reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hehehe no widzisz a ponoc kobiet na swiecie wiecej jest:p

Owca bo moj Rafal, teraz ta dzidzia no i W ma jeszcze 2 synow wiec bedzie wychowywal w sumie 4 , ja tylko 2.

hehehe no widzisz a ponoc kobiet na swiecie wiecej jest:p

Owca bo moj Rafal, teraz ta dzidzia no i W ma jeszcze 2 synow wiec bedzie wychowywal w sumie 4 , ja tylko 2.

aaa takie buty nie wiedzialam ze W ma dzieci hehe

ale cieplutko u nas 12 st mamy wiosna fiu fiu :-):-)
nogi mnie bola nalazilam sie dzis ale wyjde jeszcze raz z psem pospaceruje moze dzieciaki wyciagne w co watpie hehe :sorry2:

wiesz co wyjdzie na to ze wyjde z psem wieczorem, mlodej sie niechce a starsza gdzie lazi z kolezanka
i tyle mam z tych moich planow:dry::baffled:

A ja wrocilam wlasnie bylam ale tylko 30 minut z psem polazilam,rajcu jak cieplutko u nas :tak::tak:
mlody mnie wnerwia wrr :wściekła/y::wściekła/y: chcialam zeby wyszedl ze mna i hanka poszlibysmy na plac zabaw
a ten sie uparl jak osiol ze nie idzie na dwor,ze mu sie nie chce itd :wściekła/y:
no i mloda musiala z nim zostac bo samego go nie zostawie wrr
to sie wkurzylam i wyszlam sama z psem ..bede sie kisic w domu jak tak cieplo
a jak szlam po niego do przedszkola to byli na dworze na placu i stalam jak glupia i 30 minut go wolalam zeby szedl do domu :wściekła/y:
bo nie chcial isc jeszcze ech..a ze mna ma w nosie spacer co za dzieci...

takze ciacho moge sobie reke podac z toba haha :-D

hej,

Asienka wpadła na chwilkę nam przeciąg zrobić..

hahaha nie było przeciągu, bo drzwi za sobą zatrzasnęłam :-D

ciasteczko - kolczyki rewelcja:-)

coś mnie spanie męczy i brzuch mnie cmi - ostatnio coś ten mój brzuch szwankuje ale w tym miesiącu w grafiku mam gina to go obmaca:zawstydzona/y:;-);-);-)
zmykam, bo zaraz się okaże, ze jestem jedynym beztalenciem na tym forum ;-)

Ide kawę zrobić i będę przepis na życię ogladać - ciekawe co tam w nowym sezonie.

a i jeszcze jedno

Jak któraś nie wie co zrobić z 1% podatku to jest taki jeden chłopiec, którego poznalam osobiście i który walczy z białaczką. KRS0000120305 Cel szczegółowy JAKUB WAWRZYNIAK
Zgóry dziękuję w imieniu rodziców.

dzieci śpią.... mąż w pracy... jaka cisza... łojej...
chodze co chwile sprawdzac czy Fruciu oddycha... jak mi go żal :-(
Misiula sama siebie przechodzi ostatnio... i mam mysli zeby pozyczyc w koncu ten chodzik by miec spokuj, ale nie ugne sie hehehe.. choc czasem wymiekam i mysle by ja wsadzic w ten chodzik i miec spokuj.... No wymusza małpa jedna stanie jeczy i jeczy az podchodze dla swietego spokoju i jej pomagam. Dumnie w tedy wstaje i sie usmiecha... kurcze probuje ja zajac czykolwiek jak jeczy, gadam do niej, ale to na chwilke pomaga... jedna matka jeden ojciec a jak rozne mam dzieci no nie moge...

ide poczytac co tam u Was ;-)

reklama
LArvunia daj spokoj:) od chodzika jeszcze nikt nie umarl, szaczegolnie jak wsadzisz ja tam na pol godziny zeby odetchnac. chyba ze masz jakies glebsze problemy z chodzikiem:cool: przeciez nie musi tam caly dzien siedziec. ja mlodego na pol godzinki wsadzalam doslownie ale w tym czasie ile wiecej rzeczy mozna bylo zrobic, chocby wyprasowac cos czy ugotowac

Do góry