reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
cos ty ja nic niewiem czy u nas padal grad
widzialam ze padalo.....zobaczymy jak bedzie to moze pojdziemy na 2 spacerki przed obiadkiem i po;-)wtedy padl by mi pewnie gdzies kolo 18:-D

jak ladna pogoda to pewnie mozna isc kilka razy na spacer:-)
ale rzeczywiscie sloneczko, ja tylko nastawie obiad zeby byl:tak:

Dobry
a co wy wszystkie tak wczesnie tu buszujecie ?? :-D:-D
ja tez juz wstalam,kawe sobie zrobilam i siedze
a reszta jeszcze u mnie w lozku :tak:

Marzenka to bardzo szybko masz pobudke hehe wspolczuje ze maly tak szybko wstaje...

hejka

u nas lało, ale co tam lało to już nie sprawdzałam, zajmowałam się czym innym ;-)

ja zaraz do kościoła i do teściów dzieci oddać.
Wyspałam się chociaż wstaliśmy po 6tej, ale miałam dzisiaj jedną pobudkę a nie 5 jak zawsze więc może w końcu moje dziecko będzie spało normalnie w nocy.

Miłej niedzieli laski.

no megi fajnie dzis nawet ten wiatr nie taki straszny
my juz bylismy na spacerku ale davidos jakos nie chcial dluzej i tylko godz bylismy....

owca hehe no to troszke bedzie sie dziac na komuni i bedziesz pewnie zalatana:tak:jeszcze jak ci sie zwala tescie to masakra ale dasz rade:tak:
kroma super ze rodzice zajma sie dziecmi a ty odsapniesz spedzisz troche czasu z mezem :)

Ostatnia edycja:
Hej :-):-) ale ciepelko u nas
wlasnie wrocilismy ze spaceru bylismy na rzeka, wzielam chleb z domu i poszlismy do kaczek
dzieciaki wziely rowery to chetnie wyszli hehe godzinke pojezdzili :-)

Teraz kawke z m pijemy do tego mam rolade truskawkowa i odpoczywamy :-)

Milej niedzieli dla was :-)

reklama
owca a my tylko w kosciele bylismy ale ja i dziewczyny zmarzlysmy, wieje zimny wiatr i zimno jest tylko 2stop.:eek:
za oknem na sloncu wydaje sie ze ciepelko a to tylko zludzenie:confused2:

Do góry