reklama
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry
maly dzis przespal cala noc u siebie
ja chyba wpadlam na ta sol wczoraj robilam porzadki w szafach i mi sie przypomnialo ze mam sol i wydala mi sie jakas nieczysta i wyrzucilam....
kochane a powiedzcie gdzie nie ma chemi.....ja tez zwracam uwage na sklad kiedys nie zwracalam a teraz bardzo....
madziarena tez ogladalam wczoraj ten program dla mnie taki sobie te dziewczyny sa sztuczne.....
dzis mam nadzieje ze nie bedzie padac caly czas bo chyba sie zanudze....
gdzie kasia i pr?
larvunia bardzo ladnie ci wyszla jak na pierwszy raz
maly dzis przespal cala noc u siebie
ja chyba wpadlam na ta sol wczoraj robilam porzadki w szafach i mi sie przypomnialo ze mam sol i wydala mi sie jakas nieczysta i wyrzucilam....
kochane a powiedzcie gdzie nie ma chemi.....ja tez zwracam uwage na sklad kiedys nie zwracalam a teraz bardzo....
madziarena tez ogladalam wczoraj ten program dla mnie taki sobie te dziewczyny sa sztuczne.....
dzis mam nadzieje ze nie bedzie padac caly czas bo chyba sie zanudze....
gdzie kasia i pr?
larvunia bardzo ladnie ci wyszla jak na pierwszy raz
C
ciasteczko
Gość
witam znowu pada
marzenka ale to nie o taka sol chodzi, ta zwykla co sie do domu kupuje jest ok a to ladnie ci maly pospal :-)
larvunia szybko ci poszlo:-) rzeczywiscie udany wyrob:-)
marzenka ale to nie o taka sol chodzi, ta zwykla co sie do domu kupuje jest ok a to ladnie ci maly pospal :-)
larvunia szybko ci poszlo:-) rzeczywiscie udany wyrob:-)
marzenka21
no to o jaka sol chodzi?
ja wyrzucilam bo byla brudna
ja wyrzucilam bo byla brudna
C
ciasteczko
Gość
o sol do wyrobow miesnych, tu jest afera, a wiesz moze zle oczyscili ta sol ze u ciebie taki kolor miala zreszta juz i tak w koszu;-)
jakie plany na dzisiaj?
jakie plany na dzisiaj?
madziarena
Mamusia Amelki
Hello
Na dziś brak planów, po pracy obiadek (zupkę w nocy gotowałam) a potem ... hm ... jak nie będzie padać to spacerek a jak będzie to znów kiszenie sie w domu
Marzenka dobra jestem - jak brudna była ta sól ??
hehe Miłego dnia !!
larvunia - czepeczka boooska !!
Na dziś brak planów, po pracy obiadek (zupkę w nocy gotowałam) a potem ... hm ... jak nie będzie padać to spacerek a jak będzie to znów kiszenie sie w domu
Marzenka dobra jestem - jak brudna była ta sól ??
hehe Miłego dnia !!
larvunia - czepeczka boooska !!
kroma
hejka
ja też oglądałam perfekcyjna Pani domu i mi się podobało, szczególnie ta kupa i jak kot się nią bawił, stwierdziłam, że ja mam porządek, jedynie co w szafach można się doczepić do bałaganu
Marzenka- bo oni mieszali sól z solą przemysłową co się wykorzystuje np do solenia ulic, i sprzedawali ją zakładom produkcyjnym np piekarniom, masarniom,do rybiarni.
Lavrunia- szybka jesteś z ta czapką, wyszła ci jak ze sklepu.
ja wstałam po 6tej, młoda ma jakiś kryzys posikuje w nocy, a spała już bez pampka z jakieś 8mcy i tu nagle zaczyna posikiwać.
ja też oglądałam perfekcyjna Pani domu i mi się podobało, szczególnie ta kupa i jak kot się nią bawił, stwierdziłam, że ja mam porządek, jedynie co w szafach można się doczepić do bałaganu
Marzenka- bo oni mieszali sól z solą przemysłową co się wykorzystuje np do solenia ulic, i sprzedawali ją zakładom produkcyjnym np piekarniom, masarniom,do rybiarni.
Lavrunia- szybka jesteś z ta czapką, wyszła ci jak ze sklepu.
ja wstałam po 6tej, młoda ma jakiś kryzys posikuje w nocy, a spała już bez pampka z jakieś 8mcy i tu nagle zaczyna posikiwać.
marzenka21
no ja wiem ze byla do zakladow sprzedawana ale sol powinna byc biala cala tak a ja mialam czarne kropki w niej..kupilam druga i roznica jest wiec wyrzucilam...cale szczescie to tylko grosze
u mnie dzis nudy pojdziemy na spacerek zrobie porzadek w papaierach i ciuchach no i moze po poludniu wbijemy sie do amelki
u mnie dzis nudy pojdziemy na spacerek zrobie porzadek w papaierach i ciuchach no i moze po poludniu wbijemy sie do amelki
reklama
C
ciasteczko
Gość
a mi srednio podobala sie ta nasza wersia, szybko wszystko tak im wyjasnila, powiem ze oryginal jest duzo lepszy ale tez realia mieszkania u nas a u nich sa inne
kroma moja tak mialam ze w nocy czasem popuscila, nie kontrolowala czasem ze musi do WC, moze cos jej sie sni, albo przezywa cos?
larvunia czyli u ciebie jak codzien;-), ja musze dzisiaj jechac na drugi koniec miasta po takie jakies papiery nie chce mi sie, takze czy bedzie padac czy nie i tak musze
kroma moja tak mialam ze w nocy czasem popuscila, nie kontrolowala czasem ze musi do WC, moze cos jej sie sni, albo przezywa cos?
larvunia czyli u ciebie jak codzien;-), ja musze dzisiaj jechac na drugi koniec miasta po takie jakies papiery nie chce mi sie, takze czy bedzie padac czy nie i tak musze
Podziel się: