reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

i po odwiedzinkach :tak:;-):-)
mycha oby tak czesciej fajnie ze wpadniliscie:tak:
zmykam do synka chyba wczesniej pojdzie spac to wieczor dla mnie bedzie a jutro kolejne odwiedzinki jak ja kocham takie dni no:-D

reklama
aniołek- ja byłam tam i szukają tam na staż kogoś już chyba z pół roku, nie wiem czy mieli kogoś przedtem i ktoś się nie sprawdził, ale wiem, że osoba tam będzie musiała pozyskać sponsorów i pomagać w pracy papierkowej zdecydowanie nie dla mnie bo ja jestem za dzika i nikogo bym nie pozyskała. Ale życzę ci powodzenia :-)

Marzenka
- na staż trzeba być bez pracy z rok i nie też nie możesz mieć kwalifikacji w tym zawodzie, tzn, że musiałaby być dla ciebie to pierwsza praca jako sprzedawca.

Ja zaraz będę film oglądać a tak to mi sie nic nie chce.

kroma no to lipa bo ja juz pracowalam jako sprzedawca...:sorry:
milej nocy kochane
moj juz spi.....dziwne bo az sam powiedzial ze chce do lozka spac:szok:

heloł. ale dzien. i krzyż mnie napitala i podbrzusze. nie wiem, czy nie bede jechac jutro do gina. zobaczymy, o ile nie przejdzie.
mala wyglada spoko. kisiel i bulka, tak jak PR pisała pomagają. kisiel taki do picia, mięta. nic innego nie chce. no zobaczymy. byle do rana. trzymajcie kciuki.
kroma ty to się znasz na tych "pracowych" kruczkach, ja nic sie nie znam na tym,

kroma dzięki za info.. w takim razie ja też odpadam. Dzika to moje drugie imię :no:Mam nadzieję, że jakoś to jutro pójdzie tak abym nie musiała się męczyć. Może sami stwierdzą, że się nie nadaję? Hmm

aniolek- jak cię wzięli to może widzą jakiś potencjał w tobie, mi w Up tylko proponowali ale ja powiedziałam, że u mnie odpada, bo ja tylko w księgowości szukam. Wiesz może szukają więcej stażystów, nie powiedziane, że nie mogą. Wiesz to tylko staż, nikt od ciebie cudów nie wymaga a zawsze te 900 coś zł się przyda, i chyba 3 mce jest jak się nie mylę, teraz mniej dają, ja mój pierwszy staż odbywałam z 6 lat temu i miałam 6 mcy potem mnie zatrudnili.

Future- bo się popytałam w Pupie :-) W sumie ja tylko chcę w księgowości mieć staż, a że kiedyś miałam już staż ale jako kadrowiec to im też nie pasuje i nie bardzo chcą mi dać. Nie wiem ale dla mnie kadrowa a księgowa to nie to samo. No ale może się jakoś wyproszę w czerwcu jak będą mieli jakieś znowu staże po obronach i zakończeniu szkół. Bo jak mamy pracować do 67 roku to muszę mieć coś co będę mogła jako 67 latka robić, a sekretarka w tym wieku to nie bardzo :-)

marzenka- ale jak są w pracodawca to mogą coś pozmieniać w nazewnictwie i może się udać, bo moja koleżanka ma znajomości u pracodawcy co ją na staż brał i sobie załatwiła, że zamiast iść na staż jako księgowa to wpisali jej referent ds.administracyjnych a i tak pracowała w księgowości. A jeszcze jest kwestia czy w UP wiedzą że ty pracowałaś jako sprzedawca, bo jak nie to możesz śmiało iść, bo to chodzi o to, żeby potem jak ktoś ich skontroluje z komisji europejskiej to nie było problemu, że dają ludziom co się znają, a jak UP nie będzie miało adnotacji, że ty pracowałaś w sprzedaży to nikt się nie przyczepi.

A Future- trzymam kciuki
Ja oglądnęłam film Musimy porozmawiać o Kevinie i mnie zatkało.

Ostatnia edycja:
marzenka fajnie że młody szybko ci zasnął, miałaś wolny wieczór:)
future daj znać rano jak Hesia no i ty, zdrówka oby nocka spokojna była;)
My obejrzeliśmy sobie z m fajny film o egzorcyzmach, na autentycznych wydarzeniach...tytuł "Rytuał" polecam! Zaraz idę młodego nakarmić we śnie i spać a więc Dobranoc wszystkim buziaki:***

A moja mała padła mi w aucie o 17:30 i wstała o 19:00 ... teraz oglądamy bajki i małpa nawet nie ziewa ... a mi sie juz oczy zamykaja :/ siedzi na nociku i zaciesza ;) pewnie ok. 1 zaśnie :)
Ja mialam staz w Starostwie - jakieś 6 lat temu :) mialam 4 m-ce bo przerwalam - znalazlam prace, wtedy placili 470 zl :) DOBRANOC :) ide ogladac Agenta OSO :p

kroma potencjał mówisz :)) haha no myślę, że po prostu dała bo dała.. zależało mi na jakimś to wynalazła to.
Zobaczymy czego dowiem się jutro.. A mówisz, że 900 zł? Ja słyszałam że 700:confused: może coś się zmieniło na lepsze? Wcale bym się nie obraziła :) A jeśli chodzi o długość stażu to pytam tej babki czy na 3 miesiące, a ona : tak. A za chwilę : nie, na 6 miesięcy.. a potem znów: nie, na 4 albo 5 hehe także jestem głupsza niż byłam:confused2:
madziarena oby malutka szybko zasnęła :) staż w Starostwie mi się marzy, może popróbuję tam się dostać jeśli tu nic nie wyjdzie..

Słodkich snów wszystkim

reklama
dzien dobry:-)
madzierana moj jak nawet nieraz wstanie pozno raz bylo ze o 18 to i tak normalnie idzie z nami spac i nie patrze na to ze wyspany jest..ma isc spac i koniec..polezy troche przytuli sie i zasypia nawet niewiem kiedy....wazne zeby wszystko zgasic i byla cisza..
ostatnio mnie zagiol bo ja przysypialam na kanapie moj m z boku a dawid mnie budzi mamusiu ja chce spac do lozka:szok:zebym z nim poszla:tak:fajny taki wiek bo juz se mozna z nim pogadac i juz nie ma problemow o co mu chodzi:-)
kroma w UP wiedza ze ja jako sprzedawca pracowalam bo przeciez jak sie rejestruje to podaje wszystkie dane.....
a tak wogule wkurza mnie te pisanie ciagle cv :wściekła/y:czas pomyslec chyba o drukarce
aniolek no to masz fajnie ze mama sie zajmie mlodym przynajmniej ty bedziesz spokojna ze jest z babcia a nie z obca osoba...no i wiecej kaski zostanie....u mnie jak juz znajde prace to juz sie ugadalam ze ciocia malego bedzie pilnowac go ale oczywiscie nie za darmo:eek:
future wspolczuje poprostu.....oby jak najszybciej minelo;-)
megi z tego co pamietam to ogladalam ten film:tak:
kurcze juz myslalam ze dawid mi sie rozchoruje wieczorem jak go kapalam to zimno mu bylo trzasl sie tak jakby na chorobe poprzednio tez tak bylo.....w nocy mial zatkany nos troche sie meczyl ale wstal o 6 i jest ok...oby mi tylko sie nie rozchorowal bo akurat teraz to mi nie jest potrzebne....
ja dzis specjalnych planow nie mam....pogoda jakas niemrawa a musze isc do urzedu sie zarejestrowac i czekam na wynik posiewu moczu i sie doczekac nie moge..
zrobimy sobie spacer byle tylko nie padalo...
wczoraj zrobilam pulpeciki w sosie pomidorowym bardzo dobre mi wyszlo..nawet maly sie zajadal:tak:
ciacho juz w domku?

Do góry