reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

yolanta paczki dostaniesz jak wypelnisz ankiety, ale to tylko probki kremow, jakas woda, herbatki, a pozniejk jakos paczuszka ze sloiczkiem i herbatką przyjdzie do domku. ale to chyba kolo 3-4 miesiaca. o ile dobrze pamiętam.

reklama
megi to fajnie ze zapukala zawsze to bedzie do kogo gebe otworzyc jak zieloni wyjada:-D:-D
widzisz a u mnie sasiadka to nawet nie zapuka......mowilam zeby wpadla kiedys ale najwidoczniej niechce...pewnie za niedlugo rodzinka im sie powiekszy:tak:moze wtedy kontakt bedzie lepszy;-)
kochana jakie kolory wybraliscie?no jak macie samo malowanie to szybko idzie....macie ladne sciany bo to nowe budownictwo to farba dobrze sie maluje.... ;-) yolanta ja tez mialam paczke i jest tak jak future pisze:tak:
zmykam na dzis czekamy na tatuska;-)

megi super ze masz kogos tak blisko, zawsze to razniej :tak:
ja mam w sumie 3 takie kolezanki... z czego tak:
jedna podemna... ehm.... pomaga mi, przychodzi mala przypilnowac gdy musze z psem wyjsc a np pada na dworze... ale ciezko nam sie na kawe zgrac, bo zawsze gdzies sie ona spieszy... a wogole to ja nie naciskam bo glosna jest, glosno mowi :sorry: a mi to po dluzszym spotkaniu by na bank przeszkadzalo... no i czuc alkohol... nie slania sie ale zawsze czuc.... troche sie boje.
Druga to Marta... pare domow odemnie... w sumie przez ulice przejde mine poczte i jestem... chyba sie lubimy... tylko ze ciagle ktorys z naszych chlopakow chore i ciezko nam sie zgrac :sorry:
trzecia to taka Ania z wioski dalej ;-)!!!! Ta to walnieta jest i wariatka, no mowie Wam:-D:-D Dziewczyna ma swoj swiat i swoje zabawki :-D Tylko ze za daleko mi do niej i tak... :-( no i z mamusia mieszka a to mnie ehm... blokuje...

noooo Yolanta...
dzienna dawka pampkow to za moich czasow 5 szt stanowczo za malo jak dziecko cycowe jest, bo po kazdym posilku praktycznie kupa, wiec mi to nie starczalo. Mialam swoje... albo co zmiane to prosilam by daly nie ktore dawaly
ciuszkow nie musisz miec, choc ja wolalam by w moje ciuszki ubieraly i problemu z tym nie bylo
kosmetyki musisz miec swoje dla dzidzi
daja tez podklady poporodowe i tu nie wydzielaja... bralam ile potrzebowalam a jak sie konczylo to prosilam o jeszcze
sztucce, kubek musisz miec swoje...
no i dla siebie kosmetyki, papier toaletowy musisz tez miec i szlafrok...
co do reszty to Future juz Ci napisala ;)

Cześć Wam.

No to Yolanta Larvunia i Future wszystko Ci napisały, u Nas w M-czu podobnie,
z tym że pampersy jak był brak szło się i dawali bez problemu nawet jak widziały że mam swoje
to i tak Mi przynosiły.
Co do paczek My przy wyjściu dostaliśmy 2 paczki, 2 takie duże kartony tam kilka różnych gazetek,
próbki chyba 2 płynów do prania ciuszków niemowlęcych, jakieś kremiki, śliniaczki itp., no a później
(po tym jak w szpitalu wypełniłam ankietę) to do domu po 4 m-cu przysłali też mały kartonik,
tam miałam herbatkę (1 porcję), słoiczek jabłuszek, łyżeczkę i gazetki..
Teraz przyszło Mi po 6 m-cu próbka mleka, kaszka bananowa i też jakieś gazetki :tak:

Hmm a My dziś jak wybyliśmy z domu koło 11 to zlądowaliśmy przed 17 :tak: na dworze ślicznie było
mimo lekkiego wiaterku :tak: jutro mamy szczepienie na 10 a w środę też na 10 pierwsze spotkanie
na rehabilitację z Jaśkiem ... (Pani stamtąd nie przyjemna) bynajmniej dzis takie wrażenie odniosłam,
zobaczymy w środę przy dłuższym pobycie z nią jaka jest bo jak będzie nie przyjemna i nie miła
tak jak dziś to albo powiem jej kilka słów i zmieni podejście albo wyjdę stamtąd, nie będę się szczypać,
to jej zasrany obowiązek powiedzieć co i jak a nie na wstępie od razu jakieś nerwy i obiekcje k***a mać ...

Aha Larvunia te próbki aby otrzymać to jednak trzeba prowadzić blog (a na tajnym pisałaś że nie trzeba),
szkoda bo też chciałam zamówić :-(

ehm... nie mozliwe ze tak napisalam znajdz moja wypowiedz i udowodnij :-p bo mi sie niechce szukac...
do MAM tak trzeba miec blog, do tego balsamu cermex tez.... ale to co wygralam za pierwszym razem to nie trzeba... bo to byl kupon o wartosci 50zl i sama wybralam co chce ze sklepu.... (niekapek, kubeczki do zabawy i mate lazienkowa). W tym tyg tez ma mi przyjsc NIVE produkty do testowania heheeh juz emaila dostalam ze sie zakwalifikowalam ;D i mam czekac na paczke balsamu SOS i stos probek ;-)
no ta kolezanka co podawalam jej link co ma bloga to ja od niej wsio zgapiam... i czekam... puki co to dostalam z jej bloga zgapiajac to ten MAM i balsam Cermex. Teraz czekam na Nivea.
ja nie oszukuje, albo omylkowo cos namieszalam ale nie sadze.... jak cos to priv kovhana jak cos chcesz ;D albo sledz mojego bloga tam juz jedna recenzje mam balsamu do ust.

Future lov :* ;-)

Future pewnie z lewiatana co... pych tam chleb maja... pewnie na tej soli pedzony co tewraz tak glosno...
a wiecie ze te jelitowke ta sol moze wywolywac?? masakra moze od tego cala polska choruje, bo wszedzie lsyszlaam jelitowka juz jest..nawet w UK :baffled:

reklama
dzien dobry:tak:
ja juz od 5 oczy otwarte mezowi zrobilam kanapki d pracy bo dzis musial wczesniej jechac no i znow dzis nocka sama...ja pierdziu kiedy im dadza odpoczac po tych gorach!!!:wściekła/y:ledwo zasnelam to dawid przyszedl i koniec spania:baffled:
dzis znow do miasta musze isc i pity zaniesc wiec caly dzien z glowy a pozniej pewnie w odwiedzinki pojdziemy:tak:
milego dnia laseczki;-)

Do góry