reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
My bylismy na spacerku
dzieciaki z rowerami ale mlody znow mnie wkur...:wściekła/y::wściekła/y:
bo w polowie drogi nie chcial juz rowera i musialam prowadzic i rower i psa :wściekła/y:
potem wdepnelismy na plac zabaw to nie chcial wyjsc stamtad :wściekła/y:
i ogolnie jest niedobry wrr....
ma kare na kompa...

Mycha vedzie dobrze,poradzisz sobie z cwiczeniami i bedziecie cwiczyc na codzien w domku :-):-)

Ciacho nawet nie wiesz jak ja ci wspolczuje tych wizyt u dentysty hehe ...

czekam na mame przywiezie nam bigosik :-)

ciacho ja jak czekalam w kolejce to myslalam ze wyjde z siebie taki strach ze az sie pocilam.....nie cierpie dentystow:tak:
my zaliczylismy spacerek po parku...za niedlugo bede szykowac daw do spania i wieczor wolny :tak:
i tak bede czekac na mojego:-)

Marzenka ale masz fajnie juz myslisz i polozeniu spac Dawida
moje zanim zasna to bedzie po 21...
takze jeszcze zdaza mnie wkurzyc haha :-D

dziewczyny ja tez sobie wspolczuje, dla mniej najwiekszy problem to sa moje stawy w szczece bo nie moge szerze otworzyc niz potrzeba i jest problem:-(ja juz bym chetnie tam nie wrocila:no: ale nie powiem sprzet to ma
ja dzisiaj juz nie mam ochoty na nic:no: owca mnie te moje kurzaja

Larvunia co tam porabiacie?
uszylas juz tego kwiatuszka na czape??
ja na fb nie doczytalam opisow i bylam pewna ze ta czapke ty wydziergalas :-):-)
naprawde fajna ta czapeczka :tak:

he he Owca niby kiedy ja ja mialabym wydziergac hehehe
nie-e to od kolezanki... sliczna prawda :tak:
a tej mojej uszy dorobilam i zaczelam kwiatka... ale jakos weny dalej brak...
Czaje sie nad tym organizerem... masakra jakas... ale czuje ze dzis dam rade choc zaczac hehehe
niechce sie chwalic, ale moze moje szycie bardziej ruszy ;-)pewna firma sie zastanawia czy by nie brac odemnie moich szyciakow dokladnie chusteczek niemowlecych, znana firma, bylabym szczesliwa... ale narazie nic wiecej! CCCCCccccciiiiii ;-)
dzieciaki chyba lepiej... Chociaz sraki dalej sa, ale humory lepsze i wariowac mi zaczynali dzis ;-)
W razie czego jestem zarejestrowana na piatek do lekarza jak im nie przejdzie...
bo w czwartek mija tydzien jak Frucia chwycilo, Misiule w sobote...

reklama
eee kochana to rewelacyjne wiesci trzymam kciuki mocno zeby sie udalo z ta wspolpraca :-):-)
a te chusteczki bardzo fajne zreszta wszystkie te rzeczy twojej roboty sa super :-)

moze juz dzieciaka powoli przechodzi jak juz wariowac zaczynaja :tak:

Do góry