reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dziewczyny co lepiej dorobic do czapki??
uszka czy kwiatka jednego z boku tak??
kurde juz sama nie wiem... jakiego wzoru szukac na necie ;p

noooo ojaaaa glodomorra wciagnela pol kanapki z ziarnem ;-) zarabala mi z reki sniadanie i do swojej buzi pchac zaczela...zdjelam wedlinke i dalam mam nadzieje ze maslo jej nei zaszkodzi... bo chleb juz jadla w swoim zyciu ;-) a jaka szczesliwa ze mi zarąbała :-D

reklama
Witam
Co u mnie? po staremu, wstałam, ubrałam się, zaraz idę jakieś śniadanie zmajstrować, młody śpi, Zuzia coś tam u siebie robi..
Brak planów na dziś, jutro tylko po południu wyskoczymy na zakupy a w piątek szczepienie Pawła.

larvuniu zaskakujesz mnie tymi robótkami coraz bardziej, ślicznie misia wygląda w tej czapeczce, jak na pierwszy raz to ekstra serio!:tak:

Witam moje panie
u mnie plany takie ze za godz startuje do centrum,umowilam sie z kobietka odnosnie sukienki do komuni
mam nadzieje ze sie znajdziemy hehe umowilysmy sie na dworcu bo ona z innego miasta:tak::tak:
potem zalicze sklepy i wsio
jak sukienka nie bedzie pasowala to znow musze do miasta jechac i oddac jej :tak:

Program na tvn tez ogladalam,dziwie sie tym kobieta jak mozna dopuscic sie takiego syfu w w domu masakra...

Larvunia czapeczka boska podoba mi sie bardzo :-):-) ja bym dala kwiatuszka :tak:

No to zostałam ciocią po raz 5 :) - męża siostra urodziła synka :) hehe roczek za 4 lata :) trzeba mieć szczęście, żeby w roku przestępnym urodzić 29 lutego ;) Miłego dnia !!

Hello wrocilam
sukienka super podoba mi sie oby bal dobra na mloda...:tak:
ale wydaje sie ze bedzie za dlugo
zobaczymy na 17 jestem umowiona znow w razie wu oddac sukienke i dac kase bo polowe teraz dalam :tak:
a tak bylam na solarce jeszcze i kupilam sobie butki cichobiegi super wygodne hehe :-)
ale cieplutko u nas 11 st jest :-)
Madziarena gratuluje !!:-)

Uciekam zupke wstawic i czekam na mame :-)

reklama
owca jak bedzie za dluga to mozna skrocic co nie..to chyba juz najmniejszy problem
madziarena hehhehe gratulacje:-Dw koncu sie wszyscy doczekaliscie :)
my juz po spacerku 1,5 godz lazilismy fajnie dzis:tak:

Do góry