reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
marzenka to jest jeden z tanszych fonow dotykowych, uwierz mi ceny tak srednio za dobry to okolo 500zl
a nawet niedotykowe tez sa cholerne drogie, za uzywki chca 200-300zl a przeciez nie kupie jej zywanego co ma juz 2-3 lata bo sie z celem mija, no moja szanuje telefony w tym poprostu grafika sie sypie
ja za to nie szanuje telefonow, u mnie wiecznie poobdzierane, porysowane wsumei to tylko telefon

a bylas prywatnie czy na kase?

future ja mam nokie E5

milej nocki laski juz mam dosyc kompa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ciacho również miłego wieczoru i spokojnej nocy.

U Nas Jaśko się zdrzemnął, Wojtek ogląda bajkę i do spania.
Jasiek trochę marudny być może, że po szczepionce, no ale już wieczór więc niedługo do spania
a jutro zaś będą go męczyć ... no ale trzeba ..

Pr super że zabieg udany teraz tylko szybciutko wracajcie do domku :)

OWCA moi rodzice w Holandii byli tym razem

CIACHO ja tam nie wiem ale jak młodemu tel będziemy pierwszy kupywac to napewno nie jakiś wymyślny, bo jak dla mnie to bez sensu... no ale twoja to już nastolatka to już musi miec jakiś fajny... Ja mam nokie, odkąd pamiętam to na nokiach jechałam, ale ta którą mam teraz zawodzi niestety... Mam w sumie 2tel, jedna nokia ma ponad 3lata (działa bez zarzutu) a roczna nokia to normalnie szlag mnie trafia z nią... Mój M ma sony ericssona (ktoś u mnie w barze zostawił, wyłączony, z pinem, numerów się odzyskac nie udało żeby zgłosic... Ogólne to mogłabym handlowac tel, ale zawsze się dzwoni na numer z listy jakiś i się szybko zgłaszają... A tamten ericsson M to w sumie już widac że stary telefon, ale M to stwierdził że jak padnie to taki sam kupi :p

LARVUNIU zdrówka dla was

Moje chłopaki już śpią, a ja się relaksuje, ale też zaraz uciekam do wyrka

Owca dziękuję Ci kochaniutka.. Kubuś w miarę, ale troszkę się martwię.
Byłam na kontroli bioderek i ortopeda po zrobieniu USG stwierdził, że ma za miękkie kości jak na swój wiek i że ma za mało witaminy D. W ogóle do mnie wyskoczył z pytaniem: czy to dziecko widziało kiedyś słońce?? ( ciekawe skąd ja je miałam wziąć... chyba narysować)
Zalecił podawać większą dawkę tzn. 2 krople dziennie, przebywanie na słońcu i kontrolę za 2 miesiące. Mam nadzieję, że to się unormuje, bo jak to on stwierdził "opóźniony rozwój kostny" mnie przeraża..
Buziaki wielkie

aniolek wysylam troche wirtualnego slonka stad, chociaz i tu go za duzo ostatnio nie ma. Zdrowka duzo!

larvunia, ciesze sie, ze pomoglam, pokrowiec rewelacyjny :-D. Ja okulary przestalam nosic jakis czas temu juz, ale wypasny pokrowiec to zawsze cos, co mi sie marzylo :-D

reklama
czesc dziewuszki:tak:
ale szybko padlam :szok:nawet barw nie obejrzalam:szok::szok:
ciasteczko chodze na kase chorych....nie stac mnie teraz prywatnie no i gdybym potrzebowala pilnie do dentysty to pewnie bym poszla a tak nie spieszy sie...a i tak za plomby bede placic wiec kasa pojdzie gdzie dla mnie jest to smiesznie bo przeciez skladki oplacamy a i tak doplacac trzeba......
future ja mam ixperie i tez czasem sie wkurzam bo tez sie nawlancza cos i niewiadomo jak z tego wyjsc....
ciacho tak swoja droga to twoja pannica to ma wymagania:tak:ja w jej wieku to cieszylam sie ze zwyklego tel zeby tylko miec telefon:-Dpamietam ze moj pierwszy tel to jakas motorola zwykla zeby tylko dzwonic i pisac sms:-Dteraz technologia sie poprawila:-Dto i dzieciaki wydziwiaja:-D
yolanta widze ze maly bedzie sie nazywal Gabrys:tak:fajnie:tak:zadko spotykane imie bynajmniej u mnie:-)
larvunia masz maszyne?podziwiam kochana ze ci sie chce robic takie rzeczy bo ja to przy 2 maluchach bym padala razem z nimi wieczorem
zreszta ja wczesnie sie budze ale za to wieczorem zeby siedziec do 24 to jest niemozliwe:-D

Do góry