reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
my wczoraj pojedlismy truskawki:tak:
owca hehe:-D:-D:-Dno zebys wiedziala:-D:-D:-D:-D:-Djakos po misji widze ze sie bardziej kochamy;-)
larvunia ja tez pomyslalam o serwetce
my po obiadku idziemy na spacer:tak:

Future pisz jasniej esy.. ja wiem ze ja wiedzma jestem, ale w myslach czytac nei umiem ;-)
Juz myslalam ze sie pomylilas i komus innemu mialas to wyslac ;p

serwetke?? eeee to takie babciowe... nie ma nawet ochoty... chba moj ciasto tylko upiecze.. bo ja nie mam pomyslow.
moj juz pojechal... znowu sama z dziecmi...

to uszyj jej pokrowiec na cos;-) a ciasto tez moze byc prezentem:tak:
slonce jakies wychodzi tylko kurcze zimno brryy 2 stop:confused2:

ciacho chyba ciasto zostaje mi z dobrych pomyslow ;) Ona w sumie wszytko ma.. a to co lubi juz nie moze robic bo zdrowie jej nie pozwala, wiec zrobic nei moge...
Myslalam zeby cos do kapieli jej drobnego kupic, ale ona juz nie moze w wannie dluzej niz 10 min wylezec, bo ja wsio boli... zakladke do kasiazki nei zrobie (kochala czytac) bo juz oczy ja bola i przestala czytac..eehh..

larvunia a może pokrowiec na pralkę lub jakiś gadżecik do kuchni...hmmm no myślę...
Witam tak ogółem u nas malowanie więc i brak czasu...pozdrawiam!!

Witam niedzielnie,
larvunia to skoro slepak jest i ogolnie schorowana, to moze pokrowiec na okulary, albo termoforek jakis?

Ide sie lenic dalej, pogoda siada, to mnie kazdy staw mozliwy boli.

oooooooooooo pokrowiec na okulary! To jest mysl :-) DZIEKI !!!!
a termofory to ja bede robic na zime ale po zbiorach wisni juz od jesieni tej tak planuje ;)

reklama
Hej.
Jak na niedzielę to nawet nawet ruch tutaj dzisiaj jest ...
My mieliśmy iść na spacer albo jechać do teściów, ale szef zadzwonił i mąż pojechał na firmę :angry:
normalnie mam już dość, nawet niedzieli spokojnej nie można mieć bo Dzień Kobiet się zbliża
a że oni w kwiatach żywych ciętych siedzą to ruch mają teraz ten tydzień, z jednej strony fajnie
ale z drugiej siedzieć samej z dziećmi w taki dzień to nic przyjemnego .... :no: :-( :baffled:

No Larvunia pokrowiec na okulary własnej roboty i placuszek to myślę, że to będzie trafiony prezent,
bo jedno i drugie to tak od serca będzie :tak: bo sami wykonacie ;-)

Ja to już bym chciała koniec marca, może już pogoda lepsza by była i w ogóle może w końcu Nasza sprawa by się wyjaśniła -
- dziewczyny trzymajcie za Nas kciuki przez cały miesiąc za Nas :sorry: :tak:

Do góry