reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dziekuje :zawstydzona/y:
A nic takiego nie szylam, po prostu od kilku lat igly w rekach nie mialam, nawet zeby cos zaszyc. Ostatnio to chyba jakies 5 lat temu poszewke na koldre na maszynie zmniejszalam :-D

heja, wlasnie skonczylam walke z laptopem - wlaczam go dzis a tu czarno ... po 10 minutach doszlam do tego ze w menadzeru zadan nie mialam wpisaneog procesu explorer.exe ale bylam zla ...
Ciacho kolczyki - rewelacja, Yolanta Twoj talent sie takze marnuje :) zazdroszcze wa tych zdolnosci kobietki :) SUPER !!
Mala juz spi, a ja ogladam szpilki - jakos dziwnie sie zaczyna ten sezon bez Ewki ...
Dzis bylam na aerobiku - ale byl wycisk - jesczcze wiekszy jak w poniedzialek ... super tak sie zmeczyc, zeby az sie lalo z Ciebie :))
Kroma, Larvunia - trzmam kciuki za maluchow, zeby choroba sie nie rozwinela u nich :)
Marzenka - ja tez nie cwicze juz w domu, tylko 2 razy w tygodniu aerobik, moze wystarczy bo szczerze ? to w domku nie chce mi sie ... mala przeszkadza i wogole a na sali wsrod ldzi - extra :) Owca - milego ogladania TV :)
Future - ale Hesia slodka na FB - super kanapa, a ten napic Helenka - cudowny@@
Ja czekam do 24 az mezus wroci i zadzwoni :)

dzien dobry
moj maly jeszcze spi:szok::szok:
madziarena i ja zadzwonil?
no wiesz miedzy ludzmi jak jestes to jest calkiem inaczej niz wdomu...a do cwiczen w domu trzeba sie poprostu przyzwyczaic:tak:
yolanta no kto by pomyslal ze i ty masz swoje hobby
ja nie mam zadnego jakos mnie nic nie kreci

witam
marzenka moze mlodemy sie przestawia i bedzie dluzej spal:tak:
ja za to znowu mialam kiepska noc dwa zrazy sie budzilam i od 6 nie spie:dry:
gdzie ta wiosna co?;-):-D

ciacho u mnie cieplo bardzo bo bylam po bulki
wiesz co raczej to bylo jednorazowe nie wierze ze bedzie dluzej spal:tak:jemu raz sie zdarzylo ze spal mi do 10 w lato:-D
ja tez sie nie wyspalam
najpierw nie moglam zasnac a pozniej jak zasnelam to mialam straszny sen a pozniej znow zasnelam i znow koszmar snilo mi sie ze mialam szpiega tu na forumz rodzinki:szok:

:-D:-D szpiegow to tytaj pelno ;-)
cieplo nie jest tylko 4 stopnie:dry: chyba ze u was cieplej bo to prawdopodobne:tak: u nas wieje a rano to prawie mi czapki z glowy nie zerwalo jak wyszlam:baffled:
nic mi sie nie chce a musze sie za porzadki wziac tzn. tylko tak z grubsza przeleciec bo tak jest czysto

reklama
Witam sie i ja
i zaraz uciekam zjem bulke i jade z mama do obi :-):-)
u mnie cieplutko dzis slonko wychodzi tez,i ubieram cienka skorkowana kurtke jupi zwale dzis zimowa z siebie hehe :tak::tak:
jest 10 st juz :tak:az nie wierzylam ze tyle z rana jest

Yolanta widze ze i ty masz jakies ukryte hobby hehe fajnie :-):-)

No to milego slonecznego dnia laseczki :-)

Do góry