reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Nie no rozumiem, dla dziecka nie ma co kupowac drogiego telefonu.

A ja tez siedze jak asystuje lekarzowi ale wiadmo to nie takie siedzenie jak w domu na fotelu :-D

A co do Marty to mozliwe ze jelitowka, bo byla u nas w sobote szwagierki corka z podobnymi objawami, a ona zawsze jak przyjedzie chora to Marta za kilka dni tez jest....

reklama
Jestem banda odstawiona wiec spokoj i luzik do poludnia :tak:
mlody zdazyl mnie juz z rownowagi wyprowadzic i cala droge darl sie i musialam go doslownie za reke ciagnac do przedsz
potem pani go przejela a mnie juz nie wpuscila do srodka haha zawsze tak robi jak mlody jakis cyrk odstawia
a wkurzyl sie maly ze mu nie zrobilam tosta - sandwicha do przedsz a zwyczajnie akurat nie mam tostowego chleba i mial juz co inne zrobione ech dzieciaki...:wściekła/y:

Laski u was az tak zimno..kurcze wybieramy sie do polandi pod koniec marca wrr...oby bylo cieplo bo ja tu w letniej kurtce juz chodze :tak:

u mnie plany takie ze za godzine jade do centrum polazic i do solarki :-)
jutro u nas strajkuja i nie beda tramwaje jezdzic wiec dzis smigne :-)

Niuska zdrowka dla Marty moze taka jelitowka wlasnie mam nadzieje ze szybko przejdzie :-)

ciacho dzis mam dzien wolny...przejde sie do warzywniaka i i polazimy po parku troche:tak:
musze kupic sluchawke i waz do prysznica..moze tu u nas na osiedlu beda tansze bo w miescie nie bylo nic ponizej 78zl:szok::szok:
wlasnie sobie poskalalam na skakance:-Dzadowolona jestem z tego zakupu:-D
niuska :-Dale ogolnie to jestes zadowolona ze poszlas na ten kierunek?;-)zdrowka dla marty;-)

czesc dziewuszki:tak:

larvunia masz maszyne?podziwiam kochana ze ci sie chce robic takie rzeczy bo ja to przy 2 maluchach bym padala razem z nimi wieczorem
zreszta ja wczesnie sie budze ale za to wieczorem zeby siedziec do 24 to jest niemozliwe:-D

ja chodze ok 24.00 spac ;)
a wstaje ok 6.00 - 7.00
juz sie przyzwyczailam ;-)
maszyne mam, ale mnie wkurza bo rwie mi nici, nie kazdy material chce szyc....
ostatnio worek sako maszyna robilam, a tak to recznie szyje tylko :tak:

czesc tak wogole dziewczyny :-)

cześć u nas pos taremu tyle że jakieś niewielkie przeziębienie się przyplątało u Zuzi, kicha, katar ma i pokasłuje ale działamy jest na syropku Lipomal co zwykle jej pomaga po kilku dniach i obywa się bez lekarza...mały czasem też popsika sobie więc mu na zapas daję Cebion:tak: Dziś malujemy Zuzi pokoik zobaczymy jak wyjdzie.
Miłego dnia:-)

Hej Dziewuszki, ja od rańca na nogach, ale dopiero teraz mam chwilkę, mały zrobił sobie drzemkę.
larvunia śliczne te Twoje szyciaki, masz mega talent i jeśli szyjesz je w większości ręcznie to już w ogóle szacun :tak: Jak dzieci się czują ??
Owieczka dzieciaki są niemożliwe, z tak błahej rzeczy potrafią zrobić gigantyczny problem.. ale cóż wyrośnie ;-) Mój Kuba jeszcze taki mały ale często marudzi bez powodu, nie płacze, ale jęczy a mnie to doprowadza do ostateczności po kilku godzinach jęczenia mam czasem ochotę uciec :))
niuskaa zdrówka dla córeczki :*
ciasteczko ja też mam telefon w mixie, już od kilku lat i sobie chwalę. Jeśli się doładowuje i tak co miesiąc to bez różnicy, chyba że rzadziej to faktycznie się nie opłaca. Nie ma to jak telefon bez umowy, wtedy nie ma stresu i nie jest się uwiązanym. Na allegro faktycznie można często znaleźć coś okazyjnie. Ja mam SE W595 (biały w czerwone kwiatki, wysuwany, muzyczny), bardzo sobie chwalę, choć nie działa mi jeden klawisz:crazy:
Yolanta dzięki za słoneczko..:* tak skutecznie wysłałaś że i u nas świeci :)) hihi. Niedługo wybywamy na spacer. Muszę iść do PUP podbić legitymację ubezpieczeniową bo 1 marca mi się skończyło ubezpieczenie :zawstydzona/y:ale jakoś zawsze mi nie po drodze:sorry: Może zapytam przy okazji o staże, bo ostatnio z tą fundacją nic nie wyszło. Potem na pocztę, do sklepu, a po południu jestem umówiona z koleżanką. Cieszę się, bo odkąd urodziłam Kubusia to rzadko się spotykam ze znajomymi:eek:

Miłego dnia !!!

Hej hej :)
Ja wlasnie wrocilam z oddawania krwi, siusiu i innych wydzielin. Tylko zapomnialam ksiazeczki ciazowej, wiec musze zaraz jeszcze raz skoczyc doniesc, bo costam przepisac sobie musi. Ale nie jest zle, cieplutko dzis, slonko swieci. Mila odmiana po tych kilku dniach zimnicy :)
Buziaki i zdrowka, wykopcie ta jelitowke gdzies!

marzenka ja tez chodze spac okolo 23 i budze sie5-6 rano:confused2:ale nie jestem wyspana:no:
yolanta a jak kosci dalej bola czy cos przeszlo? aniolek czasem takie wyjscie do kolezanki itp. dobra rzecz:tak:
mi dzisiaj mloda dala tak popalaci :wściekła/y: a i okazalo sie ze polowa podkoszulek jest niedobra jakas ciasna sie na nia zrobila:eek: i znowu wydatki:confused2::eek:

To ja spioch nieprzyzwoity jestem :zawstydzona/y:. Zasypiam zwykle po polnocy, ale przed 9 jak mam wstac, to dzwigiem mnie z lozka trzeba :zawstydzona/y:.

ciasteczko, bola :-(. Ale juz mi sie znudzilo nawet marudzenie na to. Momentami to mnie moj luby musi z lozka podnosic jak sie zasiedze w jakiejs pozycji, ktora sie nie podoba.

reklama
Do góry