reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej yolanta a wiosnach to raczej u ciebie, bo u nas w nocy bylo -5:baffled: teraz piekne slonce ale w granicach 0 stop.
a wiesz najlepiej isc do sklepu pomacac, obejrzec sprawdzic cene a pozniej na necie sprawdzic cene danego wozka i zazwyczaj na necie sa tansze one i to sporo

reklama
Hello
czy ktos cos wie jak tam ania z amelka? wczoraj wieczorem probowalam dzwonic ale odrzucila. dzisiaj juz nie dzwonie bo boje sie troche ze przeszkadzam. odzywala sie gdzies?

Ale piekna pogoda
dopiero wrocilam ze spaceru:tak:
teraz frytki smaze i kurak sie piecze:-)

Future to chcesz dla dzidzi wozek kupic czy dla Hesi?

Blond ja nic nie wiem chyba sie nie odzywala Ania...

owca chcialam dla dzidzi, ale to tylko dlatego, ze niby okazja na citeam.pl ale naczytalam sie opinii i juz go nie chce.
wiecie, w zasadzie mam wozek, ale ten to bebeconfort i chcialam zaszalec, ale jednak nie. zostane przy moim sprawdzonym, na pompowanych kołach, niezawodnym bolderze. coprawda już jest trochę nadszarpnięty zębem czasu, ale damy rade. w gondoli pojezdzimy całą zimkę, a nad spacerówką bede jeszcze myslec.
a jak bedzie chlopak, to bedzie jezdzil w rozowych kwiatach. trudno... ;)

ja wlasnie wrocilam z przedszkola, mam stowke na jutro na zakupy. bo jutro jade na 8.30 do sądu z moim, bo jest świadkiem w sprawie ropzwodowej naszych przyjaciól... a ja za ten czas na zakupki skoczę ;))

ciacho dzieki ze wiesci super ze zabieg sie udal :-):-)

future w sumie to tylko wozek nawet jak dla chlopca bedzie w kwiaty to co..w zimie ile tam pojezdzisz
to lepiej kupic spacerowke tak jak piszesz na wiosne :-)

owca wiesz...ja nie mam jeszcze ciśnienia na drugie. mama mowi, ze przyjdzie jeszcze. ale mi jakoś wszystko jedno.
tzn nie zrozumcie mnie żle, bo bardzo się już cieszę, ale wiem, ze wszystko mam, wiec nie latam po sklepach jak durna i nie kupuję wszystkiego. spokojnie poczekam do dnia kiedy się dowiem czy "toto" to dziewczynka, czy chlopiec (ale oczywioste ze bedzie dziewczynka) i najwyzej podokupuje rzeczy. latem przejrzę to co mam po malej w garażu, wyszykuję, poprasuję i już.
no moze zacznie mnie ruszać ja bedziemy robić pokój dla dzieci, to moze wtedy...bo ten co Hesi jest, to za mały...trza większy odpicowac ;)

reklama
blond nie wiem kiedy, nic nie pisala, ja nie pisze nie pytam,nie bede przeszkadza, bedzie chciala sama napisze:-):tak:
future pewnie jak sie ma rzeczy po poprzednim a u was roznica czasowa niewielka to cisnienia nie ma
a ja szukam jakiegos fona dla starszej bo jej zwyczajnie padl, ale ceny kosmos gwarancja sie konczy ale nawet gdyby to nie ma zastepczego

Do góry