reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no widzisz tak wyszlo...ty masz kasie i blondi kolo siebie :tak::tak:

dobra ja juz spadam zaraz moj wroci to do juterka

dobranoc aniu :-):-)

reklama
no widzisz tak wyszlo...ty masz kasie i blondi kolo siebie :tak::tak:

dobra ja juz spadam zaraz moj wroci to do juterka

dobranoc aniu :-):-)

...ze co?? ehm... wcale tak nie mam, ok 30 km odemnie sa :-p
kurde ktos moze mieszka blizej?? hehehe...
hello ktos sie moze ukrywa?? ;-):-)

kurcze ide spac bo juz ledwo patrze :rolleyes2:

czyzby ja dzis pierwsza:-):-)
wczoraj dawidek spal od 18-30 do 24-30 z przerwa na zmiane pampersa,a jesc nie chcial:-):-):-)za to zbudzil nas juz o 4-30 i nie chcial spal,myslalam ze zwariuje bo mi sie oczka jeszcze kleily,ale jeszcze zasnal tyle ze u mnie na kolanach.
no i teraz zjadl a ja zabieram sie za moja garderobe bo teraz mi sie chce ale jak tak dluzej bede siedziec to mi sie odechce cokolwiek robic,:-)pogoda jakas taka niewyrazna,chyba bedzie padac,a ja chcialam isc do lidl i teraz ?.
larvunia ty masz do dziewczyn 30km a ja 25km bo przeciez na miejscu zadnej nie ma:-(buah
mykam

Witam sie i ja..wlasnie zrobilam kawke i wlaczylam pranko:-):-)
na 10:30 do logopedy znow.....

to milego poranka zajrze pozniej...

mego to aktualne spotkanie??
o ktorej mam byc pod jednostka?:baffled:

Dzień dobry Wszystkim!!! :-)

Magdamir jeśli nie będzie padać to około 14 mogę z domu wyjść chyba że chcesz pędzej to nie ma problemu a wrócić z moim bym musiała bo nie wiem czy dziś pójdzie na robote bo dorabia tak wogóle jeść muszę mu dać wiesz jak jest mogę ci podać nr tel to dam znać jak będe blisko co?

megi wiec ja bede o 14:15 kolo jednostki..wczesniej nie dam rady bo o 14 odbieram mloda z przedszkola....:tak::tak:...
o ile pogoda nam sie nie skwasi....

to jestesmy umowione :tak::tak:

a teraz spadam sie szykowac do logopedy :tak:

odezwe sie jak wrocimy papatki

ok to będę napewno chyba że zacznie padać to nie wyjdę :-)

Natalko ja też radziłabym ci iść do lekarza tak upewnić się czy niczym nie grozi te plamienie, będziesz spokojniejsza a co do egzaminutozbytnio się nie przejmuj może uda się następną razą, choć wiem że najbardziej szkoda tu kolejnych pieniędzy...

Ostatnia edycja:
cześć dzierwczyny

madziarena daj znac co u Ciebie?? bo się martwię

natalka co się stało?

beti wszystko się ułoży zobaczysz w końcu doczekasz się swojego maluszka. a tak w ogóle to ja nie mam Twojego numeru tel.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
jezyk powiedz mi czy jak dawidkowi sie polepszylo na glowce to dalej mam tak czesac czy juz nie?
no wlasnie pogoda sie nam psuje i teraz mam dylemat czy isc do lidl czy nie,bo kawalek mam.
wlasnie wstawilam wode na kawke:-)w szafie juz porzadek:-)

Do góry