

Marzenka- Ja też ćwiczyłam już raz może będę drugi potem :happy:

larvunia to ja trzymam kciuki:-) future wlasnie cos lekkiego jakas surowke
a ja pozarlam juz dwie tabletki przeciwbolowe
kroma ja dzisiaj sobie odpuszcze cwiczenia jeste zajechana, to dzieciaki tez ci daly w kosci:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zjadlam owsianke, a pozniej pol zielonego ogórka. dalej jestem glodna, a już i tak się w nic nie mieszczę.
Jeszcze dziecko nie ma zachcianek. znazy nie powinnam jesc za dwoje, to dopiero pozniej. a ja już jem za pięcioro.
hesiu wariuje, ale jaja. już powinna spać. ale jakaś rozregulowana dziś.
no nic...pobawimy się jeszcze...

wzielam sie za organizer :-D jupi !!!!
Juz mam wsio powycinane tylko mi pozszywac zostalo, ale jade wsio recznie wiec pewnie mi to zejdzie pare dni ;-)

ciasteczko- kiedy my będziemy wypoczęte :-)
lavrunia- rób póki zapał jest i talent szlifuj, ja nic nie umiem a chciała bym coś zrobić dla swoich, żeby się pochwalić chociaż.

larvunia o grunt to przygotowania ;-) kroma odnosnie spania jest taki czarny zart "wyspie sie po smierci";-):-D
a mi przyszla darmowa probka leku na stawy ale super moze bedzie cos dobrego:tak:

reklama
dzieki dziewczyny
ide juz spac... plecy mni ebola kurcze na ziemi 1,5 godz sie poschylalam i juz czuje bol :-(
papa

Do góry