reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry:tak:
maly dzis przespal cala noc u siebie:szok:
ja chyba wpadlam na ta sol wczoraj robilam porzadki w szafach i mi sie przypomnialo ze mam sol i wydala mi sie jakas nieczysta i wyrzucilam....
kochane a powiedzcie gdzie nie ma chemi.....ja tez zwracam uwage na sklad kiedys nie zwracalam a teraz bardzo....
madziarena tez ogladalam wczoraj ten program dla mnie taki sobie te dziewczyny sa sztuczne.....
dzis mam nadzieje ze nie bedzie padac caly czas bo chyba sie zanudze....
gdzie kasia i pr?
larvunia bardzo ladnie ci wyszla jak na pierwszy raz :)

witam znowu pada:confused2:
marzenka ale to nie o taka sol chodzi, ta zwykla co sie do domu kupuje jest ok:tak: a to ladnie ci maly pospal :-)
larvunia szybko ci poszlo:-) rzeczywiscie udany wyrob:-)

o sol do wyrobow miesnych, tu jest afera, a wiesz moze zle oczyscili ta sol ze u ciebie taki kolor miala zreszta juz i tak w koszu;-)
jakie plany na dzisiaj?

ale afera z ta sola...

jakie plany? Jak codzien zajmowanie sie terrorystką ;p
pogoda kijowa, wiec siedzenie w domu zostaje....

dzieki dziewuszki za pochwaly czapy :tak:

Hello :)
Na dziś brak planów, po pracy obiadek (zupkę w nocy gotowałam) a potem ... hm ... jak nie będzie padać to spacerek a jak będzie to znów kiszenie sie w domu :)
Marzenka dobra jestem - jak brudna była ta sól :p ??
hehe Miłego dnia !!
larvunia - czepeczka boooska !!

hejka

ja też oglądałam perfekcyjna Pani domu i mi się podobało, szczególnie ta kupa i jak kot się nią bawił, stwierdziłam, że ja mam porządek, jedynie co w szafach można się doczepić do bałaganu

Marzenka- bo oni mieszali sól z solą przemysłową co się wykorzystuje np do solenia ulic, i sprzedawali ją zakładom produkcyjnym np piekarniom, masarniom,do rybiarni.

Lavrunia- szybka jesteś z ta czapką, wyszła ci jak ze sklepu.

ja wstałam po 6tej, młoda ma jakiś kryzys posikuje w nocy, a spała już bez pampka z jakieś 8mcy i tu nagle zaczyna posikiwać.

no ja wiem ze byla do zakladow sprzedawana ale sol powinna byc biala cala tak a ja mialam czarne kropki w niej..kupilam druga i roznica jest wiec wyrzucilam...cale szczescie to tylko grosze
u mnie dzis nudy pojdziemy na spacerek zrobie porzadek w papaierach i ciuchach no i moze po poludniu wbijemy sie do amelki :tak:

reklama
a mi srednio podobala sie ta nasza wersia, szybko wszystko tak im wyjasnila, powiem ze oryginal jest duzo lepszy ale tez realia mieszkania u nas a u nich sa inne
kroma moja tak mialam ze w nocy czasem popuscila, nie kontrolowala czasem ze musi do WC, moze cos jej sie sni, albo przezywa cos?
larvunia czyli u ciebie jak codzien;-), ja musze dzisiaj jechac na drugi koniec miasta po takie jakies papiery nie chce mi sie, takze czy bedzie padac czy nie i tak musze

Do góry