reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc
wyroslo ladnie :tak: jeszcze nie probowalam, po sniadanku posmakuje ;-) fotki pozniej ;-) bo teraz mloda nie wie czego chce... :sorry:

reklama
dzien dobry
marzenka podrzuc troche kawy skonczyla mi sie;-):-D, pozniej pojde i kupie
a co do kolczykow to starszej uszy bardzo dlugo sie goily, mimo ze to stal hirurgiczna ,
niesluzy jej nikiel w kolczykach, doslownie czarnieja jej kolczyki zlote i srebrne

larvunia drozdzowka mniam, a ja nie pieke ostatnio w ogole i wczoraj przyszlo za prad i mam
nadplate pewnie ze piekanika nieuzywalam nie jaz tak duzo ale zawsze cos,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czemu my nie mieszkamy blisko siebie?kurde tak to pewnie nie jedna by byla kawka:tak:
ciacho mi tez sie konczy ale jakby co jest jeszcze rozpuszczalna:-D
ja tez czekam na rachunek za prad gaz...ciekawe ile bede miec
no ja juz mojemu zapowiedzialam ze bede mniej piec bo tylko mi dupa rosnie!!!

hejka:)
Wchodzę do dużego pokoju patrzę a moja Zuza gra sobie na moim lapku w gierki swoje:szok: włączyła sobie sama jeszcze zamknięte drzwi od pokoju miała żebym nie zauważyła jej, cwaniara, maniaczka komputerowa się robi. Ja zakazuję a ona i tak sobie włączy po cichu jak mnie nie ma w pokoju, coś trzeba z tym zrobić albo lapka zacznę chować...
larvunia smakowite ciasto zrobiłaś, ja jeszcze swoją drożdżówkę mam nie ma kto jeść, tylko z moim m wcinam...:-)
marzenka może się uda to wjadę w piątek na kawkę. Mam szczepienie małego a po nim chyba mój pojedzie do Świebodzina na zakupy....
Idę zaraz się ogarnąć i chyba kawkę strzelę, ponuro dziś, okropnie:baffled:

Hejo :)
Wczoraj byłam na aerobiku - zajebiście - 1,5 godz w ciązgłym ruchu, bez przerwy - super ;) lubie sie zmeczyc, cieklo ze mnie jak z kranu :)
Ja malej uszka przebilam jak miala 1,5 roku - troszke poplakala bo wystraszyla sie pistoletu jak strzelil ale nic pozatym, nie babra sie jest super, a mala zadowolona. Na 2 latka kupilam jej złote kolczyczki kółeczka i chodzi w nich dumnie - nie ciagnie - a tez sie balam przebijac :)
Ja mam kawe Sensacione Creme czy jakos tak :p hehe zapraszam - po urodzinach bratanka jakis placek zostal :)
Szkoda, ze tak daleko mieszkamy, ale wiosenka jakies spotkanko gdzie w Miedzyrzeczu mozna by bylo zorganizowac :)
Lece pracowac :) Milego dzionka i ... byle do soboty :))

ha ha jak moj maniak ;p
tez dzis mloda mnie obudzial ide pieluche przebrac patrze w pokoju cos gra... ide a tam Fruciu na kompie w gierki naparza :-D
wcxzoraj mial kare na gry.... i dzis jak mnie zobaczyl... "no co mama tak patrzysz, juz nie mam przeciez kary"
cwaniak :eek:

megi mala cwaniara ci rosnie
moj tez lubi na laptop grac w rybki czasem maluje albo wysyla buzki do mojego jak wczoraj :-D:-Dale tylko pod moim nadzorem
megi no pewnie wpadaj juz zreszta ci mowilam...
larvunia oj kusisz..do kawki w sam raz mniam mniam:-D
ja na weekend chce zrobic mufiny bo moj mi kiedys mowil zeby sobie zjadl no to mu zrobie:-D

reklama
ee no wasze dzieciaki dobre sa, u nas to najpierw pytaja sie nawet starsza sie pyta czy moze
megi a ja bym kabel zabrala i wyciagnela baterie:sorry:, bylaby zaskoczona ze nie chce sie wlaczyc
madziarena a mowilas ze aerobik to niespacjalnie a tu prosze takie zadowolenie:-D ja mam codziennie aerobik jak wchodze x-razy na to moje pietro :-D

Do góry