reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mnie też pierw spytała czy może na chwileczkę włączyć jak jeszcze leżałam u siebie w łóżku, powiedziałam że za wcześnie że pierw śniadanko, ubrać się itd ..poszła ale nie myślałam że mnie nie posłucha:eek: no i masz nie posłuchała:baffled:

reklama
hejka

co do uszów to ja nie jestem zwolenniczkom ale każdy robi jak chce, ja sobie przepijałam z pistoletu i miałam znieczulenie i mnie potem bolało jak puściło, no i to nie jest dokładnie przebicie, bo rozerwanie skóry pistoletem. Znając moją Olę to zaraz będzie ściągać :-) ona nie lubi ingerencji w swoje ciało, ale znam dzieci co im się paprało, a nawet co sobie pościągały. No ale większość dzieci to dzielnie znosi i nosi potem kolczyki, mi się nie śpieszy jak na razie, ja sama przebiłam sobie w liceum, i nigdy nie chciałam mieć kolczyków, do tej pory rzadko zakładam.

Megi- to ci spryciula, moja ma taki dla dzieciaków w jej wieku z Disneya tam są gierki i jej pozwalam kiedy chce, bo wiem, że nie wejdzie w nic nie dozwolonego. Chociaż mój komp tez umie włączyć bo podpatrzyła, ale ja jej nie pozawalam siedzieć na kompie, jeszcze na moim nie grała.

madziarena- a to się wypociłaś, ja też bym sobie poszła na jakieś poty wielkie.

Lavrunia- chyba już zjadłaś całe ciasto.

kroma no cos ty.... gryza wzielam jednego tylko... jem sniadanie dopiero... ;-) jak masz ochote na odwiedzinki to jeszcze sie zalapiesz hehehehe
dalam pol blachy mojemu bo dzis na obiad idzie do swoich rodzicow, niech ich poczestuje ;-) jako dobra synowa pomyslalam i o nich ;-)

Ostatnia edycja:
larvunia do wieczora ciacha na pewno nie bedzie ;-):-D kroma dokladnie jest tak jak piszez z tym pistoletem ale ogolnie czy brzebijesz ucho igla czy pistoletem to pozniej boli w koncu okaleczylismy kawalek wlasnego ciala

pada az nie chce sie na dwor wychodzia a my dzisiaj mamy ortodonte

Ale się najadłam (śniadania) teraz do obiadu nic....nie robię obiadu odmroziłam bigos i zjemy z chlebusiem:tak:Cieszę się bo wczoraj m przyniósł mi do domu karnisz i w dużym pokoju już firanki wiszą, jeszcze tylko w kuchni ale czekam aż karnisz kupimy.

ale twoj M ci pomoze;-) a tak w ogole co macie dzisiaj na obiad?
ja nie mam pomyslu tzn.dla siebie jakies warzywa i ewnutalnie gotowany kurak ale dla reszty...:hmm:

ale pozno jecie sniadanie:eek:

marzenka zazdroszcze ci tych kopytek bo dla mnie to zabojstwo tzn. lubie bardzo ale nie jadam bo przytyje:confused2:
ale moze zrobie albo gotowe kupie dla reszty o to jest po mysl, dzieki:-)

reklama
hehe
ciacho ja tez unikam ziemniakow jak ognia :-Dzjem pare i taki moj obiad
ale jak robie schabowe to dla mojego z ziemniakami a ja z sama surowka jadam......
ja juz umylam lodowke bo brudna byla kafelki tez bo od tluszczu i wsio jeszcze poodkurzam wytre kurze i bedziemy czekac na kolezanke..pogoda do dupy chociaz dzieciaki sie pobawia....

Do góry