reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja pisalam o tych dresach a buty to w ciemno kupuje, tak kupilam starszej, mlodej a kilka lat temu sobie,
dla siebie nie mam problemu bo wiem jaki mam brac rozmiar z danej firmy a jak bede ciut wieszke to oki, ja zawsze wieszke kupuje bo mam niewymiarowe stopy:-D:-D
mlodje kupilam sandaly adidasa za duze sie okazaly ale w tym roku beda idealne:tak:

ja ide w srode czeka mnie 1,5 godziny na fotelu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ciacho ale ja szukalam u nas dresow dla mojego ceny jak z kosmosu i wyboru nie ma bo chcialam mu orginalne kupic.....
my zmykamy za niedlugo do miasta....pewnie wroce na obiad :tak:
milego dnia:tak:;-)

hejka ja na chwilkę, nie ogarniam jeszcze wszystkiego po weekendzie, nie mama czasu więc się witam i żegnam, miłego dnia i miłych ćwiczeń tym co ćwiczą, zazdroszczę wyjścia na aerobik, bo ja nie mam jak na razie, ale może będę miała pracę w maju, ale nie zapeszam:-)

uf dopiero do domku zladowalismy
kupilam dawidkowi buty :tak:zadowolony wiec co tu wybrzydzac;-)a sobie zakupilam dobra skakanke:tak:
larvunia ty to masz szczescie:tak:fajnie zawsze to za free:-D

ja dzisiaj tez w centrum bylam, przekladalam starszej rehabilitacje, a powrot do domu na nogach, taka pogoda cudna ze zal nie isc:-D
marzenka fajnie ze mlodemu podobaja sie butki i to najwazniejsze, a jak torebka sie nosi?

a powiem ci ze jestem bardzo zadowolona mam nadzieje ze bede ja dlugo nosic;-)
rano to zimno bylo jak szlam ale teraz juz lepiej....gdyby nie ten wiatr to byloby cudnie:tak:
ale jestem zmeczona walnelabym sie...ale robota czeka no i za pity trzeba sie wziac:tak:

Hej:)
U nas malowania ciąg dalszy, jak na razie idzie duży pokój, dziś m będzie kończył, zostanie jeszcze Zuzi pokoik i przedpokój.
Byłam dziś na kawce u nowej sąsiadki znad przeciwka, przyszła, zapukała mi do drzwi i spytała czy nie przyjdę z dziećmi do niej bo jej synek się nudzi i by z chęcią się z moją Zuzią pobawił:szok: wcześniej zamieniliśmy słowo kiedyś na klatce jak wychodziliśmy i ona też ale nie spodziewałabym się że zechce się poznać:) Nawet miła kobitka, będzie gdzie na kawkę latać czasem:)
Zupka mi się gotuje i tak teraz siedzimy i czekamy na mężulka mojego:)
Miłego dnia dziewczynki
larvunia ty szczęściaro gratuluję paczuszki;-)

reklama
Hej dziewczyny,
a ja tak z innej beczki troche. Do tych pytanie, ktore rodzily wzglednie niedawno (po paseczkach widze larvunia, megi ??)... Co zapewnia szpital w Gorzowie dla mamy i dziecka po porodzie i jak to jest z tymi paczkami prezentowymi? Niby za 3 tygodnie sama sie bede mogla przejsc do szpitala i zapytac, ale jakos spokoju mi to nie daje i po glowie chodzi... :sorry:

Do góry