reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam, jak padac nie bedzie to na jakis spacer wyjdziemy:-) dobrze ze jet cieplo
kroma o losos mniam, moje lubia kisiel, budyn

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzien doberek :)
My tez kochamy galaretki, kisiele - wlasnie zaraz ide malej budyn na sniadako zrobic ;)
OOO Marzenka to fajnie jakby mój mal wolne, choc mi juz nie zalezy bo bede w pracy wiec lepiej niech te wolne trzyma na wakacje wtedy jak ja bede w pracy mezulo z mala sobie bedzide szalal na dworku a tak teraz to tylko w domu ...
Megi chetnie bym wpadla ale mam daleko ...
Kroma ja tez wole wyjsc choc na chwile bo mala sie domaga dworku :)
Dzis jedziemy do Focusa - mala poszaleje w sali zabaw bo w kinie to chyba jeszcze nie wytrzyma choc juz sama nie wiem ;) skoczymy do McDonaldsa = oczywiscie jade na przyczepke z siostra bo jedzie z synem do kina ;0) a ja to w domu wysiedziec nie moge ... ale jutro juz chyba do pracy ;( ... lipa ...

no tak taki sernik ma mniej kcl a ciekawe ile tak wogule...:-D
madziarena milego wypadu do focusa a korzystaj pewnie jak masz okazje:tak::tak:

marzenka ja na zwykłym placu zabaw byłam u nas przed blokiem bo też fajnie mają i dużo dzieci było a my akurat mamy widok z okna na plac zabaw jeszcze z Zuzi pokoju więc nie trudno jest nie zauważyć:-)
kroma podziwiam że chce ci się z domu wychodzić nawet jak jest ponuro i deszczowo, ja nie lubię:no: czekam tylko na słoneczne dni a tak nie wychodzę chyba że już muszę, zwykle mąż zabiera dzieciaki na spacer, ja bardziej domatorka i lubię siedzieć w ciepełku:blink:
madziarena zgadaj się kiedyś z marzenką i dawajcie do mnie, dzieci się pobawią, zwołam jeszcze kogo się da i babskie pogaduchy zrobimy:p

narobilyscie mi smaka ide se kisiela zapodac.

moja wczoaj zasnela o 18, wiec wstala dzis 6,30, ledwo zyje, ale dam rade. dzis jak narazie bez dolegliwosci i ja i niunia, ale mnie za to złapał bol ucha i nie wiem co robic. ani się dotknąc, ani nic wziac, moze oklad jakis cieply. nie wiem sama. roznie mowią. jedni, ze ogrzewac, inni, zeby nie ogrzewac. to się zobaczy.

ale idę na kisiel

zwalnia sie miejsce w moim sklepie osiedlowym i dziewczyna juz chciala mnie zaprowadzic na rozmowe z szefowa cholera wie co mam robic...z jednej strony fajnie bo pod nosem mam ale z drugiej niby te eko sie poprawia bo kiedys ciagle narzekali....i co ja mam robic/poradzcie?od marca moglabym zaczac

reklama
marzenka idz:tak:, w morde nikt ci nie da, poza tym rozmowa nie jest gwarancja przyjecia, wiesz jak to oni wybredni wiecznie

Do góry