reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca no tak potem nie dziwne ze wstaje wczesniej ale mi to odpowiada:tak:
cale szczescie ze spi bo juz nerwa mialam...kurde jak tak 24 h z dzieckiem od 20go jestem to juz mam dosc....jeszcze do dupy pogoda caly czas pada nawet na dwor nie wyszlismy dzis....

reklama
ja dopiero niedawno zladowalo w domu od 16:eek: zrobilasm sobie spacer od bialego kosciola do domu:-) ale tak cieplo ze az milo sie szlo:tak: tylko ze jak juz weszlysmy na gore na osiedle to malo glowy wiatr nie urwal:baffled::eek:
ja rozpuszczalna pije jak musze a zazwyczaj nie musze:-D:-D dla mnie to chemia, z kawa to tak jak z herbata sa lepsze i gorsze a wsumie herbata to herbata a jednak....

laseczki milego wieczoru:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a moje wstają o 6 tej i padają o 20mej a Arek to dzisiaj poszedł dopiero teraz spać a w dzień spał może z godzinę. No cóż nie dadzą nam się wyspać dzieciaki. Marzenka ja też z moimi jestem ciągle w domu, w sumie M wrócił nie było go tydzień, ale cały dzień latał, jutro też go nie ma cały dzień, ma jeszcze sprawę w sądzie. Ciasteczko- w rozpuszczalnej nie ma chemii, jest robiona przez zaparzenie jej wodą o wysokiej temperaturze i pod wysokim ciśnieniem, a potem osusza się ją wysokim powietrzem, więc jest to wcześniej zaparzona kawa z fusami i ty to wszystko pijesz, co może powodować u niektórych osób problemy żołądkowe. Przeważnie robią tak nasze kawy sklepowe, wiem, ze jest jeszcze kawa rozpuszczalna robiona przez mrożenie ziaren, ale mało jest spotykana i jest kosztowna. No i rozpuszczalną znano już przed 2 wojną światową. Ale ja też mało jej smakuje. Nigdy nie byłam kawoszką.
Owca- mówisz, że nie kosztowne jest u was. No wy to macie wiele nie kosztownych artykułów.

kroma wiem jak jest robiona i nie chodzi mi oto ze jej sklad jest chemiczny ale przeciez nie jest tak naturalna jak zwykla mielona czy w ziarnach, dla mnie to taka gorsza wersia kawy mnie po niej zoladek boli wiec musi byc cos a rzeczy
zreszta kazdy pije jaka lubi i na jaka go stac:-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no oczywiście ciasteczko, tylko ja mam fioła na punkcie żywności :-), to więcej chemii jest w tych zupkach i sosach winiary gotowych :-) a po kawie rozpuszczalnej to ja mam szybkie przeczyszczano, jak mi nie idzie w ubikacji to dwie kawki i po kłopocie, dlatego mało jej pije, to tak jak z tą solą co wyszła afera, może i nie ma jak piszą chemii w kawie rozpuszczalnej, a kto wie co oni tam tłuką i co ukrywają, jak piszesz, coś na rzeczy musi być.

Hejo ! Moja mala dzis spi juz od 20:30 <szok> ja wlasnie skonczylam zupke gotowac na jutro ;)
Dzis nudy jak byk - ogarnelam domek, bawilam sie z mala - farby, kredki, ciastolina i inne zabawki a potem cwiczonka kąpiel i wyrko ... dzis mam kryzys ... nie chce juz byc sama :( kurde byle do soboty ..
ja to pije tylko rozpuszczalna -sypana rzadko, jak jestem w gosciach.. w pracy pije bez mleka w domu z mlekiem - najlepsza to te Creme :) ale Cafe D'or z Biedry tez dobra ;)
Ide ogladac perfekcyjana pani domu na TVN :) milego wieczorku

doklanie wsumie to my nie wiemy co jemy:confused2: ale powiem ci ze ja czytam etykiety wiec nie tylko ty masz fiola na tym punkcie:-D czasem zjem cos niezdrowego typu ten makaron ale to tylko czasem, wole domowe jedzenie:tak:
madziarene o to zes zaszalala z mloda, kredki farbi:-)

ale teraz jak usłyszałam o tej soli to mi się nóż w kieszeni otworzył, ja rozumiem świadomie sobie jeść nie zdrowe jedzenie, ja też czasem się skuszę, raz na jakiś czas nie zaszkodzi, poza tym chińczyki jedzą gotowe dodatki i żyją długo. A tu nas z premedytacją oszukaną poważną chemią a nie jakimś glutaminem sodu co powoduje łaknienie i suchość w ustach.

jak ja jestem to reszty nie ma.

Spadam czytać i ćwiczyć, chociaż chyba ćwiczenia odpuszczam bo mam @

reklama
reszta moze poszla w kimono:-D, a co do tej soli to jest dochodzenie, robia badnia i jak sie okaze ze jest szkodliwa to zamkna produkcje, dla mnie i tak powinni ja zamknac przeciez to oszukiwanie ludzie, strach jesc :confused2:
a czlowiek tez w sobie posiada glutaminian sodu konserwuje nas :tak:

Do góry