reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry:tak:
larvunia no dziewczyny podrzuclily nawet ciekawy pomysl:tak:
mycha ty wiesz ze ja za was trzymam kciuki....;-)jak dobrze pojdzie to w tym tygodniu was odwiedze:tak:
wczoraj zasnelam jak dziecko:tak:jeszcze maz mi taki masaz zrobil :szok::-Dfajnie bylo
nawet nie zdarzylam sie nic nacieszyc i znow do pracy pojechal:-(
chcialam mlodemu zamowic z allegro buty adidaski z reeboka ale kurcze nie maja rozmiaru z tych co ja bym chciala i chyba calkiem zrezygnuje z kupna przez neta.....lepiej jest przymierzyc.... moze u nas cos ciekawego znajde dzis pojde popatrzec ....mezowi kupilam dresy z allegro i co dupa dzis musze oddac bo za duze po mimo wszystko i nie jego kroj a na glownym zdjeciu sie pieknie prezentuja a tu taka lipa:-(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny - poczytałam i już sama zapomniałam co odpisać :/
Cały weekend mnie nie było ... w piątek biegusiem domek sprzątałam i placka piekłam do 2 w nocy, wcześniej byłam z teściową u maluszka - taaaki kochany, aż się pragnie mieć "znowu" taka dzidzie ;)
W sobote szkoła, potem biegiem kościół i na imprezkę do babci - 87 lat - tyle wiary się zjechało, że brat przeniósł imprezę na salę - 35 osób + 11 dzieci <lol>
Wczoraj szkoła, potem pojechałam z mężem do maluszka, i o 18 w domku - mała nam zasnęła, już zaczynało nam się robić "fajnie" a tu o 20:00 mała woła - mama włącz bajki ... wrrr obudziła się - i tak oglądała z nami Zakochana złośnice :)
Dziś w planach AEROBIK :) szał ciał - na samą myśl się cieszę :) Musze jeszcze jakis obiad wymyslec - mam pierś z kurczaka i nie wiem co z nią zrobić bo kotletów już mam dość, gyrosa też ... może ją po prostu obtoczę w przyprawach i usmażę tak ... hmm ... macie jakiś pomysł ?
Wogóle to
Blond - gratuluję synka i obrony
Mycha - cały czas trzymam kciuki - też bardzo chciałabym Was odziedzić ale ja to kobieta pracująca :(
Marzenka - na truskawki was wzięło :p ?? Hehe patrz a w tych dresach miał mieć tyłek opięty - tak bynajmniej wyglądały wrrr też bym sie wkurzyla - można zwrócić czy wymieniasz na inne ??
Larvunia - ja babci upiekłam placek i dałam kwiatka - była zadowolona ;), zdrówka dla dzieci, a co do chodzika - ja małą wkładałam - nie czesto bo Aminia nie lubiła, ale siedziała w chodziku - i mi bylo lżej i dla niej ciekawiej - teraz jest wszystko ok :)
Future - gratki dla Hesiuli za kolczyki :) Dzielna kobitka :)
Ciacho dalej walczysz z zębami :)) ??
Megi - skończenia remontu :)
Niuśka - jak tam w pracy ? Jak ząbki :))) ?
Jeśli kogoś pominełam to baaardzo przepraszam :(

madziarena oddaje bo jets taka mozliwosc..sobie sam zamowi jakie chce :tak:nie bede sie cackac
no wlasnie mial miec tylek opiety a nie ma!!!:wściekła/y:
weekend ci szybko minal:tak:

hej ho:-)
marzenka ja to najpierw ide do sklepu patrze co mi sie podoba czy reszcie pozniej szukam tego na allegro
tak jest najlatwiej bo wiem jak to cos w realu wyglada:tak:
madziarena a zostal mi ostatni zab ale to czekam na wizyte wsumie 1,5 miesiaca bo takie kolejki
no i bede sie z nim ciagac miesiac co tydzien:confused2::baffled: mam pietra najchetniej bym go nie robila ale jak sie zlamie to zostanie mi implant a tu juz bardzo droga zabawa

reklama
ciacho u nas nie ma zadnych sklepow z takimi butami dla dawida chociaz sie dzis przejde do jednego sklepu i spojrze a moze cos akurat sie trafi..
ja jutro ide do dentysty az sie boje buuuuuuuuuuuu

Do góry