reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej kobietki :)
Kurczę jakoś mnie dzisiaj kości łamią po aerobiku :)
Widzę, że u Was bez zmian :) Przywitałam się, poczytałam i lece pracować :) Miłego dnia !

łojej... czesc..
mialam ciezka noc..
Frutek wymiotowal, mnie mdlilo ze pol nocy przed wc przesiedzialam, Misiula z goraczka... MASAKRA!

.... nawet saniadania dzis nei jemy... tzn Frutek od czwartku nie je... kurcze co sie dzieje..

Witam i ja w sloneczny lekko mrozny dzien :-)
to widze ze dzis wiekszosc z was zalatana bedzie,ja odmiennie i w koncu nic nie mam w planach
procz obiadu i sprzatanka jak codzien :tak:

Larvunia kurcze wy to sie macie masakra jakas..cemu was ciagle tak cos chwyta...nie wiem ..zdrowka dla was :-)

Milego dnia wszystkim !!

To więc i ja wpadam sie przywitać. Zuza mnie dziś z 3 razy budziła w nocy, jak nie siku to coś jej zwyczajnie nie pasiło, mały też 2 razy się przebudził ..:baffled: Dziś Zuza psika i w nosie ją kręci ech, trzeba będzie lecieć po syropek jakiś co by mi Pawła nie zaraziła bo to podchodzi do niego non stop. Już pije herbatkę z cytryną i miodem bo u nas sprawdza się super:tak:
marzenka teraz czas poligonów i wciąż coś wymyślają, mój na razie siedzi i grzebie przy rosomakach także normalnie do domu wraca. Jeśli chodzi o kolory to tak: duży pokój mamy beż i ciemny brąz na tym brązie szablon kwiatów będzie z każdej strony komody z lustrem, zaś pokarzę :) u Zuzi różowy pokój z paskiem wykończeniowym Kłapouchego, w malutkim pokoiku mamy na przemian zieleń z łososiowym czy jasny pomarańcz nie wiem co to za kolor...myślimy nad przedpokojem ale nie mam pomysłów jeszcze...
yolanta ja rodziłam w Międzyrzeczu, pampków 5 szt na dzień i tak jak pisała mycha z tymi paczkami tak jest że przy wyjściu dostajesz dla maluszka 2 kartoniki. Opieka i personel wg mnie ok ja byłam bardzo zadowolona:tak:
Co do paczuszek po 4,6 itd miesiącu to niestety ale my się zawiedliśmy bo także wypełniałam ankiety w szpitalu a do nas nic nie przyszło ani razu z tych próbek więc chyba zapomnieli o mnie i synku:confused2:

Hejka... To i ja się przywitam :-)

LARVUNIU, FUTURE a wiecie że jak Larvunia napisała o tej 3koleżance i na imie nie spojrzałam to od rzu pomyślałam o Future :-) hehe, wszystkie tu potrzepane jesteście, każda na swój sposób, dlatego tu tak fajnie i miło :-)

LARVUNIU współczuje tej jelitówki... Moja szefowa wczoraj się męczyła... smecte litrami piła i nospe wzięła bo miała jakieś skurcze, i ją puściło po jakiś 12godz... I mnie zaczęło mulic ale jakos odpuściło na szczęście... I wam zdrówka życzę... Jak to tyle dni trwa już to może idź do lekarza? Pije ci dużo? Dawaj mu może cos nawadniającego

Młody już od ponad godziny w przedszkolu, cały poprzedni tydzień chodził bez problemu a wczoraj mi płakał (bo go autem zawiozłam a nie na nóżkach albo na rowerku) dzisiaj na rowerku i bez problemu poszedł :-) Pobudke zrobił przed 7 ale co się dziwic jak wczoraj przed 18 zasnął...

Dzis w nocy moi rodzice wracają :-) hehe młody to dzisiaj jak mu powiedziałam to skakac zaczął... hehe, bo mu autko mają przywieźc, ale niby jak spytałam go czy jak by nie mieli miec autka to też by tak tęsknił to powiedział że tak... No i mama mi powiedziała wczoraj przez skype że mają coś jeszcze dla niego, baaaardzo dużego.... hehe, domyślam się co... ale zobaczymy...

Miłego dnia

helo.
larvus to na pewno jelitówka. nas tez chwytalo kilka dni po każdym. ale przeszlo. dasz rade.
szkoda tylko dzieci, bo my stare konie damy sobie rade lepiej.

marzenka, ty to jestes...o 5 rano kanapki szykowac. OMG
mnie moj o 8 zbudzil z Hesia na rękach, bo już musiał wychodzić, a Heśku domagał się jedzenia. i nie moglam normalnie oczu otworzyc. masakra.
piękne słoneczko w okno wita, a ja nie moglam sie obudzic.

za to znalazłam fajną promocję na citeam.pl odnośnie wozka bebe confort. możliwe, ze kupię go dziś. zobaczymy. jak się uda, to pozniej wam pokaże...

a narazie uciekam. mielgo dnia ;***

mloda ciagle ma 38,2'
nic nie daje jej na zbicie puki co, niech organizm walczy....
bidulka....

wszyscy leza u nas he he i nkomu nic sie nie chce... moj na popoludnie ma dopiero...

reklama
Dziendoberek :-D
Dzieki dziewczyny za informacje o tych szpitalach. Ja tu kurcze pierwszy raz rodzic bede i zielona jestem, hehe.
Te chorujace wszystkie, zdrowiec! Wiosna sie robi wreszcie, a tu chorobska jakies sie placza i to po kolei lapia, niedobrze. Dbajcie o siebie (bo o dzieci z pewnoscia dbacie :-D) i sie nie dawajcie!
Future ja jak zlece do PL (od dzis rowne 2 tygodnie :laugh2:) to sie zaczne za wozkami rozgladac. Nie chce przez internet zamawiac, bo jednak wole pojezdzic, pomacac, potestowac w sklepie. Doswiadczenia z tym sprzetem nie mam zadnego, wiec jakos rozeznac sie musze :zawstydzona/y:

Do góry