reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madziu niewiem kiedy bede w m-czu,narazie tylko mysle jak by tu zrobic bo musialabym wozek i fotelik a w naszym autku to sie nie pomiesci wszytsko naraz.

reklama
madziu niewiem kiedy bede w m-czu,narazie tylko mysle jak by tu zrobic bo musialabym wozek i fotelik a w naszym autku to sie nie pomiesci wszytsko naraz.

tak czekam nie mam wyjscia,mlody cos mi sie juz budzi pewnie zaraz do mojego wyrka pojdzie :wściekła/y::wściekła/y:

a nie mozecie gondoli od wozka wsadzic na siedzenie do przodu??
napewno tam wejdzie...:tak::tak:
a stelaz w bagazniku i jest oki :tak::tak:

no na upartego to by weszlo,ale moj nie jezdzi sam,tylko z kolegami,niewiem zobaczymy jak to bedzie:-)
ide cos przekasic bo cos glodna sie zrobilam,kolacji jeszcze nie jadlam

no na upartego to by weszlo,ale moj nie jezdzi sam,tylko z kolegami,niewiem zobaczymy jak to bedzie:-)
ide cos przekasic bo cos glodna sie zrobilam,kolacji jeszcze nie jadlam

to tym razem zrobi wyjatek i koledzy pojada sobie stopem :-D:-D:-D
smacznego ..o tej porze jesc nie ladnie :no::no::no:...lepiej schrup jabluszko
:tak::tak:
a co sie dzieje z befatka nie zaglada??..

Spadam Dziewczynki.
Źle się czuję. Jestem wyprowadzona z równowagi na maxa. Jutro Wam napiszę o co chodzi. Tylko brzuch mnie rozbolał.
Dobranoc.

no nie ladnie:-)ale co zrobic jak glodna jestem:-)
od jutra chyba znowu zaczne jesc platki na kolacje:-)heh cos sobie postanowic to trudno:-)
mykam spac
buziaczki
madziarena napisz co tam?bo my sie tu martwimy

marzenka dobranoc...
natalka co sie stalo??..

jak wy spadacie to ja tez..musze jeszcze jakies 30 minut poczekac na m..ale wlece na nk

do jutra spokojnej nocki !!!

reklama
Do góry