reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Madziarena ja jak miałam plamienie (po 7-8km spacerze w 4msc ciąży) to zadzwoniłam do mojego gin i kazał mi do szpitala sie zgłosić (do tej pory uważam że sie po prostu otarłam) ale np ten sam lekarz siostrze mojego M kazał obserwować czy sie nie wzmaga ale ona była już w 2-giej ciąży... Ja na twoim miejscu zgłosiłabym sie do szpitala... napewno nie zaszkodzi a poleżysz z 2-3 doby i cie wypuszczą ale będziesz pewna że wsio oki... Nie mówi że to coś strasznego bo tak jak widzisz wystarczy że pospacerujesz dłużej i już...

reklama
madziarena ja tez nie mialam takiej sytuacji ale najlepiej skonsultowa to szybko z lekarzem bedziesz spokojniejsza :tak::tak:

Kasia super ze znow sie spotkacie,zaraz obejrze foteczki :-):-)

marzenka ja mam te pampersy z promocji bo je uzywam..rozmiary sa rozne zalezy jaki potrzebujesz :tak::tak:...ja akurat mam paczke rozmiar 6 i jest sztuk 64,a im mniejszy rozmiar tym wiecej w paczce :tak:

Larvunia gdzie sie dzis podziewasz??

Marzenka Ty robiłaś w Marce a ja w crossie-biuro jest w przychodni na matejki na przeciwko byłego komisariatu policji. :-)
Ja na temat zdjęć się nie wypowiadam bo nie umiem wstawiać:-D.
Od czerwca egzamin ma być krótszy ale to będzie masakra bo będą zwracali uwagę na szczegóły. Zobaczę w czerwcu co było lepsze.:-D
Ja mam głęboką nadzieję,że do rozwiązania wkońcu zdam. Tylko w Zielonej strasznie długo się czeka. Oby od czerwca szło szybciej bo mi się 18. sierpnia teoria kończy a nie chcę zdawać tego kolejny raz:tak:.

W ogóle widziałyście statystyki wordu w Zielonej??
Zdawalność praktyczna na "B" =30%:-D:-D:-D

Kasia swietne te fotki,super z was mamuski :tak::tak: a dzieciaczki urocze super ze wam sie udalo spotkanko !!!!
i znajome miejsce spacerka...
:-D:-D....

witam niewitane

Kasia jestem za...fotki super,chłopcy wspaniali:-), buziaki dla Asi:-),
Nati następnym razem się uda:-) ja zdałam za pierwszym, ale kiedyś to inaczej było, jeszcze egzaminator powiedział, że jestem pierwsza którą egzaminuje, która nie dość , że na niego nawrzeszczała to jeszcze pobiła:-)
Madziarena dzwoń do lekarza koniecznie
Marzenka płytka na Ciebie czeka:-) cmokaski dla małego księcia:-)
Madzia super fotki z wyprawy:-)
Larvunia pozałatwiałaś wszystko w Gorzowie? czy to to co myślę?:-)
Jeżyk jak będziesz w M-czu to na rynku, daj cynka to wyjdę po Ciebie, :-)

kogo pominęłam to nie chciałam

a ja po monitoringu i dooopa.....
mam torbiela na lewym jajniku 3cm
a ponadto skierowanie do Poznania do kliniki leczenia bezpłodności...
mam doła...idę na drinka
buziaczki skarby dobranoc

zgadzam sie z kasia,madziarena jedz i nie czekaj,ja bylam az 3 razy w szpitalu na izbie przyjec ale za to bylam spokojniejsza jak wracalam do domku:-)a mialas dzis jakis wysilek?zdenerowalas sie?widzialam dzisiaj smutny opis u ciebie na gg:-(
kobietko uwazaj na siebie bo dzidzia najwazniejsza sama wiesz:-)
madzia ja mojemu zakladam 3 ciekawe ile tam jest szt,ale powiedz oplaca sie ?o ile stanialy?

beti slyszalam ze ta klinika jest bardzo popularna,nie trac nadzieji kochana,
tak tak wiem ze plytka na mnie czeka,mysle jak by tu was wszystkie laski odwiedzic w m-czu
Larvunia no gdzie sie podziewasz?jak tam twoje plany zdradzisz nam cos:-)wiesz ze my tu czekamy:-)
a ja czekam az mi sie synek obudzi na jedzonko :-)no i chyba sie nie doczekam wiec pojde w kimono,no chyba ze nie w kimono :-Dhehe zobaczymy co ztego wyjdzie:-)
beti a mi sie smiac chce jak sobie przypomne jak mi opowiadalas przez tel jak bylam w szpitalu jak wyladowalas pod prysznicem ze swoim w ciuszkach,hehe ale musialo byc smiesznie:-):-):-):-):-):-)

Marzenka szkoda ze wczesniej nie pisalas bo dzis bylam pod tesco to bym zaszla i sprawdzila :tak::tak:
a tak normalnie to kupuje rozmiar 5 i place 52,99 i sztuk jest 58...

beti kochana sciskam mocno :tak::tak:
oby bylo wszystko ok,a co z tym torbielem musisz usunac czy co??

dobranoc kochana !!!

marzenka a kiedy planujesz byc w miedzyrzeczu??

moze umowimy sie wtedy wszystkie np.na zamku??
:tak::tak:

reklama
madzia ja dopiero teraz zobaczylam ulotke na necie,
no ja jak bylam na kontroli po porodzie u gin to wykryla ze mam nadzerke i trzeba bedzie wymrozic,mam przyjsc za 3 miechy do kontroli i po anty:-).a tak swoja droga to co ja bym zrobila bez mojej pani doktor,jak se przypomne moj porod i to ze nie byloby zadnego lekarza gdyby nie ona,chyb amoj m by odbieral porod hehehe:-),tego dnia rodzilo 5 dziewczyn i wielkie zamieszanie bylo.i wogule o kazdej porze dnia i nocy moglam do niej dzwonic,fakt faktem ze do tanich nie nalezy ale ja zadowolona jestem:-)
madzia to jka czekasz do 23-30 na mezusia?

Do góry