reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
nie wierzylam oczom -7:eek::-D
marzenka ja prywtanie czekalam prawie 1,5 miesiaca teraz juz nie ma tak ze prywatnie to cie od reki przyjmuja:no: chociaz u nas jest taka prywatna opieka 24/dobe to jak cos to zawsze cie przyjma
a co do fona to moja nie ma wymagan, tylko ze ja sama nie kupie jej telefonu, starego rzecha
teraz ma dotykowy telefon zostal kupiony przy przedluzaniu umowy a i tak 100zl kosztowal
ja za swoj telefon tez placilam "troche" a mam na abonamet i to nie taki maly ale powiem sluzy mi do wysylani maili:-D dobry sprzecik:tak:
ktora chetna za mnie do dentysty?

reklama
Witam !!
ide moja bande szykowac do wyjscia haha

Aniolek nie martw sie bedzie dobrze zaraz slonko bedzie to wiecej na dworze bedziecie i wsio ok bedzie z malym :-):-)

Ciacho - 7 lo matko..:tak: toz to zima :-D
ja mam teraz na balkonie na plusie 6 :tak:

Uciekam milego dnia odezwe sie jak wroce z miasta papa :-)

Hej ;0)
Marzenka to ty ładny śpioch :) hehe no ale jak wstajesz o 5:00 to sie nie dziwie ;) Ja na 7:00 do pracy a jak moj wychodzi po 6:00 to ja jeszcze śpię - kocham spać :))
Ciacho co do tel - ja zawsze kupuje SE i jestem zadowolona - dotykowych - nie cierpię !! A nie możesz wziąć małej w MIXie ? I tak musisz co m-c karte kupowac bo zablokuja a tel mozesz miec za free wtedy ;)
Aniołek - pisz pisz wysłuchamy :) ja tez nieraz nie mam weny - np. dzisiaj ... spać mi się chce a tu nawet godzina pracy mi nie minęła ;(
Miłego dnia - oby był cieplejszy od wczorajszego ;))

owca daj troche tego ciepla:-D u nas piekna slonce tylko strasznie zimno normalnie zima wrocila:eek:
milego dnia :-)
madziarena ja tez dotykowych nie lubie dlatego z braku laku wzialam qwerty a nie oplaca sie brac na te mixy:no: patrzylam przymusowe doladownie za 30zl miesiecznie umowa na 2 lata to wychodzi 700zl to w gole sie nie oplaca a oni teraz zrobili ze konto wazne przez rok nawet bez doladowania, poza tym wiele razy je blokowali bo ja to za 10-15zl jej doladuje zeby na sms-y miala
zreszta to nie problem cos sie tam kupi

a gdzie reszta? wstawac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja mam tel wmixie i jakos nie zaluje i tak kupuje karte to co mi tam szkodzi:tak::tak:
ja dzis wkoncu luzny dzien mam:tak:jak dobrze:tak:
mowicie ze tak zimno!!u mnie ladne sloneczko swieci wydaje sie byc cieplo ale pewnie bez rekawiczek sie nie obejdzie

laski oki to jest dobre dla was ale ja nie bede jej doladowywac co miesiac za 30zl :no:
wzielabym jej na abonametn ale jest cilowo bo wymiania minut na sms-y jest 1:1 tez doopa
M cos poszuka niech kupi corci;-):-D
marzenka bez rekawiczek ciezko jak tak zimno

Hej.

Mialam isc na praktyki dzisiaj ale kurcze Marta mi pochorowala (dostala goraczki wczoraj wymiotowala) , zadzwonilam rano ze jednak nie przyjde.
Wczoraj tak dostalam w kosc ze masakra, od 8 do 15 ciagle na nogach a jeszcze opoznienie mielismy:sorry:
Co do telefonow to mi sie udalo kupic na allegro uzywana przez 4 miesiace Nokie N97 mini i jestem bardzo zadowolona, kosztowala o wiele mniej niz jak bym kupila nowa i z tym wyposarzeniem co dostalam. I oczywiscie na gwarancji jeszcze. Wiec jezeli Ciacho masz chwile czasu to poszukaj w necie, ludzie dostaja tel wlasnie zeby przedluzyc abonament i pozniej sprzedaja taniej albo im sie nie sprawdzil tak bylo w moim przypadku.

Ja poki co nie wynurzam sie z domu, czekam na M jak przyjedzie i zobaczymy bo moze trzeba bedzie jechac z Marta do lekarza....

reklama
niuska zdrowka dla mlodej, moze tez jelitowka jaku larvuni:-( pomoce u detystow to sie nastoja nie ma co
chociaz u mojej to jak cos pomga to tez siedzi:-D
ja wlasnie tez takiej szukam moze byc uzywana ale wlasnie tylko kilka miesiecy ale wiesz nie dam wiecej niz 300zl za telefon:no: zreszta cos sie kupi kwestia kasy, bedzie sie uczyc dostanie cos lepszego jak nie bedzie to M nie bedzie taki skory do kupny:-D

Do góry