reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Siemka oto ja owca juz wrocilam :-D
nogi mi w dupsko wlaza hehe
poszlam sama z psem i m :tak:
a dzieciaki zostaly w domu nie chcialy juz isc z nami
nieraz czuje sie jak bym dzieci miala juz dorosle hehe :laugh2:
bo tak sama z m wychodze a oni zostaja heh
ale zeszlo nam 40 minut spacerku
teraz pizza siedzi w piekarniku :-)

no nie owca nie masz za dobrze najpierw ciasto teraz pizza:-D
ja zrobie jak moj wroci teraz nic mi sie nie oplaca
jaki masz przepis na ciasto? bo mi ostatnio cos nie wychodzi:-(

marzenka rozbawilas mnie
przepis na ciasto haha :-D moja pizza jest kupna haha :-D
tunczykowa dr.oetker haha :tak:smaczna
ja nigdy nie robie zawsze kupuje :tak:

ja tak zrem a potem marudze ze sadelko duze mam
:wściekła/y:
Ide na tv :tak:bede ogladac na tvn ten program o 18 :tak:

czesc wieczornie... jak tam mija niedziela?
Future sorki nie wyrobilam sie nosz sama na siebie zla jestem z tym dworem ze nie wypalilo... ja rano z dziecmi i psem bylam, ale chcialam z Toba i Hesia sie jeszcze zobaczyc... no coz moze nastepnym razem....
mam zly dzien dzis..., spalilam odkurzacz, spalilam czajnik ... moj mnie wkurza... Misiuli zęby ida i majaczy okropnie, dziaselka napuchniete i chyba widzialam zabka ale nie jestem pewna bo nie da sobie do paszczy zajrzec :sorry:

ide poczytac co tam pisalyscie caly dzionek..bo widze sie dzialo ;)

reklama
oj larvunia co to sie dzis porobilo u ciebie;-)
u nas niedziela nie najgorzej ....wazne zeby zlecialo szybko do soboty.....bo bez mojego to smutno i tyle..niewiem jak ja wyrobilam sama przez pol roku:-:)szok:

pewnie to zeby mala ma juz 8 miesiecy wiec lada dzien sie pojawia:tak:

Do góry