Hej Dziewuszki, ja od rańca na nogach, ale dopiero teraz mam chwilkę, mały zrobił sobie drzemkę.
larvunia śliczne te Twoje szyciaki, masz mega talent i jeśli szyjesz je w większości ręcznie to już w ogóle szacun
Jak dzieci się czują ??
Owieczka dzieciaki są niemożliwe, z tak błahej rzeczy potrafią zrobić gigantyczny problem.. ale cóż wyrośnie ;-) Mój Kuba jeszcze taki mały ale często marudzi bez powodu, nie płacze, ale jęczy a mnie to doprowadza do ostateczności po kilku godzinach jęczenia mam czasem ochotę uciec
)
niuskaa zdrówka dla córeczki :*
ciasteczko ja też mam telefon w mixie, już od kilku lat i sobie chwalę. Jeśli się doładowuje i tak co miesiąc to bez różnicy, chyba że rzadziej to faktycznie się nie opłaca. Nie ma to jak telefon bez umowy, wtedy nie ma stresu i nie jest się uwiązanym. Na allegro faktycznie można często znaleźć coś okazyjnie. Ja mam SE W595 (biały w czerwone kwiatki, wysuwany, muzyczny), bardzo sobie chwalę, choć nie działa mi jeden klawisz
Yolanta dzięki za słoneczko..:* tak skutecznie wysłałaś że i u nas świeci
) hihi. Niedługo wybywamy na spacer. Muszę iść do PUP podbić legitymację ubezpieczeniową bo 1 marca mi się skończyło ubezpieczenie
ale jakoś zawsze mi nie po drodze
Może zapytam przy okazji o staże, bo ostatnio z tą fundacją nic nie wyszło. Potem na pocztę, do sklepu, a po południu jestem umówiona z koleżanką. Cieszę się, bo odkąd urodziłam Kubusia to rzadko się spotykam ze znajomymi
Miłego dnia !!!