reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

moj maly zasnal godz temu a ja juz po treningu i teraz blogie lenistwo:-D
ogladam ugotowani:tak:lubie ten program;-)
owca szkoda ze u nas nie ma rzek ani kaczek tak pewnie bardzo czesto bysmy chodzili:tak:
no tak wiatr troche nie bardzo ale jednak lepsze to niz wczorajsza pogoda :tak:

reklama
oo to u nas cieplutko i dzis fajnie bo bez wiatru mam na balkonie na sloncu 13 st :tak::tak:
tez bylismy w kosciele :-)

my do rzeki mamy jakies 15 minut spacerkiem :tak:takze nieraz chodzimy

ciacho mowisz ze brzuszki robisz??..a ja wlasnie wciaglam 3 kawalki rolady hehe i chyba jeszcze jeden zjem
:-D

owca brzuszki robie od miesiaca, wsumie dobre sa na wzmocnienie miesni ale i tak swiatla dziennego nie zobacza musialabym sie tluszczu z brzucha pozbyc:sorry::confused2::-D ale wszystko idzie ku lepszemu:tak:

ja mam zamiar pierwszy raz w lato pojawic sie wstroju na plazy bo od 4 lat tego unikalam jak ognia dlatego juz pracuje nad soba.....
ja tez juz od stycznia codziennie robie brzuszki i juz efekt jest..ale to jeszcze nie to co chce osiagnac
a za mna chodza ciasteczka francuskie:-D
owca nie szczuj tu tym ciastem !!!!:-D

Marzenka ostatnio ty szczulas karpatka haha :-D:-D
ja sie juz przelamalam i w tamtym roku wypuscilam sie na basen w stroju hehe
ale dziwnie sie czulam
:tak::-D

dajcie spokoj, byla ktoras z was ostatimi czasy latem nad morzem?
rozejrzyjcie sie tam to chodza "osobowosci" rok temu pozbylam sie tam kompleksow:-D:-D

ciacho nie chcialabys widziec jakie tu chodza osobowosci buhaha...:-D:-D
raz widzialam goscia mial tak wielki brzuch ze mu tak zwisal az sobie go podtrzymywal rekoma :szok::-D

reklama
Do góry