reklama
C
ciasteczko
Gość
future torcik super, a niestety cena taka bo marcepan drogi jest i samego marcepanu bedziesz miec ponad 1kg na tym torcie, ja z marcepanem nie pracowalam tylko z masa cukrowa i marshmallow robilam torty na blogu masz ale nie takie
owca a nie mialam czasu, gosci mialam, pozniej poszlam po zakupy z mloda, starsza szaleje na basenie wziela calodniowy bilet:-) a ja pozniej ide na pogaduchy
owca a nie mialam czasu, gosci mialam, pozniej poszlam po zakupy z mloda, starsza szaleje na basenie wziela calodniowy bilet:-) a ja pozniej ide na pogaduchy
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Cześć Wam.
Cały czas Was podczytuję, ale nie zawszę odpisuję.
Wczoraj z Jaśkiem u lekarza byłam bo coś mu charczało, ale na szczęście osłuchowo nic, kropelki dostał i tyle.
Od razu zobaczyła sobie co neurolog napisała i się wszystko wypytała..
Pogoda ponura na dworze już któryś dzień z kolei, nic się nie chce przez taką pogodę ....
Mnie ucho bolało ale trochę wygrzałam i dziś Mniej boli.
Ja dzisiaj chyba zaraz zrobię ten deser z pomysłu na pana cotta czy jakoś tak ...
Kupiłam ostatnio i chcę spróbować jak to smakuje ...
A co do roczku, u Nas zazwyczaj gdzie by się nie szło to z alkoholem jest, i właśnie jutro jedziemy do Mojej siostry, Mój jest chrzestnym...
ale pić nie będzie bo kierowcą jest a mamy zamiar wrócić do domu nigdzie nie zostajemy na noc ...
Cały czas Was podczytuję, ale nie zawszę odpisuję.
Wczoraj z Jaśkiem u lekarza byłam bo coś mu charczało, ale na szczęście osłuchowo nic, kropelki dostał i tyle.
Od razu zobaczyła sobie co neurolog napisała i się wszystko wypytała..
Pogoda ponura na dworze już któryś dzień z kolei, nic się nie chce przez taką pogodę ....
Mnie ucho bolało ale trochę wygrzałam i dziś Mniej boli.
Ja dzisiaj chyba zaraz zrobię ten deser z pomysłu na pana cotta czy jakoś tak ...
Kupiłam ostatnio i chcę spróbować jak to smakuje ...
A co do roczku, u Nas zazwyczaj gdzie by się nie szło to z alkoholem jest, i właśnie jutro jedziemy do Mojej siostry, Mój jest chrzestnym...
ale pić nie będzie bo kierowcą jest a mamy zamiar wrócić do domu nigdzie nie zostajemy na noc ...
C
ciasteczko
Gość
mycha dam ci rade co do tego deseru, musisz mieszac bo sie inaczej przypali, bo robilam go dla mnie takie budyniowe toto dobrze ze mlody zdrowy, pogoda faktycznie ponura ale za to cieplo jest:-):-)
u nas na zadnej imprezie urodzinowej dzieciakow ani na komunii nie bylo alkoholu, impreza jest dla dziecka nie dla starych koni
u nas na zadnej imprezie urodzinowej dzieciakow ani na komunii nie bylo alkoholu, impreza jest dla dziecka nie dla starych koni
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
dzieki owca i ciacho. mi tez sie podoba. tamten bedzie inny, ale tez pewnie ladny.
ciacho a daj mi swojego bloga.
ciacho a daj mi swojego bloga.
C
ciasteczko
Gość
wyslalam ci na PW
Hello babincu :-):-)
bylam w sklepie musialam po mleko skoczyc bo do kawy nie bylo i jak to ja wrocilam z 2 reklamowkami
ale to juz na wekend zakupy beda
dzieciaki zostaly w domu to szybko smiglam sama na spokojnie bo z nimi to nie lubie
u nas tez deszczyk sobie pada nie mocno bardziej taka mzawa ale caly dzien ale dobrze ze cieplo chociaz
Dzis mloda wrocila ze szkoly z dziura w rajstopach na kolanie wrr a byly takie ladne biale w kwiatki hehe jakis koles na przerwie ja popchnal i wywalila sie i krew poleciala troszke i pani zakleila plaster nawet dzwonila ponoc do mnie zebym przywiozla jej nowe czyste ciuchy hehe
ale chyba ma zly numer bo nikt do mnie nie dzwonil
Mycha fajnie ze maly ma sie dobrze...smacznego deserku :-):-)
Megi i jak zrobilas te oponki wyszly ci ?
Ciacho to milych ploteczek ;-)
Marzenka gdzie sie podziewasz??
Wlasnie sasiedzi przyszli do dzieciakow to bawia sie a ja pije kaffke latte :-):-)
i znow poemat wam walnelam haha
bylam w sklepie musialam po mleko skoczyc bo do kawy nie bylo i jak to ja wrocilam z 2 reklamowkami
ale to juz na wekend zakupy beda
dzieciaki zostaly w domu to szybko smiglam sama na spokojnie bo z nimi to nie lubie
u nas tez deszczyk sobie pada nie mocno bardziej taka mzawa ale caly dzien ale dobrze ze cieplo chociaz
Dzis mloda wrocila ze szkoly z dziura w rajstopach na kolanie wrr a byly takie ladne biale w kwiatki hehe jakis koles na przerwie ja popchnal i wywalila sie i krew poleciala troszke i pani zakleila plaster nawet dzwonila ponoc do mnie zebym przywiozla jej nowe czyste ciuchy hehe
ale chyba ma zly numer bo nikt do mnie nie dzwonil
Mycha fajnie ze maly ma sie dobrze...smacznego deserku :-):-)
Megi i jak zrobilas te oponki wyszly ci ?
Ciacho to milych ploteczek ;-)
Marzenka gdzie sie podziewasz??
Wlasnie sasiedzi przyszli do dzieciakow to bawia sie a ja pije kaffke latte :-):-)
i znow poemat wam walnelam haha
marzenka21
Fanka BB :)
a owca nie mam jakos weny wiesz
C
ciasteczko
Gość
marzenka jutro sobie zrobisz oponki, z tego przepisu co ja robilam wychodza naprawde dobre
ja sobie posiedzialam odchamilam sie, dzieciaki bawily sie ze hej
ja sobie posiedzialam odchamilam sie, dzieciaki bawily sie ze hej
reklama
marzenka21
Fanka BB :)
ciacho ja nie mam zamiaru nic piec i wogule przez ten czas jak mojego nie ma nic nie kombinuje
zreszta kto to zje
ale zrobie jak wroci
milej nocy kochane
zreszta kto to zje
ale zrobie jak wroci
milej nocy kochane
Podziel się: