reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future, ja teraz pierwszy raz w ciazy jestem. Ale tak naprawde dotarlo to do mnie i zaczelam myslec o przygotowaniach dopiero jakos w polowie ciazy. Nie wiem czy to do mnie nie docieralo, czy po prostu mialam nastawienie "jeszcze mam czas"... dziecko planowane, wiec zaskoczona nie bylam. Ale mysle, ze nie musisz sie przejmowac, natura dala nam te 9 miesiecy na przygotowania, wiec nie ma sie co spieszyc :-D

reklama
Future
masz jeszcze sporo czasu na wyprawke wiec po co sie spieszyc :tak::tak:
a tak jak mowisz zapewne wiekszosc rzeczy masz po Hesi wiec nie ma sensu kupowac nowych :tak:

Ciacho a co to fon??..jakas mp 3 ? :baffled::-D

Ja gotuje na jutro zupke,bo wybieram sie jutro na miasto z mama wiec nie bedzie kiedy ugotowac wiec dzis zrobie :-)

Future za maly?? :eek: o kurde... macie wmagania :sorry: ja mieszkajac z bratem mialam podobny, o 1 lozko wieksze max., ale spoko jak maciemozliwosci to dlaczego by nie ;-)
przelezalam pol dnia w lozku... cierpie... Ale mloda grzeczna w miare, rozlozylam wielki naroznik w goscinnym i przed tv z dziecmi w wyrku lezalismy sobie a co ....
mloda ciagle albo stan podgoraczkowy albo goraczka, prawie nic nie je cycka, obiadek- raptem dwie lyzeczki zchafcila mi, Fruciu chyba lepiej... chyba -nie zapeszam.

pieknie swieci za oknem... ale coz z tego... my koczujemy w domu az przyjda i do nas lepsze dni..

owca chodzilo mi o telefon:-D siadl jej wyswietlacz, naprawiac pogwarancyjnie sie nie oplaca a nie chce tez wydawac na telefon 400zl
larvunia ale wcale nie jest cieplo jest wrecz zimno tylko tyle ze slonce jest

ja ze swojego jestem bardzo zadwolona ale starsza ma juz dwa lata i sie sypnal no obrazu niet, wszystko robi sie biale:confused2:
tylko ja nie chce wydawac kupe kasy

reklama
Hejka

PR cieszę się że wszystko poszło dobrze... trzymam kciuki żebyście szybko wyszły..

Młody już w domu, ogląda bajki... dostał dziś (po raz pierwszy a pół roku już jest przedszkolakiem) dostał lizaka za to że był grzeczny, normalnie mnie szokuje... No ale jak wracaliśmy rowerem z przedszkola to w jego rowerze łańcuch spadł i na nogach musiał iśc i pokazał rogi... W domu chwila kary i już jest dobrze :-)
Moi rodzice nie wyjadą jedna w nocy... Szkoda... Tate grypa chwyciła, a to jest tyle km że lepiej z grypą nie startowac... no i nie przyjadą do nas od razu bo z grypą niet... eh... szkoda

Do góry