Hej dziewczyny - poczytałam i już sama zapomniałam co odpisać :/
Cały weekend mnie nie było ... w piątek biegusiem domek sprzątałam i placka piekłam do 2 w nocy, wcześniej byłam z teściową u maluszka - taaaki kochany, aż się pragnie mieć "znowu" taka dzidzie
W sobote szkoła, potem biegiem kościół i na imprezkę do babci - 87 lat - tyle wiary się zjechało, że brat przeniósł imprezę na salę - 35 osób + 11 dzieci <lol>
Wczoraj szkoła, potem pojechałam z mężem do maluszka, i o 18 w domku - mała nam zasnęła, już zaczynało nam się robić "fajnie" a tu o 20:00 mała woła - mama włącz bajki ... wrrr obudziła się - i tak oglądała z nami Zakochana złośnice
Dziś w planach AEROBIK
szał ciał - na samą myśl się cieszę
Musze jeszcze jakis obiad wymyslec - mam pierś z kurczaka i nie wiem co z nią zrobić bo kotletów już mam dość, gyrosa też ... może ją po prostu obtoczę w przyprawach i usmażę tak ... hmm ... macie jakiś pomysł ?
Wogóle to
Blond - gratuluję synka i obrony
Mycha - cały czas trzymam kciuki - też bardzo chciałabym Was odziedzić ale ja to kobieta pracująca
Marzenka - na truskawki was wzięło
?? Hehe patrz a w tych dresach miał mieć tyłek opięty - tak bynajmniej wyglądały wrrr też bym sie wkurzyla - można zwrócić czy wymieniasz na inne ??
Larvunia - ja babci upiekłam placek i dałam kwiatka - była zadowolona
, zdrówka dla dzieci, a co do chodzika - ja małą wkładałam - nie czesto bo Aminia nie lubiła, ale siedziała w chodziku - i mi bylo lżej i dla niej ciekawiej - teraz jest wszystko ok
Future - gratki dla Hesiuli za kolczyki
Dzielna kobitka
Ciacho dalej walczysz z zębami
) ??
Megi - skończenia remontu
Niuśka - jak tam w pracy ? Jak ząbki
)) ?
Jeśli kogoś pominełam to baaardzo przepraszam