reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja pije tylko rozpuszczalną, no chyba, ze gdzies w kawiarni z ekspresu.
mi rozpuszczalna wystarcza ;)
z mlekim i cukrem ofkors.
zreszta z Larvą pijemy taką samą )

aha, tak, zeby was poszczuc, to drozdzówka z borówkami jak ta lala ;) pyyy chooo tkaaa

reklama
O future ty nie dobra nie ladnie tak szczuc kolezanek haha
jak tam pogaduszki udane ? dzieci wybawione?

My zjedlismy obiad,teraz zupka na jutro sie gotuje
u szymka jest kolaga to sie bawia chlopaki :tak:

mnie tam w sumie kawa obojetnie jaka wazne zeby rozpuszczalna z mlekiem i bez cukru haha :tak:
ale z ekspresu tez lubie :-)

ciacho to dobrze masz takie dostawy roznych kaw ze swiata hehe ;-)

Kroma moja kumpela ma tez ekspres cisnieniowy firmy De Longi fajnie kawa smakuje z niego
:tak:tylko dosc drogi ten ekspresik jest
ja mam ekspres na pady dla mnie jest ok wystarcza mi taki i kawa tez dobra w sumie 4 rodzaje kaw moge w nim robic
:tak:

oj dzis dzieciaki strasznie sie bawily:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:myslalam ze sie pozabijaja:szok::wściekła/y:
ja tez lubie kawe prime i zawsze ja kupuje rozpuszczalna mam z nescafe teraz jak bede kupowala to kupie ta zbiedry poranek czy cos kumpela ja kupuje i nie widze roznicy wiec po co przeplacac...

ciasteczko- ja mało kawy piję a jak już to czasem wypiję fusiastą, ale to już jak jestem trup normalnie, a czasem mnie weźmie na rozpuszczalną ale to musi być dobra a nie kwas taki rozpuszczalny.

Owca- ja na wkłady nie chcę za bardzo bo drogo wychodzi uzupełnianie, a nam się marzy ekspres już od jakiegoś czasu, może kupimy bo M i tak ma podatek, a trzeba uciec jakoś.

Kroma wlasnie mnie nie wynosi drogo te wklady kupuje za 2,30 i w paczce jest 8 do 16 sztuk zalezy jaki rodzaj kawy jest :tak::tak:
powiem ci ze mi na dosc dlugo starczaja bo pije przewaznie raz dziennie taka kawe z maszyny..wiec jak dla mnie sa wydajne :tak:

no ale u was inne ceny tych kaw takze moze byc drozej :tak:

reklama
Marzenka ale ci mlody szybko zasnal :szok:
to wiadomo ze potem z rana tak wczesnie jest wyspany jak spi tyle godzin :tak:

Moje szykuja sie do kapieli
:tak:

Do góry