reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenko jeśli chodzi o ciemieniuche to smaruj oliwką albo olejuszką i czesz jeszcze kilka dni bo mojemu małemu wracała ta ciemieniucha, ale my to z nią z 3miesiące walczyliśmy dopiero lekiem na recepte sie udało
Madziarena co u ciebie? jak sie czujesz?
Natalko a u ciebie cóż sie stało?
Larvunia ja i Blond jutro prawdopodobnie sie spotkamy, może będziesz akurat w gorzowie? to sie do nas dołączyła...

Ja już po śniadanku, siostra pojechała właśnie, wstawiłam pranko, wzięłam kąpiel i popijam kawke... a na 12 do pracy :sorry2:

reklama
hello dziewczyny
niestety jutro jade do poznania wiec mnie nie bedzie a szkoda, z checia bym sie spotkala...
jezyk do Ciebie mam blisko?? ehm.. jak to...

wczoraj dawidkowi nie czesalam ale zwracam uwage na to,i jak zobacze ze cos tam sie dzieje to wtedy bede dalej czesac.no tak mysle.poki co znow wychodza odparzenia,ale uzywam teraz krochmal i jest lepiej:-)

Cześć Dziewczyny.
Chyba mnie grupa bierze, bo czuję się strasznie rozwalona i w ogóle kicham jak głupia, mam zatkany nos i zapchane gardło, smary po pas i okropny ból głowy. wczoraj o dziwo nie zdenerwował mnie mąż tylko jego chrześnica, bo jak się dowiedziałam to mam pamiętać o jej zadaniach domowych:confused:. Pisze mi smsa o 22:10-znajdź mi ciociu ciekawostkio Węgrzech i wyślij smsem. No to dobra. Znalazłam i wysłałam z bramki, bo nie miałam zamiaru pisać książki na swoim tel. Czekam na jakiś znak od niej czy dostała sms-y i nic. Dzwonię do niej po 15 min i się pytam czy jej weszły a ona na to, że nie i że ona mi mówiła kilka dni temu a ja zapomniałam. To ja mam pamiętać o jej pracach domowych?? Wysłałam jej kolejne smsy z blueconnecta, które doszły w nocy, bo księżniczka miała tel położony poza zasięgiem. W sumie dostała dwa razy to samo. Ale się wkurzyłam. Jakbym ja nie miała własnych spraw na głowie. A ona oczywiscie przez te wszystkie dni tez nie miała czasu,żeby poszukać i raczyć mi napisać czy ma czy nie. To,że ja jestem od niej starsza o osiem lat nie oznacza,że może mi na głowę wchodzić. A jak ją spotkam to napewno dostanie zjebkę za te swoje teksty.

Głowa to mi zaraz pęknie!

Larvuniu a to cie wygnało... ale jak masz dzień wolny to daj znać, jak będe miała wolne to sie umówimy :-)
Jeżyk a skąd jesteś?

larvunia musiałabym dokładnie Piotrka zapytać ile to km od nas ale pamiętam że jak jechalismy do zoo safari to właśnie przez Krzeszyce przyjechaliśmy od ronad z góry tak:baffled::baffled: i jakoś te krzeszyce szybko od nas były. a ile masz do Lubniewic?

kasia teraz mieszkam w Templewie bo mąż jest z tych stron. a pochodze z Ośna

natalka to zrób sobie syrop z cebuli, pij duzo herbaty z miodem, a noc zrób miód mleko i czosnek. a jak boli gardło to płucz wodą z solą.

Witam dziewczyny !!!
magdamir i megi- bardzo chetnie przyłaczymy sie do spacerq jesli mozemy:-) o 14.45 pod jednostka jak rozumiem. Mam nadzieje ze Was spotkamy:-D

I dziewczyny z plamieniem dzwonic do gin on albo kaze przyjechac albo wysle do szpitala. Nie denerwowac sie znam kobietki co plamiły przez ciaze ale warto sprawdzic moze to byc niebespieczne. dajcie znac

dziewczyny co mozna kupic dziewczynce na roczek?bo ja sie ciagle zastanawiam patrze na allegro i niewiem a ceny jak z kosmosu.30go jedziemy na roczek a ja chrzestna jestem:tak:poradzcie cos

reklama
Do góry