reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej :)
Mała padła o 23:30 a ja cos koło 1 - ona jeszcze śpi :)
Pogoda dziś lipna ... szkoda bo chciałam iść z małą na spacer pokazać jej przedszkole i dzieci ... :/
Plany na dzis ... hm ... na razie brak ...zaraz biore sie za porzadki w domu, wczoraj okna pomylam bo juz nie bylo swiata pzez nie widac :) Miłego dnia !!! Cudownie tak byc na urlopie !!!

my tez juz po spacerku
piekna pogoda jeszcze poszismy na pks zobaczyc pociag ale sie zmachalam,,dawno na takim spacerku nie bylam z mlodym...nogi to mi w dupe wchodza......
spotkalam znajomego listonosza..az mi sie go zal zrobilo dom mu sie spalil i teraz nie ma gdzie sie podziac z rodzina z 3 dzieci..siedza u tescia w jednym pokoju :eek:kurde tyle juz przeszedl i jeszcze to:-(

marzenka straszne jest to co napisalas, wspolczuje czlowiekowi a oczywiscie miasto i cala reszta ma w doopie los takich ludzi:-(
a mnie ta pogoda natchnela na porzadki w kuchni, zrobilam czystki z blachami do ciasta, kubkami bo kazdy z innej parafii, ze szklem, od razu luzniej ale jeszcze polowa przede mna

reklama
ciacho ja takiego sprzetu wkuchni jeszcze mam malo..dopiero co sie dorabiam:-Dale tez mam zamiar oczyscic troszke szafy bo brudne sa...tylko czekam az wena przyjdzie....
teraz jak znaduje fajne pojemniki to kupuje i jest o wiele wygodniej np jak mam make w pojemniku nic sie nie rozsypuje i jest lepiej:tak:
ah ciacho....szkoda slow......mowil mi tylko cos ze burmistrz stara sie zalatwic jakies mieszkanie dla nich ale sa bez niczego wszystko od nowa musza sie dorabiac.....ja slyszalam o tym ale nie sadzialam ze o nim mowa:eek:
ciacho to masz wene
ja nawet nie mam sil na orbi a mialam dzis pocwiczyc...chyba sobie odpuszcze jutro pocwicze bo mam luzniejszy dzien ..byle tylko slodiego nie jesc a bedzie dobrze:tak:
zmykam ogarnac po obiedzie a pozniej kolezanka wpadnie z amelka na kawe...

Do góry