reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no hej.
moja odprawiona, ja wykąpana. byłyśmy na spacerku, (choć Larvunia nas wystawila hahha - zarcik) bylo pięnie, ale zimno. a w lesie jeszcze lód na kałużach. miejscami błoto nie do przejscia. ale udalo sie.

na obiad zrobilam dzis zeberka w coli, te z knorra. no pycha polecam. jak ktoś lubi oczywscie te klimaty, slodko kwasne, slodkie mhmmmm

mała cały dzień nie zrobila kupki, no ale nie dziwię się. w nocy pol nocnika zrobiła. dziś jadła normalnie, czyli wszystko, ale po obiadku co jakiś czas jej się zwracało. zmienilam dziś chyba z 8 bluzeczek. i wszystko marchewkowe. no trudno. odplamiacze do dzieła. wazne, ze mała miala dziś dobry humorek. zasnela na dworze, czyli dwie drzemki zaliczone, co się ostatnio rzadko zdarzało.byla markotna i absorbująca, ale spać nie chciala. ale widzę, ze wraca do normalnosci. oby.
jutro do przedszkola, nie mogę się doczekac. mam tyle energii dziś. chyba przez to słoneczko. i nawet... nie wyprostowałam sobie wlosów haha. wiosennie a co. niech się kręcą.

aha, moj kupił dziś akumulator, wiec coprawda 3 stówki w plecy, ale autko jak narazie dziala. co prawda alternaor idzie w tygodniu do naprawy, ale grunt, ze moj moze jutro pojechac do pracy a ja drugim do dzieciaczków. ale ich jutro wymęczę ;)

no i zamierzam się wybrać niebawem do fryzjera. z okazji wiosny, bo ja już ją czuję. wiecie co...cieszę się, ze nie mam już mdłości, i mam nadzieję, ze już nie wrócą, i jakoś wieczorami jestem energiczniejsza niż rano.

Larvunia, Tobie i tak się nie upiecze. sikaj do baku i dawaj do mnie w tygodniu. z misiulą. u mnie jużnie bylas hmmm zaraz bedzie z rok haha
a ja tez mam kawe

laski szalejecie z tym lataniem do kosciola to się chociaż pomodlcie za mnie i moje dzieci ;)

Kroma
- padało, padało. ale co kogo obchodzi co pada, skoro menżu w domu nie?
owca- sadelko Ty moje, ja kocham tuńczyka i sama bym zjadla pizze.

marzenka - nie masz dla kogo ciasta robic? ja wpadne. wiesz, ze ja na ciasto to na koniec swiata ;)))

no dobra menżu włącza filmik jakiś wiec musze jakis bufet zorganizowac i do kina.

lowe laseczki i do jutra...

ciacho
;**

ed

ale mi cierpną nogi i ręce... magnez rules!
pa

Ostatnia edycja:
reklama
Future kochana... z checia ale u Ciebie rodzice sa... a ja nie bede czuc sie na luzie w towrzystwie tej Pani i Pana :sorry:... moze sa mili i wogole kochani, ale bedzie mi nie swojo... wiec predko mnie nie zobaczysz u siebie ;-) co innego jakbys sama byla.. wiesz ze odwiedzialam jak mialam autko :tak:

wybacz mi z dzisiaj... sama widzisz jaki dzien mialam - opisalam ponizej....
marzenko oby Ci szybko czas zlecial :tak:

larvunia ja tez nie lubie jak ide do kolezanki a ktos inny jest..wtedy nie ma swobody w plotkowaniu..
zmykam na dzis
idziemy czytac ksiazke
milej nocy:-)

Larvunia no przestan. moj tata w pracy, a moja mama czyms sie zajmie. przeciez nie bedzie siedziec z nami. albo pojdzie do kompa czy gdzies. a my wypijemy kawke i pojdziemy na spacer. albo na werandzie posiedzimy ;)

a gdzies slyszalam w tv ze w poniedzialek ma przymrozic...
widzialam jak sasiadka sie meczy z szyba od rana... bbrrr...
czesc ;)
nie ma to tamto... sloneczko sie przebija nie jest źle :-)

czesc wam
i witam sie z katarem i bolacym gardlem:baffled:
u mnie tez widze ze przymrozilo ....ale sloneczko jest i pewnie sie rozpogodzi do poludnia:tak:

Dzień dobry - i u mnie na minusie wrrr ... a w biurze jak zawsze bylo 30 tak teraz jest 16 :/ ... Zaraz kawka bo oczka mi sie kleja - ledwo dzis wstalam no i 3 noc bez pampa - sucha :)) SIALALALA :))) Milego dzionka !!!

reklama
madziarena super , gratki za odpampersowanie :tak: a 16' to w cale nei duzo.... bbrrr...
marzenko zdrowka!

kurde moje dwa szkraby bawia sie fajnie razem, az szkoda Frucia do przedszkola posylac...
Future moze kawa u mnie? przed lub PO przedszkolu? Dzis tez jak masz tyle energi to bedzie Ci sie lzej na 3 pietro wchodzic ;-)

Do góry