reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka my w tym roku też mieliśmy dwa roczki i ja jestem chrzestną u dziewczynki a mąż u chłopca. to kupiliśmy dla chłopczyka taki jeździk co się dopycha nóżkami a moja chrześnica już to miała to kupiłam jej wózek z lalką taki akurat do jej wzrostu.a jeszcze możesz kupić taki rowerek co się pcha i dzieciątko sobie w środku siedzi to jest super sprawa

reklama
marzenka21- Nati dostała krzesełko do karmienia, fotelik do auta, ubranka, zabawki, posciel
megi- OK to jestesmy umówione

A i pewnie widzice ze robie byki ortograf mam dysortografie wiec nie przejmujcie sie

A nie myślałaś o złotych kolczyczkach? albo jakąś baby born do tego wózeczek, trzeba myśleć na przód za moment zacznie się tym bawić, moja na roczek dostała lale płaczącą imówiącą i wogóle i już od razu tuliła ją do siebie no ale to twój wybór oczywiście :-)

Annes a po czym cię rozpoznam ja będe ubrana na ciemno niebiesko cała w dżins z beżowo- pomarańczowym wózkiem

No zabawki edukacyjne to też fajna sprawa, moja np dostała też misia z Fisher- Price i uczy części ciała, śpiewa piosenki, czyta wierszyki, uczy liczyć i wypowiada alfabet, mała do dziś często się nim bawi:-)

Ostatnia edycja:
ja mam niebieski wozek mam ciemne włosy i jestem obcieta asymetrycznie ubrana nie wiem jak bede ale raczej kurtka fioletoe=wa taki ciemny fiolet

Jeżyku a może i my wybrałybyśmy się dzisiaj na spacerek jak się pogoda nie skiełbasi??:-D
Może na rolki z Kacperkiem i Klaudią??
Ubiorę się cieplej i możemy iść:tak:.

Wiecie jaka jestem zdolna? Wczoraj przywiozłam zdjęcia rodzinne od rodziców,żeby zrobić z nich albumy i znalazłam zdjęcie mojego tatki z komuni. Było urwane z jednego końca więc,żeby go nie obcinać i nie niszczyć do końca wpadłam na pomysł,żeby je poopalać zapałką co da fajny efekt. No i jak opalałam to jakoś niefortunnie opaliłam sobie paznokcia na którym mam żel. French zrobił się cały żółty i musiałam go opiłować:-D:-D. Zrobił się trochę koślawy ale to nic:-).

reklama
Do góry