reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja mam cierpliwosc do takich rzeczy:tak: zawsze lubilam takie dlubanie itp. reczne szycie tez lubie:tak:
kroma specjalne nitki sutasz i koralki, wszystko szyte recznie:tak:

reklama
no ciacho zgadlam haha tak czulam :-):-)
sliczne te kolczyki ci wyszly :tak:zaraz bedziesz biznesik robic jak nasza larvunia ;-)
co jeszcze bedziesz robic jakies wisiorki broszki tez? czy tylko kolczyki?

Kroma tak dzis sa rewolucje nowe odcinki :tak:

ja sie juz wykapalam i spadam na tv :tak:

Ale sie rozpadalo, brrrrr.
No posluchalam sie was, jakos przemoglam i wyszlam, ale tylko na chwile, bo pochmurno sie zrobilo. I dobrze, ze wrocilam, bo chwile pozniej zaczelo lac. I dalej leje. Brrrr. No, ale w domu sie przewietrzyc zdarzylo. A mnie tak moze wszystko boli wlasnie na ta zmiane pogody? (A tesciowa to sie mna nigdy nie przejmowala, wiec nic dziwnego, ze dalej sie nie przejmuje :/)

Ciacho te kolczyki sa GENIALNE! No cudo po prostu i az sie wierzyc nie chce, ze tylko 4h roboty. Wyglada na duzo wiecej :) Sliiiiiczne!

Larvunia, a dzis tak przypadkiem kliknelam na Twoje Szyciaki i oficjalnie mianuje Cie moja muza i motywatorem. Wlasnie skonczylam szyc kroliczka :) Ma juz sznureczek, tylko jakies zapinki musze zmajstrowac, zeby do smoczka byl :)

dzieki laski mi tez sie podobaja takie rzeczy
yolanta powiem ci ze drugi kolczyk poszedl szybciej ale pozniej to juz oczoplasu dostalam, pewnie jak bede robic dluzsze kolczyki to i z 6 godzin bede dlubac ale warto:-)
szkoda ze u was pada i ze krotki spacer ale to zawsze cos:-)
owca hehe jakby bylo zainteresowanie to pewnie bym robila, a zaczelam od kolczykow a moze dorobie do tego wisor, zreszta bede robic jakies wisiorki, naszyjniki, moze branzolety a broszki tez pewnie zrobie
to byl moj debiut ale w weekend moze moze zrobie cos wiecej :-)

Przy tych Twoich to taka wprawka bardziej, ale chyba nie tak zle jak na pare lat przerwy w "robotkach recznych"

:zawstydzona/y: Pictures 123.jpg

reklama
Do góry