marzenka my w tym roku też mieliśmy dwa roczki i ja jestem chrzestną u dziewczynki a mąż u chłopca. to kupiliśmy dla chłopczyka taki jeździk co się dopycha nóżkami a moja chrześnica już to miała to kupiłam jej wózek z lalką taki akurat do jej wzrostu.a jeszcze możesz kupić taki rowerek co się pcha i dzieciątko sobie w środku siedzi to jest super sprawa
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
A nie myślałaś o złotych kolczyczkach? albo jakąś baby born do tego wózeczek, trzeba myśleć na przód za moment zacznie się tym bawić, moja na roczek dostała lale płaczącą imówiącą i wogóle i już od razu tuliła ją do siebie no ale to twój wybór oczywiście :-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Annes a po czym cię rozpoznam ja będe ubrana na ciemno niebiesko cała w dżins z beżowo- pomarańczowym wózkiem
No zabawki edukacyjne to też fajna sprawa, moja np dostała też misia z Fisher- Price i uczy części ciała, śpiewa piosenki, czyta wierszyki, uczy liczyć i wypowiada alfabet, mała do dziś często się nim bawi:-)
No zabawki edukacyjne to też fajna sprawa, moja np dostała też misia z Fisher- Price i uczy części ciała, śpiewa piosenki, czyta wierszyki, uczy liczyć i wypowiada alfabet, mała do dziś często się nim bawi:-)
Ostatnia edycja:
marzenka21
Fanka BB :)
zastanawialam sie nad tym wozeczkiem ale sama niewiem,chcialam kupic ten rowerek od samego poczatku ale jak zobaczylam ceny to sie przerazilamw tej chwili na cos takiego mnie nie stac,przeciez mam swoje dziecko.
kolczyki kupilam ale srebne ale przeciez to za malo.
myslalam o tym
CHRAPIACY MIŚ SPIOSZEK 50cm - PRZYTULANKA /KURIER (636796908) - Aukcje internetowe Allegro lub taka mate grajaca taka co sie po niej chodzi:-)
myslalam o tym
CHRAPIACY MIŚ SPIOSZEK 50cm - PRZYTULANKA /KURIER (636796908) - Aukcje internetowe Allegro lub taka mate grajaca taka co sie po niej chodzi:-)
Jeżyku a może i my wybrałybyśmy się dzisiaj na spacerek jak się pogoda nie skiełbasi??
Może na rolki z Kacperkiem i Klaudią??
Ubiorę się cieplej i możemy iść.
Wiecie jaka jestem zdolna? Wczoraj przywiozłam zdjęcia rodzinne od rodziców,żeby zrobić z nich albumy i znalazłam zdjęcie mojego tatki z komuni. Było urwane z jednego końca więc,żeby go nie obcinać i nie niszczyć do końca wpadłam na pomysł,żeby je poopalać zapałką co da fajny efekt. No i jak opalałam to jakoś niefortunnie opaliłam sobie paznokcia na którym mam żel. French zrobił się cały żółty i musiałam go opiłować. Zrobił się trochę koślawy ale to nic:-).
Może na rolki z Kacperkiem i Klaudią??
Ubiorę się cieplej i możemy iść.
Wiecie jaka jestem zdolna? Wczoraj przywiozłam zdjęcia rodzinne od rodziców,żeby zrobić z nich albumy i znalazłam zdjęcie mojego tatki z komuni. Było urwane z jednego końca więc,żeby go nie obcinać i nie niszczyć do końca wpadłam na pomysł,żeby je poopalać zapałką co da fajny efekt. No i jak opalałam to jakoś niefortunnie opaliłam sobie paznokcia na którym mam żel. French zrobił się cały żółty i musiałam go opiłować. Zrobił się trochę koślawy ale to nic:-).
zastanawialam sie nad tym wozeczkiem ale sama niewiem,chcialam kupic ten rowerek od samego poczatku ale jak zobaczylam ceny to sie przerazilamw tej chwili na cos takiego mnie nie stac,przeciez mam swoje dziecko.
myslalam o tym
Ten miś jest bajeczny!!!
reklama
marzenka a nie lepiej dołożyć 20 zł i kupić coś takiego
SUPER JEźDZIDEłKO JEEP BABY MIX - !!! (628313745) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER JEźDZIDEłKO JEEP BABY MIX - !!! (628313745) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: