reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
marzenka skoro nadarzyła się okazja więc dlaczego nie spróbować, w mordę nikt nie da jak ciasteczko pisze a nóż dostaniesz tę pracę i dorobisz do domowego budżetu;-)
future dobrze że dziś lepiej się czujesz, żeby ból brzuszka minął tobie. Mój synuś dziś ładnie spał o 23 dostał mleko i obudził się o 5.30 dopiero:-)

Witajcie.
Marzenka pewnie że spróbuj skoro jest okazja, teraz ciężko z praca więc spróbować nie zaszkodzi :) Pogoda faktycznie jest nieciekawa, wiatr wieje i mokro cały czas, wczoraj musiało Mnie gdzieś przewiac bo ucho Mnie boli, chyba zaraz namocze wate olejkiem żeby rozgrzało trochę może przejdzie.... A tak ogólnie po staremu, Wojtek nie dobry jest, karę dostał. W nocy dał popalic płakał z małymi przerwami prawie że do 1 w nocy dobrze nie zasnelam i po 1 Jaś zaczął masakra jestem śpiąca....

Mycha współczuję, to ty miałaś nockę taką jak ja wczoraj, tylko też z 3 godziny nie spałam a dzieciaki też nie wyspały się i zamiast zmęczone być to dawały czadu, ale dzisiaj jest lepiej w nocy się ARek obudził raz tylko to chyba jakiś cud.
Future- ciężko ci z ta ciążą widzę, może nie długo będzie lepiej, a ty po cc jesteś?
Megi- ja też domatorka ale w innym znaczeniu, że nie lubię łazić po chałupach, ale sama w domu nie wysiedzę muszę wyjść na powietrze, drażnią mnie mury dostaję jakiejś klaustrofobii/. No ale już bliżej do ciepła niż dalej.
marzenka- moja nigdy nie jadła kaszy, a jak widzi że Arek je to sama chce, przekorna jest.

Hejka

FUTURE jeszcze może ci się wszystko uspokoic... Moja szwagierka też tak miała, pierwszą przelatała a z drugą ciężko jej było...

MARZENKA lec... Jeżeli jest taka okazja to próbuj...

Idę obiad dokończyc, zaraz M obudze niech z dzieckiem się pobawi ;-) A co

Hej babeczki :-):-)
jestem zyje tylko jakos czasu brak,wchodze czytam i uciekam
dzis pol dnia mnie nie bylo w domu
i tak mi czas ucieka ciagle gdzies latam :tak:

Marzenka jak masz okazje to probuj idz na ta rozmowe moze akurat by sie udalo,a jak jeszcze blisko pod domem to fajnie bys miala :tak:

Megi widze u ciebie dzis krupniczek ja planuje jutro zrobic,bo m mnie namowil ze by sobie zjadl a juz wieki nie robilam wiec zrobie na zeberkach zupke :tak:
fajnie ze macie plac zabaw pod domem nie musisz daleko chodzic ...:-)

widze mowa o galaretkach budyniach kisielach haha :-D u mnie rzadko to bywa jakos nie szczegolnie dzieciaki chca to jesc jedynie galaretke lubia :tak:

Madziarena jak wypadzik udany ?? mcdonalds zaliczony?

Szymon mnie wkurza wariuje i atakuje tego biednego psiaka
bierze go np.na rece i zrzuca na ziemie albo podchodzi jak pies spi i bije go :angry::angry: nawet go kopnal ostatnio ciagle go wybudza ze snu wrr...albo dzis mowi do niego glupi jestes toffik :angry::-D ciagle mu uwage zwracam gadam ze nie wolno tak ale on i tak swoje robi ech..
gada ze on nie chcial psa miec...i nie lubi go hehe

dzis mial wolne i jutro tez bo zamkniete przedszkole..

Befatka hallo zyjesz?? :baffled:

To tyle ide uszykowac tosty ze serem i szynka bo mam chec na nie :-)

no hej. moja dzis dokazuje. chyba wraca do zdrowia, chociaz jeszcze slabiutka.
dziewczyny powiedzcie jak robiłyście roczek? czy tylko kawa i ciasto, czy obiad i alkohol?

aha i babka mi tort odwołała, jestem zla...

reklama
Future u mnie na dwoch roczkach byl tylko tort,ciacho i kawusia :tak::tak:

czemu babka zrezygnowala z tego torta??..

Dobranoc

Do góry