reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca dobrze ze napisalam prosiaczek a nie swinia:-D:-D:-D
pogoda pod psem, dobrze ze parasol mialam bo wygladalabym jak zmokla kura:-D:-D
kupilam sobie kawe, takiej jeszcze nie pilam zobaczymy co warta

reklama
chrum chrum:-D:-D
kupuje mielona ale nie pije sypanem:no:,dla mnie to barbarzynstwo:sorry: to juz nie PRL:-D:-D
robie ja po turecku czyli zagotowuje albo robie w takim czajniku cisnieniowym
a kupilam Dallmayr oryginalna z niemiec, nie jakies podrobki z polski

Lavrunia- ja już dawno bym zjadła takie smakowite, a co do wizyty, to nie mam jak M już wyjechał :no:
Future- mój też ma taki dzień że po pachy i dwa razy już go myłam.
Megi- ty to nawet nie masz z czego się odchudzać i nie masz co sobie odmawiać
ciasteczko- ja też piję fusiastą

ja mam rybę znowu, a makaron ze szpinakiem i nie jem takich gotowych makaronów typu Winiary,bo dla mnie za mocno przyprawiane są i mam potem kapcia.

orginalna powiadasz haha
no slyszalam ze dobra firma to jest niby :tak::tak:
ja tam rozne kupuje ale tylko puszczalne jakies jacobsa przewaznie
i z ekspresu pijam senseo :tak:bo mikolaj mi przyniosl maszyne hehe :tak:

Lece zadzwonic do mamy i podgrzac obiado dla mlodej
to chrum chrum :-D:-D

kroma ja nie pije fiusiastej, ja nie zalewam kawy w szklance dla mnie to czysta abstrakcja
a wiesz ja raz zrobilam taki makaron ja ogolnie tez wole taki makaron jak sobie ugotuje zreszta ja kocham makaron, bardzo lubie taki bez niczego jesc:-)
owca wlasnie jestem w trakcie picia tej kawy i powiem szczerze pilam lepsze, wiecej jej nie kupie:no:, nie jest zla ale za taka cene to spodziewalam sie czegos lepszego, to juz lepsza jest lavazza

ciasteczko ja piję lavazzę i to przez filtr odsączam fusy bo nie lubię jak mi coś pływa, a M chce kupić ekspres do kawy :-)

ale taki cisnieniowy jak juz, dobra rzecz kawa ma calkiem inny smak:-):tak: ja mam taki specjalny czajnik cisnieiowy do kawy,
ja sie troche tych roznych marek kaw napilam ale powiem wam ze dla mnie najlepsza kawa to gevalia, i jeszcze jakas taka w fioletowym opakowaniu ale to nie polskie kawy, ze szwecji mam czasem transport:-)

kroma ja mam brzuszek, fałdy po dwóch ciążach, musze brzuszki zacząć ćwiczyć bo nie mogę na nie patrzeć:/

co do kawy to mi najbardziej smakuje Prima niebieska, nauczyłam się jej pić inne też wypiję ale wyczuję inną firmę od razu po smaku...

reklama
megi szkoda ze szczuplosc nie idzie z wygladem brzucha:confused2:
dla mnie wsumie wazny jest smak kawy, a nie kolor czy np.marka ale kiedys bylam u znajomem i powiem wam nie jestem jakims smakoszem kawy ale tego co mi dala pic sie nie dalo:no::no: jeden wielki kwas-blee
tylko tez nie siegne po kawe gdzie np. 1/2kg kosztuje 8zl

Do góry