reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mjami mjami tortilla ;p
my na dworze bylysmy po 12.00 niedawno wrocilam, co mnie plecy bola! Masakra.... za dlugi spacer na chuste :sorry2:
Fruciu juz kare zdolal zalapac, bo mi pyskuje skubaniec :dry: teraz siedzi w pokoju i duma co narobil ...
mycha dobrze ze z dziecmi ok :tak:

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja wlasnie od lekarza wrocilam, wszystko dobrze, tylko standardowo zostalam opierniczona za to, ze tylko 1kg na plusie od ostatniej wizyty. Ale ja czuje sie dobrze, wiec niech spadaja na drzewo :-D.
A przy okazji spacerek sobie zrobilam, nie wsiadalam w autobus, bo na dworze po prostu cuuudnie. Pierwszy raz tego roku spacerek w thisrcie tylko, bo bluze po 5 minutach zdjelam, bo mi za cieplo bylo . :-D Oficjalnie pozwalam zazdroscic :cool2:

larvunia i tak ci podziwiam ze dalas rade w chuscie mi by chyba plecy po 10min siadly, ostatnio juz nawet bola mnie ramiona od torebek listonoszek:dry:
yolanta wredna jestes no zeby tak szczuc wiosna:-p:-D a ile macie stop.? a lekarze niech sie cmoka gdzie jest powiedziane ze kobieta powinna duzo przytyc?

Ciacho, wy mnie sniegiem i sankami, to ja was teraz wiosna moge :-D. Termometru nie mam, ale wg. stronki z prognozami to 19 stopni. Calkiem prawdopodobne, ze w slonku nawet wiecej :-p. Niech juz tak do konca marca zostanie, to do przyszlej zimy mi lata wystarczy :)

A lekarze jasne, ze niech sie cmokaja. Jem wszystko czego maly potrzebuje, wiec znaczy, ze tak ma byc :p

kurde przewialo mnie... szyja ruszac nie moge :dry: tzn nie sama szyja co ponizej troche sciegna mnie bola no masakra
szlam dzis bez szalika, pierwszy raz od dawien dawna... i teraz masz... babo placek kurde no...

no ciacho u nas tez juz zero slonca, zdjelam wlasnie posciel z balkonu, koniec wietrzenia ;-)
yolanta ale Ci dobrze, jak wiosennie u Was ;-)

edit:
smacznego dla Hesi!
Fruciu tez szybko wszystko jadal... Misiula juz nie... Ciekawe jak bedzie Ci druga dzidzia jadla ... ;)

Ostatnia edycja:
a ja jak wracalam zmiasta to zimno mi bylo:baffled:
i w rece zimno bylo
pytala o staz narazie nic nie ma tzn jest ale na kuchnie lub ksiegowosc w pobliskiej wiosce:baffled:nastepne maja byc marzec kwiecien moze wtedy sie uda....
a tak nic siedzimy wdomku i sie nudzimy:tak:
larvunia i tak podziwiam cie ze taka duza misiule dajesz rade nosic w chuscie:tak:
future nie bedzie ja bolec raz dwa i po sprawie bedzie... ja tez tak panikowalam i co potem sie smialam z siebie ze ja taka durna sie balam.....:-D
kiedys jak bede miec dziewczynke o ile ja bede miec to tez przebije bo ladnie dziewczynkom jak maja kolczyki...
ja jak sobie przebilam uszy rok temu to dodalo mi to pewnosci siebie:tak:i czuje sie bardziej kobieco
mycha oby wszystko poszlo po waszej mysli:tak:

reklama
moja kolezanka wlasnie przebijala. jednej córci jak miala jakieś 6 miesiecy, a drugiej jak miala 2 miesiace. i mowi, ze ta druga duuuzo lepiej zniosla to przekłuwanie.
ale jade z kolezanką w pt do Gofika, to moze jej przebiję właśnie...zobaczymy....

Do góry