reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
future u nas był pierw ciepły posilek a potem kawa i ciasto u Zuzi na roczku, teraz nie wiem jak będzie z synusiem bo jeszcze mam kawał czasu do tego Kochana a może teraz tak źle znosisz ciążę bo będzie chlopiec? niepowiedziane że tak musi być ale ja tak coś czuję że chyba synka będziesz miała:-)
Ja też już powiem dobranoc, milych snów ;-)
Ja też już powiem dobranoc, milych snów ;-)
madziarena
Mamusia Amelki
Hello my juz w łóżku - niedawno wrócilysmy - moj to sie smieje, ze szalejemy jak go nie ma w 5 dni - 3 razy na kulkach bylysmy
Mala szalala dzis w sali zabaw w Zg - Boboland - kolo Haven - za 2 godz. szalenstwa zaplacilam 12 zl - 2 razy ja przebieralam taka byla mokra - ba sama musialam sobie koszulke przebrac bo sie ze mnie lało Teraz jak pojade z moim na zakupki to wysle go do bawialni a ja sama polatam po sklepach potem do Mcdonaldsa i do babci na urodziny ;0) szalenstwo ale mala zadowolona a jutro do pracy od 8:12 ... w sumie to juz sie stesknilam za nia
Mala szalala dzis w sali zabaw w Zg - Boboland - kolo Haven - za 2 godz. szalenstwa zaplacilam 12 zl - 2 razy ja przebieralam taka byla mokra - ba sama musialam sobie koszulke przebrac bo sie ze mnie lało Teraz jak pojade z moim na zakupki to wysle go do bawialni a ja sama polatam po sklepach potem do Mcdonaldsa i do babci na urodziny ;0) szalenstwo ale mala zadowolona a jutro do pracy od 8:12 ... w sumie to juz sie stesknilam za nia
Dzien dobry co to ja dzis pierwsza sie witam hehe :-):-)
u nas pada brr..ale cieplo jest tylko wyjsc nie mozna z domu wrr...
Zupka juz mi sie gotuje krupniczek i zrobie jeszcze racuchy z jablkami bo mi sie zachcialo
Siedze z szymkiem w domu wlaczyl sobie gry na kompie na mini mini i cisza jest hehe :-)
Madziarena to super ze mala sie tak wyszalala,dziecko potrzebuje takich atrakcji potem lepiej spi jak sie wymeczy w dzien :-)
Laski meldowac sie tutaj szybko
u nas pada brr..ale cieplo jest tylko wyjsc nie mozna z domu wrr...
Zupka juz mi sie gotuje krupniczek i zrobie jeszcze racuchy z jablkami bo mi sie zachcialo
Siedze z szymkiem w domu wlaczyl sobie gry na kompie na mini mini i cisza jest hehe :-)
Madziarena to super ze mala sie tak wyszalala,dziecko potrzebuje takich atrakcji potem lepiej spi jak sie wymeczy w dzien :-)
Laski meldowac sie tutaj szybko
madziarena
Mamusia Amelki
Dzień dobry juz w pracy Byeeee
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Też jestem:-) czytam...
Ja planuję zrobić oponki serowe ale czy mi wyjdą?hmmm nie robiłam dotąd...
Ja planuję zrobić oponki serowe ale czy mi wyjdą?hmmm nie robiłam dotąd...
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
megi zaraz dostaniesz w zęby. jaki chłopiec no!!!!!!! weź się
co do roczku to już postanowione, ze bez alkoholu, tylko szampan, obiad, kawa i ciasto i do domu. zostaną tylko chrzestni Helenki i moja babcia, wiec wieczorem sobie zrobimy kolację i wtedy drineczka. ale mowię, to bedzie tylko moja kuzynka z mezem, wiec spoko. reszta do domu!
hesi ajuz spoko, biega, piszczy i widac juz zdrówko wraca. cieszę sie.
co do roczku to już postanowione, ze bez alkoholu, tylko szampan, obiad, kawa i ciasto i do domu. zostaną tylko chrzestni Helenki i moja babcia, wiec wieczorem sobie zrobimy kolację i wtedy drineczka. ale mowię, to bedzie tylko moja kuzynka z mezem, wiec spoko. reszta do domu!
hesi ajuz spoko, biega, piszczy i widac juz zdrówko wraca. cieszę sie.
C
ciasteczko
Gość
future szkoda ze torta odmowila a powiedziala dlaczego? nieladnie
a na dworze super pogoda cieplo:-)
a na dworze super pogoda cieplo:-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
future oj nic nie jest wiadome, oby zdrowe było...a nie chcielibyście parki w domu? Chłopcy są też kochani ja np przepadam za moim synusiem znowóż Zuzia córunia tatusia:-)
reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
megi no!!!!!!! nie imputuj mi tu nic haha
ciasteczko, odmowila mi bo się przeprowadza, a robi pięne torty takie z masą marcepanową takie gładkie. miala mi zrobić taki
ale już znalazłam inną, w gorzowie, co mi zrobi 3 kilogramowy jakby poduszka też z koroną. i bezie roczek księżniczki Helenki ))) wczoraj ją znalazłam. bierze coprawda 50zł za kg ale raz się ma roczek.
ciacho a powiedz Ty robisz takie gładkie z marcepanowej masy? czy nie??
ciasteczko, odmowila mi bo się przeprowadza, a robi pięne torty takie z masą marcepanową takie gładkie. miala mi zrobić taki
ale już znalazłam inną, w gorzowie, co mi zrobi 3 kilogramowy jakby poduszka też z koroną. i bezie roczek księżniczki Helenki ))) wczoraj ją znalazłam. bierze coprawda 50zł za kg ale raz się ma roczek.
ciacho a powiedz Ty robisz takie gładkie z marcepanowej masy? czy nie??
Podziel się: