reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nowlasnie tez czytam o tym.... brat mi juz podpowiedzial co im napisac i napisze im ;) i tez bede miec ich w nosie bo bezprawnie dzialaja ;-)
juz sie nei stresuje ;-) ale pisemko napisze... straszyc to oni sobie moga! Mam niby 12 mies na zareagowanie i odstapienie od umowy

Kto chce Misiule na pare godzin?? :-D Ona chce ciagle stac i sie opierac o mnie... ile mozna :-D

reklama
Hej.

Niuska, larvunia miałam to samo z tą stroną, najpierw emalie Mi przysyłali na pocztę,
strasząc Mnie a potem dostał pismo pocztą taką zwykłą i gdyby nie mąż to bym im te ponad 90zł zapłaciła.
Nie jesteśmy same, był nawet o tej stronie i niby "firmie" reportaż w tv w "sprawie dla reporterów"... Tylu ludzi co zostało oszukanych to bajka ... :wściekła/y:
Mówili że ta firma oszukuje ludzi, dostali nawet karę do zapłaty jakoś chyba 200tys ale się odwołali i nie zapłacili tej kary ale chyba cały czas jest prowadzone postępowanie itp. ...

No a tak poza tym ciasteczko super kolczyki, następna zdolniacha na forum ..
No no rozwijacie się dziewczyny ;-) :tak: super ..
Yolanta Twój szyciak też super.

A u Nas jak u Nas, mąż w pracy dziś późno wróci, Jaś się bawi później wstawię kilka fotek :tak:Wojtek rysuje kredkami coś tam ;-)
A Mnie ząb boli a do dentysty nie mam jak iść :-( lipa ogólnie!

mycha o niedobrze ze zab boli , dobrze ze dzieciaczki daja ci wytchnienie,
ja ide w nastepnym tyg. i co tydzien bede miala wizyte az 5 razy zeby jednego zeba zrobic:sorry2:
dzisiaj kolczyki podleilam z drugiej strony i juz moge je nosci:-):tak:

hello
witam po przerwie. nie bylo mnie troche, najpierw warszawa i obrona a teraz W byl kilka dni w domku. nie wiem czy ania pr cos pisala ale tydzien temu sie obronilam i juz mam luzik. moge tylko rosnac teraz hihi.
zaraz poczytam co sie u was dzialo
baaaj

blond zyjesz :-D
gratuluje obronionej pracy :) to teraz juz bez stresow :)

A ja wlasnie sie pozbieralam dopiero od rana, zeby przysiasc i odpoczac. Padam na pyszczek, a dzien dopiero sie zaczal...

ano zyje zyje:)jak moj jest w domu to nawet za bardzo na kompa nie wchodze tylko tyle co fb otworze zeby zobaczyc co sie dzieje i wylaczam:p
a ja tak wogole to Wam sie pochwale:) ze bedzie drugi synek:)a wlasciwie 4 hehehe.

reklama
Do góry