reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no zobaczymy za godzine
skrocic sie da tylko jakis cm bo wzorek potem idzie i jego nie obciachasz..:no:
no ale moze bedzie dobra

zupka brokulowa sie juz grzeje zaraz zjem bom glodna :-)

reklama
ja juz w domu, zalatwilam co musialam wysiadlam w centrum i na nogach wrocilam przynajmniej dlugi spacer sobie zrobilam:-):tak: owca u nas za tak cieplo nie jest jest tylko 7stop a niby w nastepnym tyg.ma byc ochlodzenia
ale ja chce juz wiosny
mi sie nawet obiadu nie chce jesc, kawe wypije i gitara:-D a sukienka na pewno bedzie dobra przeciez miare wziela jaka ma byc dluga

ja po wysilku nie jestem glodna:eek::-D a powiem ci ze taka przybijajaca pogoda ze nic sie nie chce:confused2:
no mam lenia a pranie czeka na uloznie, ale jutro ide do kolezanki odwiedzic i od razu zaniose jej full ubran po dzieciakach a niektore sa nowe nie noszone, oczywiscie na amen je dostaja:-) bede miec luzniej w szafie:-)

madziarena- to się jej fuksło 29 :-), pogratulować

co ja miałam do was, witaj Pr,

a ja już jadłam makaron o 12 tak mnie wzięło na niego.
Megi- my też mamy szczepienie ale we wtorek, powodzenia z Pawełkiem, ja muszę teraz zapłacić 180 zł bo to skojarzone.
Owca- wygrzałaś się mówisz na solarce, ja bym może i poszła, ale odzwyczaiłam się, ostatnio byłam jakoś ponad 3 lata temu, nawet nie 4 lata temu, w marcu.

pr ja sie pytalam gdzie ty sie podziewasz:tak:
moj maly zasnal pewnie pospi do 18 a ja przynajmniej mam chwile spokoju.....
ja tez bym se poszla na solar ale boje sie ze znow bede sie meczyc z tradzikiem rozowatym bo do teraz jak naloze duzo pudru czy krem jakis to szczypie....uzywam tylko bambino dla dzieci.....
wiadomo ze raz nie pojde.....no zobaczymy
owca jak tam sukienka?

moja gwiazda znow spala 3 godziny. ta pogoda pochmurna tak sluzy chyba,

ja jade do gorzowa zaraz z mamą bo dzis zadzwonili od jej lekarza, ze cytologia zla i skierowanie do szpitala. PRZEZ TELEFON takie rzeczy jej powiedzieli. bez powtórnej cytologii i wogole. dlatego jade z nia do rybskiego, niech jej porządnie zrobi i już ;) oby bylo dobrze.

Czesc Wam.
U Nas wszystko po staremu, jakoś wszystko pomału leci do przodu..
Dzieci odpukać zdrowe, mąż w pracy czekamy na niego. Kurcze jak słońce święci to człowiekowi tak inaczej a jak ponuro to nic się prawie nie chce :( ćwiczenia pełną para idą, co dzień dodaje sobie kolejne ćwiczenie więc i zakwasy się pojawiają ale daje radę :-) dziś na obiad spaghetii, czekam aż mąż wróci to zrobię bo to tylko max 20min roboty :) no nic miłego dnia Kochane.

czesc...
ja po odwiedzinkach u kolerzanki i po spacerku i po obiedzie...
teraz spac mi sie chce...

Future.. wspolczuje... zeby bylo dobrze!

reklama
future zycze samych dobrych wiadomosci, marzenka to mlody pewnie bedzie ci wojowal do pozna
mycha fajnie ze u was oki:-), larvunia dzien udany widze:-)
a ja jutro ide do kolezanki wieki sie nie widzialysmy a szkoda bo mloda z jej cora to najlepsze kolezanki byly

Do góry