reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Magdamir- wysłałam ci 2 razy tę samą wiadomość na prywatną wiadomość ale nie wiem czy ją dostałaś bo jak chciałam sprawdzić to jej teraz nie mogę znależć:confused::baffled:

reklama
larvunia musiałabym dokładnie Piotrka zapytać ile to km od nas ale pamiętam że jak jechalismy do zoo safari to właśnie przez Krzeszyce przyjechaliśmy od ronad z góry tak:baffled::baffled: i jakoś te krzeszyce szybko od nas były. a ile masz do Lubniewic?

kochana do ciebie mam 37 km przez lubniewice wiec wcale nie tak blisko ;-) a do lubniewic ok 22 km

bylas w zoo safari i nie zajechalas do mnie :wściekła/y::-):-):-)

moze macie ochote wypad zrobic do parku dinozaurow co?? w nowinach wielkich...
magda a Ty w koncu bylas tam juz??

marzenka moj na roczek dostal ciuszki, pampersy (z mezem najbardziej z tego bylismy zadowoleni hehehe), garnuszek o taki PROMOCJA !!!!Fisher Price -garnuszek na klocuszek (630632702) - Aukcje internetowe Allegro oraz takiego pieska doastal FISHER PRICE PIESEK UCZNIACZEK (638801416) - Aukcje internetowe Allegro , duzo samochodzikow malych i wiekszych co byl jeszcze na to za maly ale teraz sie bawi nimi... pelno teraz zabawek hehehe do jakiej sumy chcesz prezent kupic??
powiem ze moj z jezdzika jest mega zadowolony a dostal go od babci.. ciagle na nim jezdzi.

hej ja na chwilke dopiero co wrocilismy
teraz na szybko obiad kanapki dla starego i pranko zdjac musze :tak::tak:

annes zapraszamy ja bede o 14:15 pod jednostka....jak sie wyrobie :-D:-D

Larvunia jeszcze nie bylam...w parku...

jezyk kiedy bedziesz w miedzyrzeczu?? mozemy razem isc do beti jak chcesz...

no to teraz znikam do kuchni i do zobaczenia :tak:
:tak:

Ostatnia edycja:
Magdamir i megi -mnie dzis jednak nie bedzie cos mi wypadło i jade do rodzicow na kilka dni mama dzwoniła ze po nas jedzie niespodzianke nam zrobiła przepraszam Was bardzo jak wroce to napewno sie spotkamy

Magdamir i megi -mnie dzis jednak nie bedzie cos mi wypadło i jade do rodzicow na kilka dni mama dzwoniła ze po nas jedzie niespodzianke nam zrobiła przepraszam Was bardzo jak wroce to napewno sie spotkamy

oj nie kurde szkoda..ale wracaj szybko do nas :tak::tak:

Marzenka moj tez ma jezdzik i ciagle szaleje na nim mysle ze to fajna zabawka i na dlugi czas :tak::tak::tak:
a to jest dziewczynka czy chlopiec??
jak dziewczynka to moze jakis wozeczek dla lalki,albo ten piesek uczniaczek tez jest fajny :tak:...

dobra ide sie szykowac na spotkanko z megi potem zajrze
:tak:
:tak::-):-)

my juz po obiadku, dzis cycki z kury w kosteczkach + ryz + sosik + warzywa gotowane :-) tak na szybko.

kurcze moj dzis odmawia spania, a zawsze mial drzemke ok 12.00 :dry: lubialam te drzemki ;-)

hello!!!!!!!!!
mam juz neta i zyje jakos.postaram sie Was nadrobic:)w Gorzowie fajnie:)tyle ze z W znowu nie jestem:(zycie...
Kasia to jak jutro ze spacerkiem?mi cos tel zwariowal i doladowuje go ale sie nie chce doladowac wiec napisac nie moge....:(

Witamy od babci!!! Tez załuje z tym spacerkiem bo pogoda sie zrobiła ale nic straconego!!! Nati zasneła z wrazenia wiec moglam zajac komuter babci heheeh dobrze ze mama obyta z nowosciami wkoncu ma dopiero 40 lat fajnie miec taka babcie mowie wam:tak:

reklama
Witam, my juz po spotkaniu
bylo fajnie wprawdzie nie dlugo ale zawsze to cos :tak::tak:

megi to fajna dziewczyna a zuzanka jest swietna !!!
dzieci pobawily sie w piasku a my poplotkowalysmy na lawce :tak:

teraz szymon mi zasnal wrr...ciekawe o ktorej wstanie....:baffled::baffled:

blondi witaj spowrotem fajnie ze masz juz neta....super ze wam rowniez spotkanie z kasia wyszlo :tak:

annes mam nadzieje ze jak wrocisz to ciebie rowniez poznam....

no i kilka fotek w galerie wrzucilam :-):-)

Do góry