reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka ale ci dobrze ostatnio, masz towarzystko, moja kumpela teraz zajeta wiec z wizyt nicy, a nawet jak cos to raz na tydzien albo na 2 tyg sie widzimy:eek: nie mamy czasu albo nam nie pasuje bo dzieciaki maja zajecia
a wiesz ze mam wene i zmienie troche wystroj kuchni dodam jakis dupereli kolorowych, dzisiaj kupilam takie fajnie szklane pojemniki wlasnie na make i cukier, do tego mam takie sloje na platki oczywiscie polowa tego stoi na wierzchu:-D:-D a ja dzisiaj zrobilam sernik na zimno, ma duzo mniej kalorii niz takie pieczone cudo i musze wykorzystac mrozone owoce wiec dalam do galaretki i mniam, mniam

reklama
a ja też byłam na podwójnym spacerze, rano w kościele, a teraz wróciłam z centrum na pieszo szłam z Olką a Arek tylko czasem uciekał, a czasem w wózku jechał, aż się chce wiosny

ciacho ja czesto robie galaretki tak na deser bo moj maly lubi na stawy dobre no i maja malo kcl:-)
oj kochana z dorota z mama amelki to mamy dobry kontakt raz w tygodniu jest tel plus wizyta raz my u nich raz oni u nas i tak leci....mieszka blok dalej a nasze dzieciaki sie lubia ;-)
no teraz mam wiecej czasu wolnego to i z kolezankami chce sie spotkac bo co bede sie nudzic i mula klepac w domu:-Dmoj wroci to znow nie bedzie czasu tymbardziej ze zapowiada sie ze bedzie mial tydzien wolnego:tak:

kroma to sie nachodzilas dzisiaj ale taka pogoda ze warto bylo:-)
marzenka ja czestoi pije galaretki takie cieple wlasnie na stawy, bo ogolnie nie przepadam za takimi deserami, kiedys duzo rzeczy lubilam a teraz juz nie:sorry:
dobrze ze masz z kim pogadac, postkac sie, ja tak blisko nie mam musz ze 1,5km dralowac:-D ale ruch to zdrowie

kroma a ty taka wierząca, ze do kościoła latasz? i w każdą niedzielę jesteś?
my nie chodzimy, bardzo sporadycznie. raczej sluby i wesela.

moja zołza dziś na rękach lulana przez babcie. taka słabiutka, ze szok. teraz sie przebudziła. popiła wody i dalej spi. a mnie cos zaczyna w jelitach kręcic. normalnie szok.

marzenka ja wpadam na galaterke ;)

Hej dziewczyny wieczorowa pora :-D
Huh, internetu nie mialam od poniedzialku do dzis, pokoj wysprzatalam, kwiatkow z dzialek naznosilam, odkrylam fajna lake z dala od krzykliwych portugalczykow, za to z duza iloscia slonka.... taki brak internetu czasem sie przydaje, hehhe:rofl2:
Ja galaretki to codziennie jem, jak uwielbialam tak mi spowszednialy jakos. Biodra i kregoslup mnie bola i lekarz mi kazal galaretkowac sie, to sie galaretkuje. Ale nie wiem czy to pomaga...
Dzis znow prawie nie spalam, biodra i kregoslup mnie napierniczaja tak, ze marze o umiejetnosci lewitowania. Nijak nie moge znalezc sobie pozycji do spania, wygodnie mi tylko jak siedze albo chodze... blah.

Hello :) My już w łóżku będziemy oglądały premiere ZHu Zhu pets na Canal+ (oczywscie jak mala zaciekawi) ... bylam dzis z mala u mamy, bo byl brat z coreczka dziewczynki pobawily sie potem mala pojezdzila rowerkiem biegowym potem pogralysmy w pilke pobiegalysmy i o 18:30 poszlysmy z malutka do kosciolka, oczywiscie zasnela i na rekach ja nioslam do ksiedza na posypanie glowki :) i od dzis zaczynamy Wielki Post ... ;) 40 dni do Wielkanocy :) ciekawe czy wytrwam w postanowieniu ...
Marzenko, Ciacho ... fajnie tak sie spotykac ... moja kumpela najblizej to 90 km ode mnie :/ wszystkie sie wyprowadzily zostalam sama :/ jedna w Danii, jedna w Szczecinie inna w Glogowie ...
Marzenko - czemu tydzien wolnego bedzie mial ? Nie ma za dobrze ;) ?
Future - ja do kościoła chodzę co niedziele, w kazde swieto, droga krzyzowa, rozaniec majowie - lubie, chce i jestem zadowolona :) Teraz mala staram sie nauczyc bo malpa gada w kosciele i nie chce siedziec ;)
Lete do malej :)

Ostatnia edycja:
yolanta to ja tez poprosze taka łąke:-) a mnie w ciazy tez napierniczly strasznie biodra ze spac nie moglam i przez to sypilam w nocy tylko 5 godzin i znalezienie dobrej pozycji to byl cud i zazwycza jak juz trzeba bylo wstac to ja usypialam, wspolczuje bo wiem jaki to dyskomort:-(
madziarena post powiadasz u mnie to wsumie nie ma z czego robic postu:sorry:

reklama
Ciacho czy ja wiem czy post ... staram sie nie jesc slodkiego a dzieki temu mozna uda mi sie wytrzymac choc watpie bo mam strasznie slaba 'SILNA'wole ;)

Do góry