reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bry
zla jestem od rana...
cos kliknelam na pewnej firmie na necie i przyszedl mi emial ze musze 93 zl zaplacic! Wlasnie napisalam do braciszka... niech mi to odkreca bo ja nie wiem nawet o co chodzi :wściekła/y: ale cisnienie od rana przez to mam....

Fruciu poszedl z nami spac po 24.00.... bylo niby ok. Dzis rano wstal i prosto do WC polecial... wymiotowal :-(
Ale twierdzi ze ok juz sie czuje....
Misiula padla.. uufff. od 5 rano nie spi.... nauczyla sie krzyczec... tzn gada gada.. i jak nikt nie reaguje to jest nagle glosne EEEEE i patrzy czy ktos na nia popatrzal..

reklama
owca wysli troche tego slonca u nas z nowu pochmurno blee :dry: zazdroszcze ci ze juz wiosnenna kurtale zakladasz, milych zakupow:-)
larvunia zdrowia dla mlodego, a teraz to zeruja wszedzie, moze cos przypadkiem zamowilas
albo cos...? wspolczuje
a mloda widac ze cwaniak maly:-D

oo larvunia to niezle mam nadzieje ze brat odkreci :tak:
biedny marcelo...
a jak tam mezu na zebraniu ostro bylo??

hehehe juz zapomnialam
moj mowi ze sie go boja, bo jeden sasiad zaczol gadac ze psy obce sikaja na drzwi wejsciowe jak nasza ma cieczke... moj sie wychylil i patrzy z pod byka na goscia i jak gosc zauwazyl ze sie na niego patrzy to odrazu gatke zmienil ze on do natury nic nie ma, ze jest w stanie to wybaczyc ze w sumie to nie nasza wina bla bla bla i zaczol sie zaraz tlumaczyc hehehehhehe
i moze ktos cos jeszcze by mial, ale moj mowil ze grozna mine mial i chyba bali sie odezwac... mowi ze wiecej nie idzie bo nudy nawet nie mial zkim sie poklucic :-D
ogolnie podwyzki, podwyzki i jeszcze raz podwyzki.... ze smietniki ogradzac bedziemy bo obcy ludzie nam wrzucaja smieci... z innych wiosek niby gosciu wylukal jeden.... ze okna nam na klatkach beda wymieniac... bla bal nudy ;-)

czyli jednym slowem Iwan Grozny z Twojego;-):-D:-D a co do tych smietnikow tu mnie tez trafia bo ludzie z domkow wyrzucaja tutaj smieci a pozniej my mamy podwyzki, byl na klucz zamkniety ale rozpirzyli wkladke i tyle z tego jest:baffled::dry:

no u nas na blok sa 3 smietniki i nie miescimy sie.. ponoc potrafia na rowerze z wioski przytargac 2 lub nawet 3 wory duze smieci i nam podrzucaja... i zawsze w nocy, gosciu jeden co sie nudzi notuje zawsze ponoc hehehe
ale fakt to paranoja komus podrzucac!
dla palacza podwyzke uchwalili... to juz + 10zl do czynszu i drugie 10zl wiecej do czynszu (czyli juz 20zl) za to ze ktos bedzie sprzatal wokol bloku, 15 osob chce niby sprzatac a reszta chce placic w tym my bo ja nie mam jak wyjsc i odsniezac np jak mojego nie ma a go ciagle nie ma.... jak dzieci beda starsze to spoko moge sprzatac :tak: ale nie teraz....
kurde 14 osob chce sprzatac a co do czego to wychodzi przed blok 2 no gora 3 osoby! teraz maja niby tego pilnowac...
no i plus podwyzka taka wegiel itp sprawy. eehhh

Hej.

Larvunia a nie chodzi czasem o pobieraczek?? bo jezeli tak to olewaj ich maile.... to samo mialam i ta sama kwote do zaplaty...

A ja dzisiaj w domu, wczoraj bylam sama z lekarzem mialam taki zapernicz ze szok... Dzisiaj idzimy do przedszkola na drzwi otwarte, odrazu wezme podanie.... A tak u nas to po staremu..

Ciasteczko kolczyki swietne, ja to bym cierpliwosci chyba nie miala do zrobienia takiego cuda...

niuskaa no wlasnie z pobieraczka... zkad wiesz?? kużwa dalam swoje dane tam, ale tylko na dana chwile i bylo ZAREJESTRUJ sie a nie podpisz umowe! masakra....
od kiedy ci to przesylaja??

reklama
Larvunia poczytaj sobie w necie o tej firmie. Mi wysylali juz przedsadowe wezwania do zaplaty. Ja tez nie wiedzialam o zadnej umowie. jezeli bysmy przeczytali regulamin to nie byloby problemu bo tam pisze wszystko ze pierwsze chyba 10 dni jest darmowe a jezeli nie wypowiesz umowy w ciagu tych dni to wlasnie musisz zaplacic. I wlasnie na 11 dzien wysylaja tego maila. Ze juz nic zrobic nie mozna. Ale nie wazne ze nie sciagelas zadnego filmu bo ja akurat nie moglam jakies bledy mi sie pojawialy. Ja odpisalam na 1 wiadomosc od nich ale opisali mi w taki sposob straszac mnie, pozniej poczytalam w necie o nich i dalam sobie spokoj z nimi i olewalam maile teraz juz nic mi nie przysylaja.

Do góry