reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a moj dzis protestuje... nie spal w dzien :dry: , teraz siedzi i bajki oglada ledwo na oczy patrzac, kurcze ale bedzie marudny juz to widze :sorry2:

fajnie ze sie spotkalyscie :tak:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tez chce :tak:

reklama
a moj dzis protestuje... nie spal w dzien :dry: , teraz siedzi i bajki oglada ledwo na oczy patrzac, kurcze ale bedzie marudny juz to widze :sorry2:

fajnie ze sie spotkalyscie :tak:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tez chce :tak:

no to pewnie twoj tez ci zasnie..bo do wieczorka daleko....
ja mojemu dam pospac do 17 dluzej nie o ile go dobudze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jesli chcesz to zapraszamy do nas wpadnij to sie spotkamy wszystkie 5 hihi....:tak::tak:

nie moge, jutro do poznania jade :dry:
wogole zaczynam dzialac i cos robic wiec chyba czasu teraz nie bede miala na spotkania chyba ze w niedziele jakas... teraz odpada bo jade do mojej babci na 1 rocznice smierci dziadka... moze w nastepna?? oj chcialabym bardzo zeby znowu jakis wypad wspolny gdzies byl :tak::tak::tak:

no oki,dzialaj cos kochana !!!

a wypad fajnie byloby powtorzyc jestem za..tylko teraz problem gdzie to zrobic???

najlepiej zeby jeszcze w lato sie spotkac teraz to by nas sie uzbieralo troche hehe :-):-)....

larvunia a ty nie masz czasem dzialki w gorzowie? tzn.rodzice lub tescie twoi? bo cos na fotkach widzialam ;-);-) moze na tej dzialeczce bysmy sobie zrobili spotkanko i grilek co ty na to??....
oczywiscie jeszcze nie teraz....

no oki,dzialaj cos kochana !!!

a wypad fajnie byloby powtorzyc jestem za..tylko teraz problem gdzie to zrobic???

najlepiej zeby jeszcze w lato sie spotkac teraz to by nas sie uzbieralo troche hehe :-):-)....

larvunia a ty nie masz czasem dzialki w gorzowie? tzn.rodzice lub tescie twoi? bo cos na fotkach widzialam ;-);-) moze na tej dzialeczce bysmy sobie zrobili spotkanko i grilek co ty na to??....
A na dzień dziecka jakaś imprezka wchodzi w grę??

A na dzień dziecka jakaś imprezka wchodzi w grę??

a moze byc i dzien dziecka czemu nie :tak::tak:

tylko gdzie???

ja zapytam jeszcze o ten domek moze akurat bedzie wolny..tylko nie wiem czy teraz gosciu nie chcial by kasy bo roznie jest....

a ty masz tam moze w temlepewie jakies miejsce na spotkanko???

kurde ide budzic mlodego bo jeszcze spi :szok::szok:

No właśnie nie ma u nas zbyt wiele miejsca. Ogródki są bardzo małe więc nie da rady. Nie znam na tyle okolicy, żeby coś mogło mi przyjść do głowy:-(.

No właśnie nie ma u nas zbyt wiele miejsca. Ogródki są bardzo małe więc nie da rady. Nie znam na tyle okolicy, żeby coś mogło mi przyjść do głowy:-(.

szkoda myslalam ze macie moze jakas dzialke..
a nie mialby ktos dzialki ze znajomych lub sasiadow zeby nam na kilka godzin udostepnil??:tak::tak::tak:

dobra spadam na pierwsza milosc a mlody dalej spi...budze go i ma w nosie ciekawe do ktorej z nim dzis posiedze wrr...:wściekła/y:
:wściekła/y:
:wściekła/y:

No witam:-)
Madziu- spotkanko było miłe, mam nadzieję na powtórkę, może ktoś dołączy?:-) Na 1 czerwca byłoby dobrze coś zorganizować jestem za:tak::tak::tak:Mój jednak na fusze dziś...
Witaj Blondi my nie miałyśmy okazji się poznać ani popisać?!:-) Miło mi...
Annes szkoda że cię nie było :-( może następną razą spotkamy się w większym gronie, teraz już wiem gdzie mieszkacie :-D

reklama
no

no super pomysl!!! ..tylko nie wiem co na to moja mama, wiesz nie zawsze sie z nia dogaduje, musze trafic na jej dobry humor :dry: u rodzicow na dzialce jest fajnie, jest miejsce na grilla, na siedzenie, jest stolik, trawa do biegania, mala bo mala alw jest piaskownica ;-) Tylko jest 1 wielki problem oprocz zgody mojej mamy.... trzeba bedzie bacznie obserwowac i pilnowac dzieci, bo rodzice maja wokol altanki 3 beczki wkopane z woda (deszczowka) i sa niezabespieczone. A tak to looozik :tak: JA JESTEM ZA SPOTKANIEM U MOICH RODZICOW NA DZIALECZCE.
na dzien dziecka ja nic nie kombinuje, myslalam zeby isc do ascany tam ma byc pelno atrakcji dla dzieci... i chcialam tam spedzic pol dnia z malym :cool2:

Do góry