reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciekawe kiedy moj bedzi emial najlepszego kolege, puki co malo do przedszkola chodzi i mowi ze nie ma najlepszego kolegi... przykre to co mowi... Ale moj Fruciu specyficzny jest :sorry:
Ciacho to jutro Ciebie czeka dzien udany ;-)

...jejku moja z nowu jeczy... ide do dzieci, bo Fruciu sobie z nia nie radzi....

reklama
larvunia dzien to nie bo dopiero poznym popoludniem sie widzimy
to i tak ze mloda bez ciebie sie obchodzi to cud;-):-D

ciacho tak pozno nie pojdzie spac pewnie ok 21 juz wlozku bedziemy czytac:tak:
ja mu nie pozwalam siedziec do ktorej on chce nawet jak sie wyspi...jak ja ide to on tez...zreszta sam mowi ze noc jest:-D
no ja jutro tez ide w gosci to dzien minie szybko:tak:
mycha dobrze ze wszytsko ok:tak:
larvunia ach te dzieciaki;-)
future oby bylo dobrze;-)

ciacho no przy Fruciu jest lzej, bo ja zagada, poskacze przed nia a ta zaciesza...
ale tez czasem mu sie nie chce albo mloda sie po nim wspina a on jej utrzymac nie moze i jeden pisk jest hehehe
ja chce juz 18.00! ;-)

marzenka moje jak pospaly do 18 to poszlyby spac o 24 wiec podziwiam ze twoj pojdzie o 21, wczesnie chodzisz spac, jakbym mogla spac to ez bym o 22 chodziala a tak...
larvunia ale zawsze masz czas cos zrobic bez wiszacej malej na tobie;-) dobrze ze maja siebie:-)

co ty ciacho teraz to nie chodze wczesniej spac bo jak mojego nie ma to ide tak przed 23 dopiero a przy nim to dawno bym spala:-D
wiesz zanim poczytamy ksiazke pogadamy to 22 bedzie:-D
larvunia czekasz az dzieciaki do spania pojda:tak:
a ja szukam butow na allegro na wiosne dla moich chlopakow:tak:

marzenka oo to siedzisz tak jak ja dlugo chociaz wczoraj poszlam jeszcze pozniej
na allegro duzy wybor jest:tak: a ja wlasnie znalazlam sobie nowe hobby, ale pochwale sie dopiero jak cos stworze
o ile mi sie uda:-D

Hej wrocilam dopiero do chaty wysiadam normalnie...:wściekła/y:nogi to mi zaraz odleca ech...ale sukienka jest , zostaje w sumie pasuje tylko troszke w pasie trzeby byloby zwezyc bo to szczypior...ale tak to oki...:-):-)trzeba tylko buty i torebke dokupic :tak:
Jeszcze bylam spodnie wymienic bo kupilam szymkowi ale przy krotkie byly wiec poszlam na wieksze wymienilam :tak:
Future daj znac jak wrocicie :-) oby bylo dobrze z mamcia :tak:
Oto fotka sukienki na dziewczynce nie jest zadne cudo taka prosta w sumie zwykla :-)

reklama
owca ladna i skroma:-) i chyba oto chodzie w tym wszystkim zeby bez jakis bajerow itp.

tak jak mowisz :-)
nie chcialam sukni jak na slub hehe
a ta ma bolerko jak widac a tak to jest na ramiaczkach:tak:
i ladny naszyty wzorek
zastanawiam sie jak ja wyprac czy nie rozwale tego wzroku tzn.czy nie odpadna te cekinki czy lepiej zaniesc do czyszczenia
jak myslisz??

Do góry