reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Owca- to ciekawe czemu Szymek tak ma może z zazdrości, moja Olka też czasem Arka bije, a potem przeprasza.
Future- ja robiłam dla gości z jedzeniem.

reklama
future u nas był pierw ciepły posilek a potem kawa i ciasto u Zuzi na roczku, teraz nie wiem jak będzie z synusiem bo jeszcze mam kawał czasu do tego:) Kochana a może teraz tak źle znosisz ciążę bo będzie chlopiec? niepowiedziane że tak musi być ale ja tak coś czuję że chyba synka będziesz miała:-)
Ja też już powiem dobranoc, milych snów ;-)

Hello ;) my juz w łóżku - niedawno wrócilysmy - moj to sie smieje, ze szalejemy jak go nie ma :) w 5 dni - 3 razy na kulkach bylysmy ;)
Mala szalala dzis w sali zabaw w Zg - Boboland - kolo Haven - za 2 godz. szalenstwa zaplacilam 12 zl - 2 razy ja przebieralam taka byla mokra - ba sama musialam sobie koszulke przebrac bo sie ze mnie lało :) Teraz jak pojade z moim na zakupki to wysle go do bawialni a ja sama polatam po sklepach :) potem do Mcdonaldsa i do babci na urodziny ;0) szalenstwo ale mala zadowolona :) a jutro do pracy od 8:12 ... w sumie to juz sie stesknilam za nia ;)

Dzien dobry co to ja dzis pierwsza sie witam hehe :-):-)
u nas pada brr..ale cieplo jest tylko wyjsc nie mozna z domu wrr...
Zupka juz mi sie gotuje krupniczek i zrobie jeszcze racuchy z jablkami bo mi sie zachcialo :tak::tak:
Siedze z szymkiem w domu wlaczyl sobie gry na kompie na mini mini i cisza jest hehe
:-)

Madziarena to super ze mala sie tak wyszalala,dziecko potrzebuje takich atrakcji potem lepiej spi jak sie wymeczy w dzien :-)

Laski meldowac sie tutaj szybko :tak:

megi zaraz dostaniesz w zęby. jaki chłopiec no!!!!!!! weź się :-D:wściekła/y:

co do roczku to już postanowione, ze bez alkoholu, tylko szampan, obiad, kawa i ciasto i do domu. zostaną tylko chrzestni Helenki i moja babcia, wiec wieczorem sobie zrobimy kolację i wtedy drineczka. ale mowię, to bedzie tylko moja kuzynka z mezem, wiec spoko. reszta do domu!

hesi ajuz spoko, biega, piszczy i widac juz zdrówko wraca. cieszę sie.

future oj nic nie jest wiadome, oby zdrowe było...a nie chcielibyście parki w domu? Chłopcy są też kochani ja np przepadam za moim synusiem znowóż Zuzia córunia tatusia:-)

reklama
megi no!!!!!!! nie imputuj mi tu nic haha

ciasteczko, odmowila mi bo się przeprowadza, a robi pięne torty takie z masą marcepanową takie gładkie. miala mi zrobić taki

4223368890_f4b3e7a8ed_z.jpg

ale już znalazłam inną, w gorzowie, co mi zrobi 3 kilogramowy jakby poduszka też z koroną. i bezie roczek księżniczki Helenki ;)))) wczoraj ją znalazłam. bierze coprawda 50zł za kg ale raz się ma roczek.
ciacho a powiedz Ty robisz takie gładkie z marcepanowej masy? czy nie??

Do góry