reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien doberek !!
mlody juz odstawiony dzis chetnie szedl :tak:
ja kawke pije i pojade do aldi i na dzialeczke hehe
u nas tez na minusie bylo -1 ale jak wyszlam to tak fajnie cieplo na dworze zero wiatru i tak przyjemnie :-)
w srode bedziemy mieli sukienke do komuni do przymiarki oby byla dobra to bedzie z glowy zobaczymy

Marzenka zdrowka :-)
Madziarena to fajnie ze mala przesypia cala noc suchotko super !!:-)

heloł. u nas spoko. chocsiaz nie spie od 6,30.
moj menżu pojechal do lekarza.... chyba na zwolnienie pojdzie. no trudno.

mala dokazuje, larvunia nie wiem czy sie wyrobie, mysze plyty sobie ponagrywac bo nie mam nic na rytmike.

Dobry wszystkim:-)
ładny dzionek jak na razie za oknem i oby tak do końca dnia...
Nie wyspałam się z lekka dzisiaj, mały obudził się na mleko prawie 2.30 a 23 jadł wrrr...ale mi się nie chciało wstać do niego masakra!:no: M chciał mnie wyręczyć ale dałam mu spać bo przecież on wstaje po 6 do pracy a ja nie...
Chyba w ten weekend zaczniemy malowanko w mieszkaniu, m pojedzie do ZG po farby i jeszcze karnisz muszę kupić albo dwa, zależy czy ten co odkupimy od m znajomego będzie pasował do dużego pokoju...marzą mi się rolety ale nie wiem czy damy radę bo przecież pierwsze co to meble do kuchni musimy kupić mam tylko nadzieję że ta 13stka wpadnie z wypłatą:confused:

madziarena gratuluję Amelce kolejnej suchej nocki i bez pampka, może już na dobre odpieluchowana...
marzenka szybkiego powrotu do zdrowia i formy:)
ciacho, larvi, owca cześć Wam;-)
future zapomniałam o Tobie, wybacz:sorry2:

czesc megi ;-)
Future ok

no to ja chyba sie zbieram na spacer... tylko musze sie najpierw ubrac hehehe a tak mi sie niechce ;-)

Witajcie.
Ja wszystko podczytuję, ale jakoś brak weny na pisanie ...
Sprawy się trochę pokomplikowały i coraz mniejsza nadzieja :-( i coraz mniej sił na czekanie na to wszystko.

Wiem wiem piszę ogólnikowo, ale na razie jeszcze nie mogę napisać o co chodzi ...
Ale męczące jest to wszystko, takie czekanie po prostu wykańcza :-( :blink:

Najpierw czekanie na luty, teraz czekanie do końca marca no po prostu DOŚĆ JUŻ....

No nic nie zanudzam już. Dzieci lepiej, Mnie też już ucho nie boli ogólnie dajemy radę.

Po roczku jak i przed roczkiem, pojechaliśmy na jakoś 3-4 godzinki i wróciliśmy do domku,
wypiłam troszkę winka i tyle ... Maluszkowi na szczęście zabawka wpadła w oko - tyle dobrego!

Ciasteczko i inne ten deser pana cotta czy jakoś tak szczerze powiem że taki sobie,
jak dla Mnie trochę za słodkie to i faktycznie trochę podchodzi pod smak budyniu -
czego innego się po tym spodziewałam, raczej więcej tego nie zrobię.
No ale każdy ma inny gust, Wam może by zasmakowało już wolę Moją piankę od tego deseru. :tak:

No nic idę coś na obiad uszykować i w końcu poćwiczyć, ciężkie dni w miesiącu minęły ....

reklama
mycha to dobrze ze u was ze zdrowkiem lepiej:tak: ja rano zaliczylam dlugi spacer ale przyjemnie na dworze:-)
my juz po obiedzie, tortilla byla :-)

Do góry