reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
moja odpadła. idę polezec w wannie.
sama jestm...cichutko i przyjemnie.
menzu na korepetycjach, rodzice w gorzo....ale ciiisza....
sama jestm...cichutko i przyjemnie.
menzu na korepetycjach, rodzice w gorzo....ale ciiisza....
C
ciasteczko
Gość
wiecie co jak przekluwac to albo jak male albo jak juz na tyle duze ze samo zdecyduje, ja tak zrobilam ze starsza, sama podjela decyzje czy chce miec przebite uszy czy nie
bo z tymi 3-4 latkami to wyglada tak ze moze pozniej chodzi z jednym kolczykiem bo drugie ucha nie da sobie zrobic, znam taki przypadek
a robienie tego pistoletem strasznie boli bo te kolczyki niestety nie sa takie ostre jak igla
bo z tymi 3-4 latkami to wyglada tak ze moze pozniej chodzi z jednym kolczykiem bo drugie ucha nie da sobie zrobic, znam taki przypadek
a robienie tego pistoletem strasznie boli bo te kolczyki niestety nie sa takie ostre jak igla
marzenka21
Fanka BB :)
future moj tez juz spi
w koncu relaks i cisza;-)
w koncu relaks i cisza;-)
C
ciasteczko
Gość
marzena tylko pozazdroscic tej ciszy;-) ja wlasnie skonczylam sie wykanczac;-) dzisiaj po cwiczeniach bylam mokra jak nigdy
Ja mojej mlodej przekulam uszy jak miala roczek tak w prezencie urodzinowym
i nie bylo jakiegos wielkiego placzu,ani problemu z uszami nic nie dzialo sie
nosi kolczyki do dzis jest ok :-)
ale tak jak future pisze ze ktos przebijal uszy 2 miesiecznemu niemowlakowi to dla mnie juz jest to lekka przesada..
Moje jeszcze lobuzy nie spia..mlody gra z m na kompie a hancia gra na nintendo hehe a ja czekam na serialik :-)
Dobranoc
i nie bylo jakiegos wielkiego placzu,ani problemu z uszami nic nie dzialo sie
nosi kolczyki do dzis jest ok :-)
ale tak jak future pisze ze ktos przebijal uszy 2 miesiecznemu niemowlakowi to dla mnie juz jest to lekka przesada..
Moje jeszcze lobuzy nie spia..mlody gra z m na kompie a hancia gra na nintendo hehe a ja czekam na serialik :-)
Dobranoc
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ciacho no co Ty, to nie prl haha
mi przyjaciolka mowila, ze pol godziny wczesniej znieczulają uszko, a to tylko płat skóry, wiec nic dziecko nie czuje. a najczęściej się wystraszają tego strzału z pistoletu. nawet krew nie leci.
mi mama przekłuwała jak mialam 2 latka, kolczykiem srebrnym i też mi nic nie bylo.
wiem tylko, ze dziecko musi być zdrowe.
ale znam takie przypadki, ze dzieci chodzą z jednym kolczykiem
mi przyjaciolka mowila, ze pol godziny wczesniej znieczulają uszko, a to tylko płat skóry, wiec nic dziecko nie czuje. a najczęściej się wystraszają tego strzału z pistoletu. nawet krew nie leci.
mi mama przekłuwała jak mialam 2 latka, kolczykiem srebrnym i też mi nic nie bylo.
wiem tylko, ze dziecko musi być zdrowe.
ale znam takie przypadki, ze dzieci chodzą z jednym kolczykiem
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Ja też mam już ciszę, Zuzia zasnęła ok 20 bo już marudna była a mały przed chwilą dopiero bo wcześniej spał ale się wybudził na mleko...M pojechał do Skwierzyny zawieźć kolegę na pks a ja tu wleciałam na moment by wam życzyć spokojnej nocy, głowa mnie rozbolała chyba zaraz się położę idę się myć i do wyra.
future ja Zuźki przebijałam uszy jak miała 6 miesięcy u kosmetyczki z pistoletu, wcześniej też znieczuliła ale bez płaczu się nie obyło. Na szczęście nic się uszka nie paprały, ładnie się goiły. Ja myślę że czym młodsze dziecko tym lepiej bo później może sobie tak nie dać i bać się...
Do jutra;-)
future ja Zuźki przebijałam uszy jak miała 6 miesięcy u kosmetyczki z pistoletu, wcześniej też znieczuliła ale bez płaczu się nie obyło. Na szczęście nic się uszka nie paprały, ładnie się goiły. Ja myślę że czym młodsze dziecko tym lepiej bo później może sobie tak nie dać i bać się...
Do jutra;-)
nie uwazacie ze to za szybko??
kurcze wiem ze znieczulaja... ze pistoletem rachu ciachu i po krzyku, ale uwazam ze to za szybko jakos...
chcialam tez na poczatku na roczek przebijac, ale sobie pomyslalam ze po co sie spieszyc
bo ma kolczyki juz? (dostala na chrzciny) poczekam ;-) Niech sama powie czy chce czy nie ;-)
a wiedzialyscie ze w niemczech pozwalaja przebijac uszy dopiero po 6 roku zycia - ponoc
alloha laski wlasnie wsadzilam do piekarnika drozdzowe ciasto z borówkami z dzialeczki rodzicow ;-)
pierwszy raz robilam ;-) ciekawe co mi wyjdzie - zainspirowala mnie megi ;p
kurcze wiem ze znieczulaja... ze pistoletem rachu ciachu i po krzyku, ale uwazam ze to za szybko jakos...
chcialam tez na poczatku na roczek przebijac, ale sobie pomyslalam ze po co sie spieszyc
bo ma kolczyki juz? (dostala na chrzciny) poczekam ;-) Niech sama powie czy chce czy nie ;-)
a wiedzialyscie ze w niemczech pozwalaja przebijac uszy dopiero po 6 roku zycia - ponoc
alloha laski wlasnie wsadzilam do piekarnika drozdzowe ciasto z borówkami z dzialeczki rodzicow ;-)
pierwszy raz robilam ;-) ciekawe co mi wyjdzie - zainspirowala mnie megi ;p
reklama
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry
u mnie juz woda wstawiona na kawke;-)
larvunia i jak ci wyszlo ciasto drozdzowe;-)
u mnie juz woda wstawiona na kawke;-)
larvunia i jak ci wyszlo ciasto drozdzowe;-)
Podziel się: